Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 13 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 195

Téma: Alturion GPS navigace

  1. #31
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    168

    Citace Původně odesláno od petrd
    neni to nahodou zalozeno na podkladech teleatlasu?

    slysel neco o tom ze to tu maji prodavat to by bylo cca 600 ceskych mest..
    Teleatlas je tusim soubor map pro zabudovane navigacni systemy ve voze. V USA jsem v aute jeden mel a alturion je co se tyce vlastni navigace hodne podobny, treba na tom neco bude.

  2. #32
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    teleatlas dela mapy pro autonavigace u nas tez znamy ve spojitosti s www.ceda.cz na jejich podkladech jsou may pro vw koncern



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    jo, pak je to ono

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od petrd
    neni to nahodou zalozeno na podkladech teleatlasu?
    Ano, je to tak. Na stejnych podkladech ma postaven svuj mapovy SW jeste jeden vydavatel, se kterym v soucasne dobe komunikujeme. Doufam, ze se nam brzo jejich SW podari zaradit do nabidky..

  5. #35
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    tak to bude navigon...

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od petrd
    tak to bude navigon...
    Nechte se překvapit

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    128

    Mapy teleatlas používá i software MapFactor Navigator (i CE)
    jt



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Skoda jen, ze bez PC to moc nejde :-(

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od hybo
    Skoda jen, ze bez PC to moc nejde :-(
    Na tom něco je. Na druhou stranu - natolik podrobné vektorové zpracování obnáší hodně dat, proto ta nutnost exportu z PC do PDA jen vybrané trasy nebo jen zvoleného (a omezeného) výřezu. Stejně jako u Route 66 apod..

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    A nevíte, koĺik je cena?

  11. #41
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od taja
    Mapy teleatlas používá i software MapFactor Navigator (i CE)
    jt
    TENTO SOFTWARE JE TOTALNE O NICEM. TEN KDO NEKDY ZKOUSEL NAVIGACI Z PDA VI O CEM JE REC.
    - TRASU LZE PLANOVAT POUZE NA PC A NE NA PDA
    - TRASU NELZE V PDA MENIT
    - PRI SJETI Z TRASY NENI TRASA PREPOCITANA

    TAKZE JAK VIDET JE TO O NICEM A NAVIC CESKA HLASOVA NAVIGACE JE HROZNE AMATERSKA A POTICHU.

    Zkousel jsem a NEDOPORUCUJI. To uz je opravdu LEPSI POCKET KIM !!! Mysleno vazne.

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    Nevím, známej má to samé PDA a nemůže si ho vynachválit...Jinak nevím o tom, že by trasa šla plánovat jen v PC, jde i v PPC...:yes:
    Já vítěze v navigačním softu mám....



  13. #43
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    168

    Citace Původně odesláno od fury_only
    Nevím, známej má to samé PDA a nemůže si ho vynachválit...Jinak nevím o tom, že by trasa šla plánovat jen v PC, jde i v PPC...:yes:
    Já vítěze v navigačním softu mám....

    Co mi z mapfactoru psali, tak rikali, ze trasy v PPC menit nelze.


    Pokud ma byt PocketKim lepsio nez tohle, tak to bude vazne brak.

  14. #44
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    Citace Původně odesláno od elit
    Citace Původně odesláno od fury_only
    Nevím, známej má to samé PDA a nemůže si ho vynachválit...Jinak nevím o tom, že by trasa šla plánovat jen v PC, jde i v PPC...:yes:
    Já vítěze v navigačním softu mám....

    Co mi z mapfactoru psali, tak rikali, ze trasy v PPC menit nelze.


    Pokud ma byt PocketKim lepsio nez tohle, tak to bude vazne brak.
    Taky jsem komunikoval s MapFactorem. Trasu v PPC v žádném případě nelze plánovat ani měnit.
    Ale prý do konce roku plánují novou verzi a tam už to snad půjde, tak uvidíme

  15. #45
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    307

    Po krátkém testu programu Alturion mám podezření, že jeho algoritmy vypočítávající trasu jsou nastaveny v některých případech tak, aby výsledek byl co možná nejblíže číslu 221km.
    Když do Českých Budějovic, tak přes Kutnou Horu
    Když do Prahy, tak přes Polsko
    A výsledek? Posuďte sami:
    Připojené obrázky Připojené obrázky

Strana 3 z 13 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Alturion - problém s exportem
    Od Jaklis v sekci Alturion
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-02-2007, 13:33
  2. Alturion+notebook?
    Od NIKO_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-01-2007, 16:47
  3. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:22
  4. Acer n50 a Alturion
    Od Marian Veselý v sekci Alturion
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-08-2005, 20:49
  5. MDA Compact a Alturion
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-04-2005, 13:54