Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 13 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 195

Téma: Alturion GPS navigace

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od elit
    At tak ci onak, lepsi soft pouzitelny pro CR jsem zatim nevidel. PocketKim a jeho vyrobci by se meli stydet. Zahranicni firma je schopna napsat soft s mnohem lepsi propracovanosti map nez-li firma domaci.
    To co jste rekl je nesmysl. Proc by se meli stydet? Vazeny pane ono to je vse jenom o penezich a moznostech trhu. Pokud prodavate SW v zemi kde je 10 mil obyvatel, z toho 5 mil pouze pracujicich, z toho jenom kazdy sty ma PDA a z toho kazdy 30 pouziva GPS, tak je jasne, ze moc penez na vyvoj neni.

    Co je pravdou tak PocketKIM CR+SR vyjde na stejne penize jako Route66, ktery ma 6 CZ mest, zadnou SR, ale cekou zapadni evropu na urovni ulic.
    Program je daleko lepe zpracovan a v dodavce mate jak program pro PDA tak i pro PC.

    Je to vsak jenom o penezich a velikosti trhu.

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    168

    Nemluvil jsem o mapove vybavenosti, ale o uzivatelskem prostredi. Jiste neni problem obkoukat software jako takovy nekde jinde ve svete a podobny koncept implementovat do sveho softwaru. Cim to, ze se spousta software podoba jako vejce vejci? (viz Alturion-CoPIlot)
    Ono je asi v dusledku lepsi razit si pri vyvoji cestu svym vlastnim napadem nez koukat na to co nabizi konkurence, ze? Uz jenom pocet cinkani pred zatackou a neschopnost ukazat kam ze se to bude odbocovat s predstihem( sipecka oznamujici zatacku stale ukazuje do leva), jizda x m v poli, nepresne komunikace, stare mapy... svedci o mnohem. Za neco takoveho by nikdo nikde nedal ani zlamanou gresli, natoz 4.000(verze M).

    Chapu, ze je to v nasich koncinach zrejme tezsi, ale jen proto bych software neodflaknul.





  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    168

    Dalsi vec co me prekvapila. V menu se da vybrat jake body chcete na mape znazornovat(benzinky,nemocnice, bankomaty...) Prave ty benzinky me prekvapily, u mnohych z nich se na mape dokonce zobrazuje i malinke logo te spolecnosti, ktere prave ta benzinka patri( Agip, Shell, Benzina...)

    Hezka vychytavka

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    104

    Jakpak je to s plánováním trasy z ulice do ulice? A co třeba navigace v rámci Prahy a dalších větších měst?

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Citace Původně odesláno od elit
    Dalsi vec co me prekvapila. V menu se da vybrat jake body chcete na mape znazornovat(benzinky,nemocnice, bankomaty...) Prave ty benzinky me prekvapily, u mnohych z nich se na mape dokonce zobrazuje i malinke logo te spolecnosti, ktere prave ta benzinka patri( Agip, Shell, Benzina...)

    Hezka vychytavka
    No ono je těch vychytavek víc - napriklad to také dokáže hlídat rychlost a dokonce si mužete nastavit o kolik procent ji mužete prekročit.Jel jsem v noci z Prahy a neustale to na me hejkalo Mel jsem nastaveno 1_0(
    Je to važně velice luxusní navigační soft.
    Ve vsi v které bydlím mi to nabízí tři ulice - dodnes jsem nevěděl že tam nějaké jsou.Ano je to tak jsou rozpracované komunikace i ve vesnicích.

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    104

    A ještě jeden dotaz: kde jste koupili a kolik to stojí?

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    168

    Citace Původně odesláno od Frankie
    Jakpak je to s plánováním trasy z ulice do ulice? A co třeba navigace v rámci Prahy a dalších větších měst?
    Navigace v ramci ulic je si myslim dostatecne spolehliva a vzdy me dovedla. S Prahou mam zatim pouze 2 zkusenosti a taky bez problemu. Jsem spokojenej.



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    168

    Citace Původně odesláno od seba
    Citace Původně odesláno od elit
    Dalsi vec co me prekvapila. V menu se da vybrat jake body chcete na mape znazornovat(benzinky,nemocnice, bankomaty...) Prave ty benzinky me prekvapily, u mnohych z nich se na mape dokonce zobrazuje i malinke logo te spolecnosti, ktere prave ta benzinka patri( Agip, Shell, Benzina...)

    Hezka vychytavka
    No ono je těch vychytavek víc - napriklad to také dokáže hlídat rychlost a dokonce si mužete nastavit o kolik procent ji mužete prekročit.Jel jsem v noci z Prahy a neustale to na me hejkalo Mel jsem nastaveno 1_0(
    Je to važně velice luxusní navigační soft.
    Ve vsi v které bydlím mi to nabízí tři ulice - dodnes jsem nevěděl že tam nějaké jsou.Ano je to tak jsou rozpracované komunikace i ve vesnicích.
    No to upozornovani na prekrocenou rychlost jsem nakonec vypnul, na delsi trase to uz zacne vadit.

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Citace Původně odesláno od Frankie
    A ještě jeden dotaz: kde jste koupili a kolik to stojí?
    http://www.alturion.com/

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Dnes dam k stahnuti prezentaci verze 6.0, ktera se pripravuje a bude k dostani i u nas.

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    168

    Citace Původně odesláno od hybo
    Dnes dam k stahnuti prezentaci verze 6.0, ktera se pripravuje a bude k dostani i u nas.
    Vi se uz jaka bude cena pro CZ?

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ne, zatim jeste nevim :-(



  13. #28
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Nemuzete nekde sehnat demo? Podle popisu bych to koupil pro celou firmu - 10 instalaci pro pda...

  14. #29
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    neni to nahodou zalozeno na podkladech teleatlasu?

    slysel neco o tom ze to tu maji prodavat to by bylo cca 600 ceskych mest..

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Nazev mi nic nerika, ale je pravdou, ze firma, co s nima spolupracuje ma tech cca 600 mest k dispozici.

Strana 2 z 13 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Alturion - problém s exportem
    Od Jaklis v sekci Alturion
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-02-2007, 13:33
  2. Alturion+notebook?
    Od NIKO_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-01-2007, 16:47
  3. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:22
  4. Acer n50 a Alturion
    Od Marian Veselý v sekci Alturion
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-08-2005, 20:49
  5. MDA Compact a Alturion
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-04-2005, 13:54