Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 12 z 13 PrvníPrvní ... 210111213 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 195

Téma: Alturion GPS navigace

  1. #166
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Crusader
    Tak to máte nějakou prazvláštní verzi. Chybějící knihovna má vliv pouze na nespuštění aplikace samotné v PC ( a myslím, že jsem v této diskusi i psal návod jak aplikaci spustit, stačí jen hledat ) , ale rozhodně nemá vliv na automatický update.
    No mne to jede na SP2, stacilo prejmenovat tu knihovnu. Akorat pri nahravani aplikace do PPC to povidalo cosi o chybejicich signs.bmp. Dal jsem ignorovat. Autoupdate jede.

  2. #167
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Nejakou knihovnu jsem prejmenoval, a vysledkem bylo ze se to v PDA spustilo madarsky :-)

    Skoda ze ty mapy nejdou prevest treba do TomToma, Alturioni mapa Cech je jednozanacne nejlepsi (krome SmartMaps samozrejmne, ze)

    Tak autoupdate na pocitaci sW2000 funguje, akorat ze se nespoji skrz firewally... hmmmm... asi to bude chtit jeste experimenovat



  3. #168
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Citace Původně odesláno od petr22
    Nejakou knihovnu jsem prejmenoval, a vysledkem bylo ze se to v PDA spustilo madarsky :-)
    Jestli vam to vyhovuje v madarstine, tak prosim. Pokud by jste chtel program funkcni alespon v ENG, prejmenujte knihovnu s cislem 409 tusim. Ale myslim, ze to jsem v navodu psal take.

  4. #169
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    19

    Poradíte někdo, jestli jde koupit tento soft u nás, případně kde získat demo na vyzkoušení ( nějaké použitelné ), případně kde získat verzi 6

    Díky

  5. #170
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Demo jsem nikde nevidel, verzi 6 kolega koupil v Nemecku v obchode s PDA. Jenze zastava nazor, ze slusna firma by nemela vypustit nefunkcni produkt - na spouste pocitacu se verze 6.0 neda vubec nainstalovat. Tam snad vubec nemaji betatestery.

  6. #171
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Betatestery tam určitě mají, ale ne s česky lokalizovaným PC. To bude hlavní kámen úrazu.

  7. #172
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Diesel
    Poradíte někdo, jestli jde koupit tento soft u nás, případně kde získat demo na vyzkoušení ( nějaké použitelné ), případně kde získat verzi 6

    Díky
    Koupit se bez problemu da tady: http://www.navshop.com/directsales/catalog/default.php



  8. #173
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    168

    149e , skvela cena, nesrovnatelna s PocketKim

  9. #174
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Crusader
    Betatestery tam určitě mají, ale ne s česky lokalizovaným PC. To bude hlavní kámen úrazu.
    Ale houby (v dobrem ). Vzdyt to nechodi specialne na anglickych windows s ceskym locale. Pokud se prepne locale do anglictiny tak je to ok. Stejne tak verim ze to pobezi na ceskych XP s ceskym locale. Proste neumi psat aplikace, to je vsechno. A zaroven jejch kvalita (mysleno lide testujici produkt) je opravdu mizerna. Sam pracuju v softwarove firme a takovy zmetek jako Alturion 6 bychom si tedy vypustit nedovolili.

    Vcera mne prekvapil novinkou - kliknout pravym tlacitkem a vybrat bod lze jen na vyznamejsich silnicich. V 5.3 to slo na jakekoliv silnici, mam za to ze mi to i chvili fungovalo i v 6.0. A najednou ne .

    Ja je opravdu nenavidim - za to jak zabijeji skvelolu ideu tak zoufalym provedenim. Souhlasim s nazorem, ze by si poradne meli testovat co delaji.

    A jeste neco k tomu padani. Ta rada vypnout infraport je sice dobra, ale neni vsespasna. Mne to pada i s VYPNUTYM. Proste maji nekde nejaky problem, nejspis se ctenim ze SD. Jen podotykam, ze TomTom timto problemem netrpi...

  10. #175
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Citace Původně odesláno od haplm
    Vzdyt to nechodi specialne na anglickych windows s ceskym locale. Pokud se prepne locale do anglictiny tak je to ok. Stejne tak verim ze to pobezi na ceskych XP s ceskym locale....
    No, a v tom je ten kámen úrazu. Původní instalace totiž neobsahuje českou lokalizační knihovnu a program se na ní při spuštění odkazuje. Takže tomu, že to poběží na českých XP bez drobných úprav opravdu nevěřte.

  11. #176
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od elit
    149e , skvela cena, nesrovnatelna s PocketKim
    Jo jo, PocketKIM vubec nema cenu kupovat. Pokud zehram na kvalitu Alturionu, tak PocketKIM je cisty vysmech vsem zakaznikum Tranisu. Rekl bych skoro urazka. Pokud si date obe aplikace vedle sebe (podotykam +- stejna cena) tak pochopite celou bidu PocketKIMu...

    Pokud chcete ceske mapy a nechcete Alturion (nicmene bohuzel asi jedinou opravdovou navigaci s CZ mapou) zkuste Smartmaps. Ty jsou aspon presne a detailni (nemam navigator, jen normalni).

  12. #177
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Crusader
    No, a v tom je ten kámen úrazu. Původní instalace totiž neobsahuje českou lokalizační knihovnu a program se na ní při spuštění odkazuje. Takže tomu, že to poběží na českých XP bez drobných úprav opravdu nevěřte.
    Jak rikam, na CZ XP jsem to nezkoumal, ale mel jsem dojem ze by to chodit mohlo zalozeny ciste na tom, ze preci nevypusti produkt jehoz cast NECHODI NIKDE :O . No zda se ze ano :no: . Alturione Alturione...



  13. #178
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Nechodi to ani na nemeckych windows, s nemeckym lokalnim nastaveni a s Alturionem nastavenym na nemcinu. Ve Windows 2000 to funguje v pohode. O problemech v PDA ani nemluve - proc nejsou ceske znaky cesky ? Kdyby mi nekdo prodal ceskou mapu s takhle pomrvenymi nazvy, asi bych mu to omlatil o hlavu.

    A vyborna featura - po poslednim updatu je cast Prahy okolo Lahovic pod vodou (!!!????).

  14. #179
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    168

    Citace Původně odesláno od haplm
    Citace Původně odesláno od Crusader
    Betatestery tam určitě mají, ale ne s česky lokalizovaným PC. To bude hlavní kámen úrazu.
    Ale houby (v dobrem ). Vzdyt to nechodi specialne na anglickych windows s ceskym locale. Pokud se prepne locale do anglictiny tak je to ok. Stejne tak verim ze to pobezi na ceskych XP s ceskym locale. Proste neumi psat aplikace, to je vsechno. A zaroven jejch kvalita (mysleno lide testujici produkt) je opravdu mizerna. Sam pracuju v softwarove firme a takovy zmetek jako Alturion 6 bychom si tedy vypustit nedovolili.

    Vcera mne prekvapil novinkou - kliknout pravym tlacitkem a vybrat bod lze jen na vyznamejsich silnicich. V 5.3 to slo na jakekoliv silnici, mam za to ze mi to i chvili fungovalo i v 6.0. A najednou ne .

    Ja je opravdu nenavidim - za to jak zabijeji skvelolu ideu tak zoufalym provedenim. Souhlasim s nazorem, ze by si poradne meli testovat co delaji.

    A jeste neco k tomu padani. Ta rada vypnout infraport je sice dobra, ale neni vsespasna. Mne to pada i s VYPNUTYM. Proste maji nekde nejaky problem, nejspis se ctenim ze SD. Jen podotykam, ze TomTom timto problemem netrpi...
    Nemuze byt problem ve stabilite vaseho PDA? Verzi Alturion 6 pouzivam a zadne softwarove chyby vami popsane nenachazim..snad jen ceske hacky a carky a spusteni pod XP, ale to stejne nepotrebuji. Navigaci pro PDA jsem si koupil, prave proto, ze je pro PDA. Kdybych chtel produkt pro desktop, zvolim ceskou InfoMapu.
    Nicmene, tak nejak se mi zda, ze predchozi verze byla lepsi...ac je to zvlastni...

  15. #180
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od elit
    Nemuze byt problem ve stabilite vaseho PDA? Verzi Alturion 6 pouzivam a zadne softwarove chyby vami popsane nenachazim..snad jen ceske hacky a carky a spusteni pod XP, ale to stejne nepotrebuji. Navigaci pro PDA jsem si koupil, prave proto, ze je pro PDA. Kdybych chtel produkt pro desktop, zvolim ceskou InfoMapu.
    Nicmene, tak nejak se mi zda, ze predchozi verze byla lepsi...ac je to zvlastni...
    Jak rikam, na mem Yakumu je TomTom dokonale stabilni. Alturion ne. A proc si stezuju na bugy v PC verzi? Inu proto, ze diky obcas uchylnemu routingu Alturionu (at uz zavinenemu mapami c jim samotnym) si obcas chci trasu na PC pripravit a pak ji nahrat do PPC (skladani trasy v PPC je porod). Navic je tam moznost s ve vesnicich bez ulic oznacit konkretni cil - vytecne pokud nechcete na konci trasy zastavit a potupne vytahnout papirovou mapu nebo se zacit vyptavat.

Strana 12 z 13 PrvníPrvní ... 210111213 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Alturion - problém s exportem
    Od Jaklis v sekci Alturion
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-02-2007, 13:33
  2. Alturion+notebook?
    Od NIKO_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-01-2007, 16:47
  3. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:22
  4. Acer n50 a Alturion
    Od Marian Veselý v sekci Alturion
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-08-2005, 20:49
  5. MDA Compact a Alturion
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-04-2005, 13:54