Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Upgrade za vsechny prachy!

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    137

    Pro mne je to naprosto sokujici zprava. Jista americka firma nabizi upgrade pameti RAM v ruznych PDAckach. Nabizeji rovnez instalaci 128MB pameti do hx4700. Ani jsem netusil, ze nekdo neco podobnyho poskytuje, navic jen za 200 babek. Existuje neco takovyho i u nas?

    Podivejte se SEM
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    75

    Citace Původně odesláno od smarter
    Pro mne je to naprosto sokujici zprava. Jista americka firma nabizi upgrade pameti RAM v ruznych PDAckach. Nabizeji rovnez instalaci 128MB pameti do hx4700. Ani jsem netusil, ze nekdo neco podobnyho poskytuje, navic jen za 200 babek. Existuje neco takovyho i u nas?

    Podivejte se SEM
    Ano, robia to uz dlho (od rady 36xx) .... ale s tym je spojena i strata zaruky.... U nas to asi nerobi nikto, ale bolo by to super....

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    137

    To s tou zarukou mne taky napadlo. Ja nejsem nejak pametove narocny a mam stale zhruba 30 MB pro beh aplikaci, ale za rok bych i tuto modifikaci pripustil, kdybych kvuli tomu nemusel jet nekam do Alabamy
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    75

    Citace Původně odesláno od smarter
    To s tou zarukou mne taky napadlo. Ja nejsem nejak pametove narocny a mam stale zhruba 30 MB pro beh aplikaci, ale za rok bych i tuto modifikaci pripustil, kdybych kvuli tomu nemusel jet nekam do Alabamy
    hmm..... bol by to asi pekny vylet... ... ale myslim ze kapacita 128 MB by za rok mohla byt standartom u novych modelov.... Ved uz teraz su modely so 128MB v zaklade a ktovie co bude za rok .... 512MB ? 1GB ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    ja si rikam uz od roku 1999 ze pristi rok uz bude standard 128, dalsi rok 256, pak 512 atd

    Skutecnost je takova, ze v roce 1999 jsem koupil ipaqa 3630 s 32mb pameti a po 5 letech mam IPAQa s 64mb.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    137

    Jo jo, tuhle jsem prohlizel svoje stare casaky, a obdivoval jsem v nich 4 roky stare modely s pameti .... 64MB Je to ale spise vyhoda, ze hardwarove naroky nerostou tak nechutnym tempem jako na pc. Moderni ppc se vyvijeji hlavne v oblasti komunikace, a nekdo s 5 let starou cihlou muze zahrat 5 dnu starou hru, podle mne je to fajn. Doufam, ze to tak taky zustane. Svoji 4700tovku jsem koupil jen kvuli BT, WiFi, a VGA pac to Asus620 nemel, hry ale stale hraju na nem (degradoval na uroven GameBoye), a iPaqa pouzivam na ten zbytek.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak stahovat vsechny soubory v IE?
    Od TheMelin v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-06-2007, 09:59
  2. Jak odstranit vsechny kontakty.
    Od deglaser v sekci Motorola
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-06-2006, 15:15
  3. Vraceji se mi vsechny odeslane maily
    Od st.tom_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 14-07-2003, 12:44