A spustil jsi ten prilozeny CAB?
A spustil jsi ten prilozeny CAB?
Mám OzVGA053.zip což je samotný program
(.exe) a potom VgaRes.zip což jsou knihovny do Win...žádný CAB jsem nenašel.
Tady je to pomalu a polopatisticky popsáno (alespoň doufám :? :sarcastic: )
Dík, tohle pomohlo.
Omlouvám se, jestli se to někde řešilo. Mám problém, při použití ozVGA mi Dell Axim x50v nejde připojit k PC. Nefunguje AS ani Card export. Při zasunutí do kolébky se ozve zvuk, který hlasí připojení HW, ale nic víc se neděje. Při návratu do normálního msVGA vše funguje jak má. Ví někdo co s tím? Děkuji.
WM2K3SE nebo WM5?
WM 2003 SE.
Njo, problem muze byt dvoji: stara verze Card Exportu nebo instalace pred nebo po prepnuti RealVGA, ted bohuzel nevim, ktera verze je spravne... :?ops:
Je to Card Export II PPC v 2.02 beta. Na MDA 3 fungoval bezchybně a i v msVGA funguje správně.
Instaloval jsem ho tuším až po přepnutí do realVGA. Předtím jsem měl asi verzi ozVGA pro WM5 (staženou z Vašich stránek) a po instalaci se objevila jen bílá obrazovka a následoval HR. Takže jsem si stáhl jinou verzi a před instalací všeho softu a nastavení všech programů jsem raději nejdřív realVGA vyzkoušel. Nechtělo se mi 2 hodiny instalovat a pak opět HR![]()
Takže v tom by mohl být zakopaný pes? Šlo by tedy smazat ozVGA i Card Export a nainstalovat je v obráceném pořadí? Bude pak fungovat i AS?
No, nevim, instalovat 2.02 beta (pokud vim, tak stare verze na Dellech moc nechodily), kdyz je 2.16, ktera chodi spolehlive, mi neprijde moc koser. Myslim, ze instalace posledni verze CardExportu by mela situaci vyresit...
Tak mám nainstalovanou verzi 2.17, Card Export funguje v pohodě. Ale AS nefunguje pořád.:?
Ani po soft-resetu vykonanem po zmene na AS? Jinak bych zkontroloval jeste ve Spravci zarizeni, jestli se to spravne detekovalo...
Ani po SR. Ve správci zařízení je Dell detekován správně. Nevyřešila by to instalace nového AS? Mám verzi 3.7.1, ještě z éry MDA.
Hm, zvlastni... No, zkuste 4.1, mne X50v+WM4+CEII2.16+AS4.2Beta chodi v pohode...
Tak jsem nainstaloval verzi 4.1 a pořád to samé: :?