Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 8 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 112

Téma: ozVGA - nový software pro VGA zařízení

  1. #46
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Citace Původně odesláno od Tom1no
    D... Když ho (i po HR) přepnu do VGA rozlišení jakýmkoliv programem (SE_VGA. ozVGA), tak....... jak přepnout zpátky do QVGA nebo jak spustit nějaký program, na kterém bych mohl to slavné VGA rozlišení uplatnit.
    Len pre istotu zopakujem doporučený postup
    Najlepšie po HR nakopirovat uvedene subory do adresára Windows,ozVGA.exe je možné umiestniť kdekolvek,SR a potom spusti ozVGA. Popisované príznaky naznačujú že v systéme ostali súbory zo SE_VGA a pri pri nainstalovaní ozVGA neboli prepísané novými súbormi, treba použiť ver. 0.53 a spraviť to po HR aby sa vylúčilo,že v systéme sú nejaké nežiadúce súbory. A neinštalovať SE_VGA. V začiatkoch pri skúšaní VGA režimov sa mi to stalo tiež a dosť ma to otrávilo,ale po uplatnení tohto postupu si vychutnávam realVGA v plnej kráse.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    14

    Prosím poraďte při přepnutí na ozVGA v panelu dnes vyberu příslušné témátko na pozadí a nemám ho přes celou obrazovku,ale ve čtyřech polích.Je na to nějaký postup jak to změnit?Díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Settings->Misc->zaskrt. My theme/wallpaper is QVGA->OK->Apply&Reset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Prosim, muzete mi nekdo napsat jake pouzivate nastaveni ozVGA na hx4700? Prosim nechci odpovedi typu, kazdemu vyhovuje neco jineho, chtel bych konkretni udaje. Kdyztak i do SZ. Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    28

    Taky bych uvítal nějaké zkušenosti na hx4700. Zkoušel jsem různé velikosti, ale text je pořád titěrný. Poradí si s tím jen Pocket Breeze, který asi podporuje zobrazení ve VGA. Horní lišta je úzká, menu prťavé.

    Díky)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ozVGA a hx4700 si nejen dle mých zkušeností příliš nerozumí, Vám to bez problémů funguje? Já teď přešel na seVGA, a spokojenost. Jen teď reším problém s Lengem, ten seVGA nepříjemně zablokoval.. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Mě to na Dellu chodí dobře. Když jsem byl ještě bez VGA zařízení, tak jsem se ptal na III.srazu v Žampachu PavlaR, který soft je na RealVGA nejlepší. Řekl mi, že na jeho Hx4700 je nejlepší právě ozVGA. A pak si vyber. Mě osobně se také více líbí oz.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Mohl by mne nekdo zasvetit do taju registry branching v ozVGA? Naprosto vubec mne to neposloucha. Takze kdyby nekdo laskavy jasne a strucne popsal postup.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Lidi co znam, kteří používají tento soft, registry v nem nenastavuji. Myslim ze to bylo dobre drive, ale ted vetsina software, alespon ktery pouzivam ja, ma vlastni nastaveni velikosti fontu a dokonce programy od SBSH uz maji v nastaveni moznost zaskrtnout, ze pouzivas realVGA.
    V ozVGA uz mas tri volby preddefinovane a vice se muzes dozvedet na http://ozvga.da.ru.
    O par prispevku drive nekdo psal, ze na HX4700 je vice spokojen s seVGA, vyzkousej a uvidis
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    :-) srandisto :-) no ja jsem ted s ozVGA spokojen, RVGA mam perfektne vysperkovany, ale je plno aplikaci a hlavne hry ktery proste RVGA nezvladaji. bud jsou v 1/4 displeje to je ten lepsi pripad, nebo jsou v 1/4 displeje a zaroven z teto casti berou dotyky stylusu, nebo jsou pres celou obrazovku a berou dotyky z 1/4 obrazovky :-) to je pripad nejhorsi. Takze bych potreboval restartovat do norm VGA abych si je uzil. Problem je pak ze vsechno je ... primo SLONI :-) a 2 nastaveni today by bylo neco naprosto uzasnyho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    No s tim te nepotesim. Pokud jedes v realVGA a chces si zahrat hru, ,ktera ho nepodporuje, musis restartovat do msVGA. V tomto ti nepomuze ani ozVGA
    nekde tu nekdo psal aplikaci, ktera prepina mezi msVGA a realVGA bez restartu.Nastavis si pro jakou aplikaci jakej rezim a pri spusteni te aplikace, se prepne pozadovany rezim. Zkus hledat, nekde tu ciha
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Rika se mu ForceVGA a je to program, ktery donuti fungovat apps v MS VGA rezimu jako by byly v RealVGA. Bohuzel zustavaji tam stale ty sloni listy. Tohle je, jak ja rikam pro slepe, co chteji mit MS VGA rezim, protoze na to lip vidi, ale nektere apps (typicky PIE) se v MS VGA chovaji divne.
    Holt nam neslepym zbyva stale prepinat, pokud si chceme hrat. Coz je nastesti v mem pripade malokdy...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    jak to tak pozoruju milion verzi VGA a podobne uff asi se budu az dorazi dell ptat vsech na srazu jak to teda vlastne je D sem totiz z toho zmaten
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    68

    Je to možná trochu zamotané, ale určitě není důvod ke zmatku . Zkus pročíst tuto diskuzi a hned poznáš, jak je to vlastně s tím VGA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Tak sem s tim trochu pohnul. Asi si spatne rozumime ale jde mi o to zachovat 2 RUZNA nastaveni Today a dalsich aplikaci v ozVGA a seVGA rezimu. Jako priklad je Pocket plus kde si v ozVGA nastavim velke ikony aby bylo lidskym okem postrehnutelne a po prepnuti do seVGA sou pres pul obrazovky a jeste se rozhodi. Nevadi mi restartovani .. s tim pocitam akorat se potrebuju zbavit prenastavovani po restartu. ozVGA to umoznuje... napr ted sem konecne rozbehal MBP reader do polozky files v ozVGA \Windows\MBP_global_configuration.mbp problem byl v tom ze oz nezvladnul sam vytvorit svoje soubory takze bylo treba mu pomoci do \Windows\ dat nakopirovat soubor MBP_global_configuration.mbp pod jemenem MBP_global_configuration.mbp.~SE a MBP_global_configuration.mbp.~OZ uz to beha. v kazdym rezimu si nastavim citelnou velikost a uz je to na porad. Resim ted Pocket plus a Pocket Breeze sice jsou prednastaveny ale nejnovejsi verze zrejme ukladaji nastaveni jinde, nejspis v nejakem souboru ... jako zalohu, takze je to ted otazka hrani s registry a soubory .. pokud to nekdo rozchodil tak se podelte ..SPB Pocket+ v 3.0.0 a Pocket Breeze 4.3.10
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 8 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 29-12-2009, 23:18
  2. !!Nový software - Wifi profily pro Windows Mobile!!
    Od RStein v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 100
    Poslední příspěvek: 13-08-2008, 19:20
  3. Nový E-TEN X500 - (ne)oficiální úplná specifikace zařízení
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 08-01-2007, 20:10
  4. SPB Software - nový GPRS Monitor 2.4 a Fullscreen keyboard 3.0
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 01-10-2005, 15:58