Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 8 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 112

Téma: ozVGA - nový software pro VGA zařízení

  1. #31
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Citace Původně odesláno od beecher
    No, prave jsem to po dlouhe dobe pomoci ozVGA prepnul zpet do seVGA rezimu a v pohode (teda ten MS VGA rezim je fakt strasny )...
    Zkuste to zabackupovat, HRknout a nainstalovat pouze knihovny z ozVGA stranek a ozVGA (bez instalace SE_VGA) a poprepinat, abychom vyloucili poblazneni z SE_VGA...

    EDIT: Omlouvam se, ze jsem pred tim napsal, ze to funguje, jak ma, spatne jsem si prohlid to "Prepne do QVGA"... IMHO by to WM2K3SE snad ani nemely dovolit na VGA displayi...
    Tak už je to OK

    Z resetoval jsem PDA (komplet výmaz) a nainsatloval jen ozVGA na seVGA jsem se vykašlal, jak jste radil.

    Díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    6

    VGA je super ale, nedari sa mi pri VGA mode zvacsit font v menu bar-e. Ked zvacim hodnotu fontu v setings (OzVGA), zvacsi sa font vsade, okrem menu - tam zostava font rovnaky. Mate nejaku fintu, alebo sa to neda? Ď.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Proč mi na stolním PC nejdou rozbalit ty zazipované soubory Oz_VGA
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Kozlik007
    Proč mi na stolním PC nejdou rozbalit ty zazipované soubory Oz_VGA
    V cem se to pokousite rozbalit? Ja to ted stahnul znova a v TotalCMD to slo uplne krasne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Citace Původně odesláno od Kozlik007
    Proč mi na stolním PC nejdou rozbalit ty zazipované soubory Oz_VGA
    V cem se to pokousite rozbalit? Ja to ted stahnul znova a v TotalCMD to slo uplne krasne...
    Taky v TotalCMD.
    Ale zkusil jsem to znovu stáhnout přímo přes stránky toho ruského malčika a už mi to jde. Tak děkuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Som asi blbý, ale nechápem, o čom to tu točíte.

    Mám Loox 720. Štandardne sa spúšťa vo VGA móde (480x640), ale v Today menu a v štandardných oknách Windows je všetko robené tak, že ikonky sú rovnako veľké ako v QVGA, ale majú vyššie rozlíšenie (teda sú krajšie). Toto bolo asi zámerom MS, aby neboli moc malé.
    Prehliadače obrázkov alebo IE mi zobrazujú grafiku a html dokumenty vo VGA rozlíšení, tzn. že ak si dám zobraziť obrázok s rozmermi 640x480 pixelov bez zmenšenia, zobrazí sa mi presne na veľkosť obrazovky. Toto je podľa mňa reálne VGA.
    Ak prepnem zobrazovací režim do RealVGA v ozVGA, systémové okná, ikony a ovládacie prvky sú menšie - čiže samotné sú s rozlíšením ako v QVGA - sú malé, ale viac "kockaté".

    Vyplýva mi z toho záver, že "RealVGA" mód je vhodný pre to, aby som mal v systémových oknách viac informácií (viac ikon a ovládacích prvkov). A v programoch viac miesta na tlačítka, menu, ...

    Neviem, či som sa vyjadril dostatočne presne, skúsim ešte paralelu s Windows. Ak mám rozlíšenie plochy 1280x1024, ale ikony, texty a ovládacie prvky zväčím na dvojnásobok, dostanem paralelu SE_VGA režimu. Všetko bude vyzerať ako polovičné rozlíšenie (800x600), ale ikony budú krajšie.

    Dúfam, že som to napísal správne. Ak nie, prosím, opravte ma.

    Len nechápem, prečo sa tu používa pojem QVGA, keď ide o rozlíšenie 480x640 pixelov, len tie systémové veci majú na šírku a výšku 2x viac bodov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    174

    Nainstaloval jsem ozVGA a razem je vse desne titerne. Da se nekde nastavit velikost fontu TODAY?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Andilek
    Nainstaloval jsem ozVGA a razem je vse desne titerne. Da se nekde nastavit velikost fontu TODAY?
    Samostatne asi ne...
    Par stranek do predu je velmi dobry popis, jak nastavit ozVGA od Milana Svece. Takze vice info tam. Ju?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ....
    Instalaci provedete zkopírováním obsahu souboru VgaRes.zip do složky Windows a souboru OzVGA.exe (ten se nachází v OzVGA.zip) kamkoliv do PDA. Oba tyto zip archivy jsou ke stahnutí na stránkách této aplikace, kde je rovněž dostupný popis všech funkcí. Jedná se o freeware.

    PavelR.
    Tak jsem se konecne odhodlal i ja vyzkouset tento velice zajimavy programek. Je to opravdu super vec. Mam jeden malinkatej dotaz. V prispevku iPAQ hx4700 - jak ušetřit místo v RAM uvadis jak usetrit misto v RAMce. Dekuji za velmi cenne rady, ale temer vse co jsem usetril mi ted zaberou knihovny aplikace ozVGA. Existuje zpusob jak je prevest napr. na iPAQ File Store? (snad se to tu neresilo). Stejny zpusob prevodu jako u SE_VGA (viz odkaz vyse) mi nefunguje nebo mozna delam jenom nejakou chybicku.

    Dik za odpoved

    Mira

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    206

    Chci se zeptat, jestli nekdo zkousel zalohovat data pomoci utility "ipaq backup" pri zapnutem Real VGA? Zkousel jsem to nekolikrat a pokazde mi to zamrzne hned na zacatku pri ukoncovani procesu, prestoze zadny program neni spusteny...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    174

    Me to chodilo zcela bez potizi, hledal bych problem jinde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    206

    Citace Původně odesláno od Andilek
    Me to chodilo zcela bez potizi, hledal bych problem jinde.
    Uz jsem to vyresil. Prepnul jsem zpatky na 240x320 a je po starostech
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    2

    Dobrý den. Mám takový problém s mým novým hx 4700. Když ho (i po HR) přepnu do VGA rozlišení jakýmkoliv programem (SE_VGA. ozVGA), tak mi potom vůbec nejde otevřít slozka "programs" z nabídky start. Složka Settings otevřít jde, ale z 8mi ikonek se zobrazí jedna, zbytek jsou jen názvy. Nefunguje ani File explorer a já neznám jiný způsob, jak přepnout zpátky do QVGA nebo jak spustit nějaký program, na kterém bych mohl to slavné VGA rozlišení uplatnit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    a nakopíroval jste si do složky Windows všechny přidané soubory k aplikaci ( myslím, že jich je 13 )?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    2

    Je jich 18 a ano, nakopíroval. ozVGA.exe mám v ipaq file store a těch zbylých 18 souborů mám ve windows.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 8 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 29-12-2009, 23:18
  2. !!Nový software - Wifi profily pro Windows Mobile!!
    Od RStein v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 100
    Poslední příspěvek: 13-08-2008, 19:20
  3. Nový E-TEN X500 - (ne)oficiální úplná specifikace zařízení
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 08-01-2007, 20:10
  4. SPB Software - nový GPRS Monitor 2.4 a Fullscreen keyboard 3.0
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 01-10-2005, 15:58