Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 37 z 37

Téma: Jak ušetřit místo v RAM na iPAQu hx4700

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    12

    diky za odpoved, sice jsem to objevil az na 13. strance, ale funguje to
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    2. Help a ti další
    I když se aplikace instalují do iPAQ File Store či paměťovou kartu, tak většina z nich ukládá některé ze svých souborů i do složky Windows. Např. se může jednat o soubory nápovědy, kterou stejně nikdy nikdo nečtete. Osobně mažu všechny tyto soubory ihned po instalaci; dělal jsem to u iPAQu 2210 a dělám to i nyní s iPAQem 4700. Dokumenty nápovědy jsou ve většině případů *.htm soubory, ve zbytku se jedná o soubory s koncovkou *.htc a *htp.

    Celý návod je úžasný jen mám potíž. ty soubory nápovědy mi nejdou smazat. Poradí někdo prosím?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    No stačilo přečíst celé téma ops: Ale přeci jeden dotaz. Pokud přesunu dll od SPB plus do iPAG store nezobrazí se na Today. Kde mám co přepsat aby to chodilo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    28

    Malej dotaz asi dost nesmyslnej... Lze instalovat SPB Pocket plu, SPB pocasi do IPFS? Tak aby to bylo funkcni. Je to v podstate jediny (krome lokalizace) co mam v RAM a pri behu TT a tim padem BT mi obcas nejak nezbyva misto.
    potom jeste jeden dotaz. Nakopiroval jsem dle navodu ozVGA do IPFS a sice funguje ale nektery aplikace nejdou spustit (bohuzel treba IE). Neporadite nekdo?
    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Proč by neměly? Na w2003SE jsem měl kromě Dashboardu všechny aplikace v ROM, ozVGA na kartě a no problemo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mate nakopirovany ty potrebne DLLka do adresare \Windows?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    28

    Dik. Zkusim to teda preinstalovat. Nechaval jsem tyhle veci v RAM. Mel jsem strach, ze to hodne zpomali. Mam teda do ITFS dat i lokalizaci?

    Dllka mam nakopirovany v IPFS ale mam k nim v registrech cestu.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Místo pro uložení
    Od eColog v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-11-2007, 20:32
  2. Jak ušetřit místo v paměti u HTC Artemis?
    Od PavelR. v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-02-2007, 11:10
  3. Jak ušetřit co nejvíce místa v RAM u MDAc?
    Od milan.smart_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-01-2006, 19:16
  4. Zasekavani iPAQu hx4700
    Od Random65 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 08-12-2004, 13:19