Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: LOOX 410 - PC <-> PC LOOX 410 (Prostě Pocket + pc..:-) )

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    102

    Potřebuju poradit... POcketa používám teprv 2 dny tak že možná to bude blbej dotaz...
    V pc mam BSpeech Bluetooth kterej sem používal ke spojení se svojí Nokíí 6600...
    Teď bych ho rád vzhledem k pevnému připojení rád používal ke spojení Fujitsu-Siemense LOOX 410 na prohlížení internetu... Spojení se mi víceméně povedlo ale jenom po kabelu a navíc vždy po chvilce se explorer zavřel (když sme u toho tak neví někdo proč???:sarcastic: )
    Jak mám teda docílit toho abych měl komplet spojení s pc bez kabelu a měl net naroutovanej do pocketa..... Popř. co mám nastavit v PC atd.... Díky MOC!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Myslím,že odpověď najdeš
    zde
    ale je to dost pomalé.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    JEste sice nemam PDA, ale na SE P900 sem se pripojil normalne pomoci BT. v pocitaci sem dal Quick connect -> Bluetooth serial port -> a vybral P900, na P900 sem to pouze potvrdil a uz to facha.. Je to otazka asi na 15 vterin. Pouzil sem BT od mysi a rovnou i nejakej SW co k tomu byl..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    102

    Nefunguje mi to.... Přitom když se podívám na běžící Bluetooth spojení tak vidim zeleně svítící ikonu Network access a když pustim explorer tak mi napíše že nelze zobrazit stránku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Povedlo se ti vůbec propojit obě zařízení na ActiveSync přes BT?
    Pokud ano, pak stačí v ActiveSync povolit PDAčku přístup na Net.
    Pokud chceš poradit s tímhle nastavením, ozvi se mi na ICQ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Citace Původně odesláno od marosh
    Nefunguje mi to.... Přitom když se podívám na běžící Bluetooth spojení tak vidim zeleně svítící ikonu Network access a když pustim explorer tak mi napíše že nelze zobrazit stránku...
    Tak to znám moc dobře
    Dával jsi vyhledat IP automaticky?
    Jak je připojeno k netu to počitadlo na kterém to zkoušíš?
    Přes active sync se spojis pomocí BT?
    Dej si do podpisu zařizení s kterým se pokoušíš experimentovat.

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Citace Původně odesláno od marosh
    Nefunguje mi to.... Přitom když se podívám na běžící Bluetooth spojení tak vidim zeleně svítící ikonu Network access a když pustim explorer tak mi napíše že nelze zobrazit stránku...
    Jojo, Seba by ti o tomhle problému mohl psát romány
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Routovani IP do PDA pres Bluetooth z desktopu nebudete mit IMHO nikdy. Doporucuju jit na to cestou co nejmensiho odporu a sice nastavit ActiveSync via Bluetooth a pak jet pres klasicky PassThrough (vyzkouseno, chodi). V XP se ty jednotlive interface daji snad i nejak bridgovat, ale to uz je na me moc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Mě se povedlo rozběhat přes BT klíč i BT Network, takže vůbec nemusím přes Active sync a připojuju se přes mé PC na net úplně v pohodě. Chtěli jsme úplně to samé rozběhat u Seby, použili jsme stejný postup a nepovedlo se. Zatím jako jediný rozdíl a tedy možný důvod proč to u něj nešlo se jeví fakt, že jeho server nepodporuje DHCP (snad jsem to napsal dobře).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Je to bohužel tak - pre AS se to povedlo ,ale je to stejne dle mého názoru k ničemu. Navíc to chodí velice nestandartne i když myslím že pomoc a odpoved by jsme mohli hledat: http://www.ce4you.cz/forums/view_top...274&dd=0&fi=10
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    102

    Notk kždopádně mi Seba pomoh nastavit net po kabelu... ActiveSync po BT sem nezkoušel páč nemůžu do pc narvat originál drivery od BT a XP s SP2 si tam nacpaly svoje...-je ale fakt že při spojování Nokie 6600 a PC s tímhle BT a drivery od BT které si tam XP dali mi to jede i když mám trochu bordel COM portech které mi drivery vytvořily.... Když už sem ale u toho tak se chci zeptat - máte někdo BT B-Speech?? Já mam k tomu drivery od widcomu a na SP1 to běhalo super ale na SP2 mi to po instalaci tvrí že mám problémy s licencí a že to chce soubor s licencí...-ten sem teda našel na tom cd s driverama ale nechce ho to...:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    102

    MAM TO!!! už se mi to povedlo...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Pocket Loox v ČR ?
    Od v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-07-2002, 08:34