Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: LOOX 720 a NOKIA 6230 - GPRS přes BT

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    4

    Nastavil jsem si GPRS připojení (OSKAR) na Looxíkovi i na founu dle dostupných infoprmací. Spojení proběhne v pořádku, ale po chvíli se BT spojení přeruší . Máte někdo podobnou zkušenost?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    jasne, vadny fw 6230, znama vec :-( Jakou verzi tam mate? Prej to relativne dobre funguje se starsi verzi 3.15.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    4

    Mám firmware 3.15 ze dne 17/03/04 RH-12 GSM P1.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    hmm, tady o tom jiz taky pisou
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    Bohuzel to neni otazka FW ale hardware. Servis nokie bude menit nejakou soucastku, ale ta bohuzel jeste neni k dispozici (nekde rikaji procesor, nekde celou zakladni desku..) Jak jsem zjistil po ruznych forech, touto vadou je postizena pomerne velka serie telefonu. Jakekoliv prehrani fw v tomto nepomuze
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Ano mel jsem tento problem.Dobehl jsem tam a nahrali mi novy FW,ale bohuzel to me trable nevyresilo.Vymenili mi tedy foun a vse uz jede jak po masle Nevim jestli tam uz je ta nova soucastka ci nikoli,ale ted je to bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Citace Původně odesláno od JAR
    Mám firmware 3.15 ze dne 17/03/04 RH-12 GSM P1.1
    Mám to samé.Ted jsem to zprovoznil,jsem připojený asi 20min a jede to.Odzkoušeno na oskara i T-Mobile.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    A kdy ho mas vyrobeny? at vim jestli me to bude zlobit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Citace Původně odesláno od petrd
    A kdy ho mas vyrobeny? at vim jestli me to bude zlobit...
    062004
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    ja mam taky 6 04 a zlobi to -asi pouzivali na ruznych linkach ruzne typy soucastek.. Uz jsem potkal po diskuzich asi 6 lidi kterym to zlobi a kazdy je vyrobeny jindy.. Maji i ruzne verze fw
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    8

    hmm ja mam N6230 vyrobenou 210904 s FW 4.44 a pada to jak prezrale hrusky...tak zkusim donutit k vymene....to se uz tesim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Napis jak ti ta reklamace dopadla taky me to pada jen to mam hx4700
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    8

    No prehazuji si mne jak horky brambor, firma u ktere jsem to koupil mne odkazala na GS mobil (pry autorizovany servis), tam jsem se dovedel, ze to jen preposilaji dal na Fa Cellnet a tam mi rekli, ze to mam poslat na reklamaci, ze se to stava a ze je to ruzne kus od kusu.. mam tam FW 4.44 coz je pry posldni ktery i oni nahravaji a ze pry nektere kusy jedou a nektere ne, takze to tam mam poslat a oni to zkusi znovu flashnozut a uvidi se.....

    Jednze to znamena mesic bez mobilu... :-( a to nak nejde....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    me tam reklsi ze ma byt novy firmware, ktery jeste nemaji a ze to vyresi - tedy ze to tvrdi nokia - a ze to trva tak cca 40 minut...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Približne od polovice januára tento problém rieši nový firmware, ktorý vám na počkanie (cca. 10 min. bez zálohovania a cca. 30 min. so zálohovaním) flashnú v autorizovanom servise. Na Slovensku je to Celadon (BA,BB,ZA,KE) a v ČR GSMobil.
    V támci záruky je to zadarmo.
    Firmware je vo verzii 5.24 pre SR a 5.26 pre ČR.
    Ešte nesmiete zabudnúť v nastavení BT modemu na PPC vypnúť čakanie na oznamovací tón, prípadne nastaviť init string (povie vám váš operátor). V mojom prípade (ET SK) to bolo toto: +CGDCONT=1,"IP","internet"
    Veľa pohody pri internetovaní.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. nastavení připojení Vodafone přes GPRS a PCMCIA Nokia D211 na Jornadu 728
    Od rom_2006 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-08-2007, 08:55
  2. Připojení k internetu přes Bluetooth (LOOX 720, Nokia 6021)
    Od broad v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-01-2006, 16:58
  3. Nokia 6230 a HP iPaq 2210
    Od Matters v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-01-2006, 11:56
  4. Prosba o pomoc HX4700 a Nokia 6230 nejde GPRS
    Od Replesk v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-12-2004, 00:31