Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 31

Téma: nejede mi Worms World Party na LOOX 410

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    24

    Mel jsem stejny problem. I kdyz jsem pri instalaci zaskrtnul obe slozky (J.Worms i J.W.Resources) objevil se jen Light simulator. Rozbehlo se to pote, co jsem soubor WWP.RB ze slozky Jamdat Worms Resources prekopiroval do slozky Jamdat Worms. Vyzkousejte
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    116

    musis sehnat verzi ktera na FS loox 410 facha ...

    me teda fachaj a mam tam i interwrite
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    9

    JA bych se chtěl zeptat kde se daji sehnat nějake hry na PDA softy ale ty co se musi platit ale přece je nekdo da na web kde se to slpaši kde to berete?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od kopec
    Citace Původně odesláno od Adam Motvička
    Pokud se snazite Worms nainstalovat pomoci Add/Remove programs v ActiveSync, tak musite mit zaskrtli Jamdat Worms i Jamdat Worms Resources. Melo by to fungovat...
    No, to je ono, kdyz to nainstaluju podruhy, tak uz se to v "remove programs" nejmenuje Jamdat Worms, ale Jamdat Worms Resources !
    u ty instalace (na PC v program files/jamdat/wwp) je nekolik cabu, tusim ze se musi nainstalovat worms.arm.cab a pres to ten wwp-res.cab
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    Zkouším to co tady píšete, ale pořád mi to hodí hlášku Light Simulation (nahoře v liště) pak nic a když kliknu na obrazovku zavře se to... Zkoušel sem to i odinstalovat a znova přes ActiveSync, i normálně znova začít instalovat, ale nic.... Ale demo mi na mojí hx4700 fachá, tak nevim (( Pl poraďte někdo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    26

    Ja mam WWP 1.0.3 full, a zadny wwp-resources se nekona. V pc je ve slozce jamdat je jen worms.arm.cab, v ppc je v inst. programech jenom WWP, nainstalovany je to jenom na karte (2 soubory), v program files to nic nema. Na MDAc to chodi bezproblemu, stejne chodilo na 2002 na MDA1. Jakou mate verzi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    1.0.4. :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    tak jsem zkusil co zde radil xcrack
    a ono to fungujeeeeeee konecneee muzu hrat cervi
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    41

    Jestli se Vám líbí tahle hra, zkuste hru Snails.Některým přijde i lepší než wormsíkové
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    160

    2 Snowman : dikes, uz som rozbehol WWP, je to v tom co si hovoril ty
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    me chodi hezky wormsy ale mam spis technicky dotaz o ovladani mam hx4700 a kdyz chcu vystrelit z raketometu nebo hodit granat nedokazu dat silu te strele ani hodu nevim jak se pridava kdyz podrzim tlacitko a pustim tak se nic nestane kdyz ho jen zmacknu tak se vystreli ale s malou silou tak nevim nebo je to v nekde v nastaveni?
    dik za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    160

    da sa to nastavit, Spustiti WWP -> Options Menu ( nalavo dole - cerveny obrazok ) -> Controls And System Options ( Vpravo dole ) ->FIRE ( Tap here to change the fire button ) a tam si priradis nejaku klavesu, napriklad ja mam fire pod klavesou dnes, jump mam pod klavesou kalendar, .... a strielas tak, ze podrzis fire a zacne sa ti zosilnovat dolet rakety
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    dikes uz to funguje jen jsem tomu musel priradit jine tlacitko
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    239

    Citace Původně odesláno od Snowman
    Tak, po dlouhém zkoušení jsem to konečně rozběhal, pokusím se zde popsat návod jak, aby to mohli zkusit i ostatní a podělit se se zkušenostma.
    Takže myslím, že problém je v tom, že při instalaci wormsů se celá hra rozdělí do dvou složek, jedna část se nainstaluje do paměti, druhá na kartu. Já jsem to řešil tak, že jsem soubory z obou složek zkopíroval do připravený jiný složky na kartě, a pak spustil WWP.exe.... a valí )
    doporučuju mít při spouštění volných aspoň 10MB RAM

    zkoušejte a pište poznatky
    heureka! prave resim uz ctvrt hodiny jak to dostat na kartu a koukam ze ce4you opet nezklamalo... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    1

    Mam dotaz.Vlastnim PDA Asus MyPAL A716 Worms by Jadat nainstaluju v pohode i ho v pohode spustim necha se hrat hejbat s nastavenim slape to jak ma, ale problem nastane kdyz chci svoje cervy ovladat nejdou mi ovladat a to ani po nastaveni v Options na svoje tlacitka.Poradte mi nekdo pls uz se na to snazim prijit pul roku a porad nic (

    Diky s pozdravem Diablo_PW
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Worms
    Od soto v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-02-2008, 18:03
  2. Worms World Party na PPC - konfigurace
    Od sid_ce4you v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-03-2007, 22:23
  3. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-06-2006, 15:35
  4. Problem - nejede mi synchronizace sunnysoft world offline přes kolébku
    Od iloveyou v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-10-2004, 06:53
  5. World off-line mně nejede přes ActiveSync
    Od JiriE v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 03-08-2004, 11:54