Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: GPS a Ipaq 3970

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    13

    Máte někdo zkušenosti s bastlením a připojením GPS. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Proc s bastlenim?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    13

    Mam GPS antenu a chtel bych zkusit ji ke svemu ipaqu pripojit
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    307

    GPS antena je pouze periferie k GPS přijímači, z toho asi gépéeska nebude, nebo se mýlím:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od windmaster
    GPS antena je pouze periferie k GPS přijímači, z toho asi gépéeska nebude, nebo se mýlím:?:
    Nemylis Krome jedineho Pocket PC (Yakumo Delta, obcas zvane i jinak) nema zadne GPS modul integrovany primo v sobe, tudiz neni duvod proc ji tam pripojovat. Je nutny GPS modul at uz se pripoji pres Bluetooth, kabelem nebo se zasune do slotu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Nemylis Krome jedineho Pocket PC (Yakumo Delta, obcas zvane i jinak) nema zadne GPS modul integrovany primo v sobe, tudiz neni duvod proc ji tam pripojovat. Je nutny GPS modul at uz se pripoji pres Bluetooth, kabelem nebo se zasune do slotu.
    Mozna antenou skutecne mysli GPS modul
    Zkus trochu specifikovat, co, jak a kam "bastlis"
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. iPAQ 3970
    Od All-stars v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-10-2009, 20:57
  2. ipaq 3970 + tom tom
    Od kamikaut_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-07-2006, 18:29
  3. HP iPAQ 3970 - help me
    Od TiborMan v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-06-2005, 13:38
  4. SD a iPAQ 3970
    Od AlienSmidy v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-12-2004, 11:35