Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: n30 a digitální fotoaparát Sony DSC-P100

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Zdravím, neví někdo jak připojit digit. foťák k n30? Potřebuji to vysvětlit nějak "polopatě"
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Neznam tento model, ale S-85 k nemu pripojit nejde( => neznamy hardware)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    4

    Ja mam difital UMAX....a pripojit jde...a bez problemu ) je videt )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    o teto problematice jsem se zminoval uz v diskuzi o USB hostu. Dnes se pokud vim pouzivaji 3 zpusoby komunikace s fotakem:
    1)Pres drivery Mass Storage Device - po nainstalovani prislusneho driveru na PDA by vse melo fungovat no problem
    2)Pres driver vyrobce - vyrobce by musel dodat driver special pro PDA...pravdepodobnost tohoto je mala
    3)Pres komunikacni program - vyrobce by musel vydat program pro PDA -> nadeje miziva

    fotaky sony a myslim ze i olympus jsou kat. 2

    umax zjevne do kategorie 1

    jake mate zkusenosti s dalsimi modely?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Bohužel jen s těmito dvěma.
    Na Sony jsem si dokonce napsal, ale zatím mi neodpověděli a myslím, ža asi ani neodpoví: :?: (
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Sony je můj vlastní = velký zájem
    Canon máme v práci = nulový zájem
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    tak to bohužel nefunguje ani s novým ROM 1.00.17
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Nejak tak to je,Sony ani Canony nejdu,idu napr.Olympusy a v Looxovi dokonca bez ovladačov, tie su obsiahnute priamo v systeme WM2003SE. Jednoducho po pripojení sa objaví ako nový disk v My Device a možeme pracovať s obsahom pamate fotoaparátu. Nevylučujem, že niektoré iné typy by mohli ísť,treba to ale len skúšať
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Ja mám hp photosmart 720 ak som to dobre na písal
    a ten ide bez problému s systéme je ako hard disk
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Digitalni televize na iPAQ ( DVB-T )
    Od flash1000 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-05-2006, 17:13
  2. dopod p100
    Od pedroman v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-11-2005, 20:39
  3. Udělejte ze svého iPAQa digitální fotoaparát!
    Od Wuffi v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 30-09-2002, 12:33
  4. PocketPC a digitalni fotoaparat
    Od Erik_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-04-2002, 09:13