Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 33

Téma: n30 a připojení přes Bluetooth na internet

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Zdravím, mám n30, pripojení přes GPRS na T-mobil a telefon Siemens S-55. Nastavení je dle operátora a také bylo popsáno na tomto servru, ale připojit se mi nedaří pomůže mi někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od miktt
    Zdravím, mám n30, pripojení přes GPRS na T-mobil a telefon Siemens S-55. Nastavení je dle operátora a také bylo popsáno na tomto servru, ale připojit se mi nedaří pomůže mi někdo?
    Jaký nastavení jsi pro S55 dal do kolonky "Zvláštní příkazy modemu"?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    AT+CGDCONT=1,"IP,"internet.t-mobile.cz"
    ale zkoušel jsem i +CGDCONT=1,"IP,"internet.t-mobile.cz"
    vše bez výsledku
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Hele, úplně blbej dotaz - data u operátora aktivovaný máš, že jo ... :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    data mám aktivovaná, zkoušel jsem to přes nastavení Bluetooth i přes ISP, ale nějak mi to nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Připojení se naváže ale hned jakoby se ztratilo (odpojilo se samovolně ihned po připojení nemá se k tomu telefonu uvést ještě někde něco: třeba proxy server?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    52

    Ještě jeden blbej dotaz - už jsi se přes tu S55 připojoval? Máš dobře nastavený data a profil pro data v mobilu? Připojuju se přes S55 naprosto bez problémů - ale teda se 4150..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Snad ano, přes počítač mi to chodilo, ale na ten už mám USB kabel (je rychlejší než Bluetooth a hlavně dobíjí) zkus mi prosím zopakovat nastavení z S-55
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od miktt
    Snad ano, přes počítač mi to chodilo, ale na ten už mám USB kabel (je rychlejší než Bluetooth a hlavně dobíjí) zkus mi prosím zopakovat nastavení z S-55
    Nastavení > Výměna dat > Datové služby > Mail,Java,Rms > nastavení profilu "tm gprs (pojmenovani je na Tobe)" > CSD-nastavení - Dial-up cislo: *99***1# Typ spojení: ISDN Jmeno uzivatele: prazdne Heslo: prazdne DNS 1: 62.141.0.1 DNS 2: 62.141.0.2
    Zpet na nastaveni profilu "tm gprs" > nastaveni GPRS-data - APN: muze byt prazdne Jmeno uzivatele: nic Heslo: nic DNS 1 a DNS 2 jako u CSD.
    Vymena dat > HHTP profil > jako aktualni profil nastavit "tm gprs" (nebo jak sis ho pojmenoval)
    Vymena dat > Autentifikaci mam zapnutou.

    Takhle mi to chodi bez problemu. Nastaveni v PDA jsem provedl presne podle clanku na ce4you.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    měl jsem to trochu jinak, ale bohužel ani takto to nefachá
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Hurá, už to fachá:yes: Děkuji Vám všem
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od miktt
    Hurá, už to fachá:yes: Děkuji Vám všem
    ...a cim to bylo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    ...a cim to bylo?

    To už se asi nedozvíme ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Dozvíte: pravděpodobně -těch profilu jsem měl nastaveno v aceru víc a asi se to hádalo, tak jsem to všechno odstranil, (obnovil 1.zálohu systému ) nechal jen jeden profil a to samé i v mobilu a ono e to rozběhlo) (v mobilu mám i java programky na připojení k internetu a ty mi chodily, takže mobilem tto nebylo. jinak na aceru to mám přes méISP)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    36

    Taková jedna houpá otázka na šéfy tohoto serveru-to víte, nováček! Potřeboval bych připojit n30 na net taky přes BT, ale v tomhle případě přes T630, mám oskárka a vyzkoušené GPRS netové připojení. Nemohli byste mi trošku píchnout s tím nastavením v n30?
    Předem díkes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 30-09-2009, 22:46
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-03-2008, 07:59
  3. Připojení na internet přes ntb a MDA Compact
    Od Hummerman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 20-01-2007, 13:34
  4. Připojení na internet přes bluetooth
    Od Hor v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-10-2005, 18:11