Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Balení FS LOOX 410

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    5

    Mám objednaného LOOXe 410 a chtěl jsem se zeptat, jesti balení obsahuje kolébku, popřípadě jak synchronizuju s pc??

    Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Pokud vim kolebku neobsahuje, ale je tam synchronizacni kabel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    5

    A dá se dokoupit? kolik tak stojí?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Loox 410 kolébku nemá, synchronizuje se jen přes kabel. Kolébka se dá koupit myslím za devět stovek plus minus.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    Synchronizovat jde (jak to delam ja) take pres BlueTooth, pokud tedy vlastnis BT na desktopu (da se dokoupit za 600-1500,-) cili bez dratu, ale pouze za predpokladu ze budes mit v zacatku dost trpelivosti a casu si pohrat s nastavenim. Me to trvalo asi tyden a nevim jak jsem to zprovoznil -- ale funguje to a je to supr
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    5

    A nevíte jaký je k tomu manuál, estli je český??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od Orloj
    Synchronizovat jde (jak to delam ja) take pres BlueTooth, pokud tedy vlastnis BT na desktopu (da se dokoupit za 600-1500,-) cili bez dratu, ale pouze za predpokladu ze budes mit v zacatku dost trpelivosti a casu si pohrat s nastavenim. Me to trvalo asi tyden a nevim jak jsem to zprovoznil -- ale funguje to a je to supr
    Lze synchronizovat i přes modrozub zapíchnutý do USB??
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    102

    samozřejmě..... to by pak drobet ztrácelo smysl kdyby ne..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    ja mam loox 420 a ten kolébku má již v balení, jinak stojí kolem 1000
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Obsahuje balení obal, nebo ne?
    Od Vikio v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-11-2009, 08:11
  2. Desktop Outlook součást balení?
    Od salvator_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-11-2007, 19:59
  3. Navigon v Porsche balení.
    Od paveldvorak v sekci Navigon
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 05-10-2006, 13:23
  4. MDA Vario a folie v baleni od T-Mobile
    Od Saman_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-01-2006, 21:09
  5. Fólie v balení MDA Compact !!!
    Od Pavlucha v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 25-07-2005, 13:49