Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 9 z 11 PrvníPrvní ... 7891011 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 153

Téma: Yakuma Delta 300 GPS - zkušenosti, tipy a triky...

  1. #121
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od neooo
    Link na nějakého prodejce by byl? Nedaří se mi to najít ...
    Vyjmenovani prodejci YAKUMO, TYPHOON, DYNAVIX

    ALZASOFT
    ALFA COMPUTERS
    AT COMPUTERS
    Partneri AT COMPUTERS
    COMFOR
    DYNAVIX.CZ


    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Kocir
    Citace Původně odesláno od neooo
    Link na nějakého prodejce by byl? Nedaří se mi to najít ...
    Vyjmenovani prodejci YAKUMO, TYPHOON, DYNAVIX

    ALZASOFT
    ALFA COMPUTERS
    AT COMPUTERS
    Partneri AT COMPUTERS
    COMFOR
    DYNAVIX.CZ

    Díky za odpověď a obsahlý seznam, ale ptám se proto (a z historie příspěvků to jasně plyne), že jsem měl na mysli spíše adresné URL (např.) na přístroj dodávaný přímo se zmiňovaným SW, tzn. (YAKUMO, TYPHOON) + (Dynavix Time edition). Ani u jednoho z výše jmenovaných jsem žádnou zmínku o Dynavix LTE neobjevil
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od neooo
    Citace Původně odesláno od Kocir
    Citace Původně odesláno od neooo
    Link na nějakého prodejce by byl? Nedaří se mi to najít ...
    Vyjmenovani prodejci YAKUMO, TYPHOON, DYNAVIX

    ALZASOFT
    ALFA COMPUTERS
    AT COMPUTERS
    Partneri AT COMPUTERS
    COMFOR
    DYNAVIX.CZ

    Díky za odpověď a obsahlý seznam, ale ptám se proto (a z historie příspěvků to jasně plyne), že jsem měl na mysli spíše adresné URL (např.) na přístroj dodávaný přímo se zmiňovaným SW, tzn. (YAKUMO, TYPHOON) + (Dynavix Time edition). Ani u jednoho z výše jmenovaných jsem žádnou zmínku o Dynavix LTE neobjevil
    Jeste jeden typ
    http://www.nwt.cz/

    a zadat ve vyhledavani DYNAVIX

    =========================
    [PDF] Akce říjenFormát souboru: PDF/Adobe Acrobat - HTML verze
    PDAYAKUMO Delta X GPS WM2003SE, SIRF3, 96MB, (DYNAVIX demo) akce: 9 507 Kč* ... TYPHOON MyGuide 7000XL, PDAGPS, 416MHz, 128MB, (DYNAVIX demo), ...
    www.nwt.cz/ceniky/akce_rijen.pdf - Podobné stránky
    =========================
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Kocir
    Jeste jeden typ
    http://www.nwt.cz/

    a zadat ve vyhledavani DYNAVIX
    tohle jsem měl na mysli, dík!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    6

    Mám problém s propojením "třístovky" s PC, resp. s noťasem a PC. Na obou mám Win XP Pro, na noťas se připojím a synchronizuji bez problémů, na PC se připojení zezelená ikona od ActiveSynk, hlásí to Connecting, ale po chvíli se na PDA vypne připojení, na PC je pořád aktivní (zelené), ale nepřipojí se do finále, kde je možno synchronizovat. Na PDA občas se občas hlásí "chyba na vzdáleném připojení 608".
    Nevíte někdo, co s tím? Reinstalace na PC ani soft restart nepomohlo...
    Díky předem za tipy!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    119

    Mas v PC v ActiveSync udelane partnerstvi a zaskrtnute Umoznit siti serverove pripojeni k tomuto pocitaci?
    Citace Původně odesláno od henze77
    ...na PC se připojení zezelená ikona od ActiveSynk, hlásí to Connecting, ale po chvíli se na PDA vypne připojení...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    6

    [QUOTE="landys"]Mas v PC v ActiveSync udelane partnerstvi a zaskrtnute Umoznit siti serverove pripojeni k tomuto pocitaci?

    No a v tom je ten problém - vůbec mě to nepustí do tohoto nastavení! Jinak bych si s tím samozřejmě pohrál. Ale ActiveSynk se kontaktujte, ale nedotáhne to do konce, protože mezitím se samovolně vypne Active na PDA...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    119

    Citace Původně odesláno od henze77
    ...vůbec mě to nepustí do tohoto nastavení! Jinak bych si s tím samozřejmě pohrál. Ale ActiveSynk se kontaktujte, ale nedotáhne to do konce, protože mezitím se samovolně vypne Active na PDA...
    Pokud mas v PC alespon MS ActiveSync 3.8.0, melo by to jit rozkliknout dole nekde vedle hodin i kdyz ikona neni zelena (neni spojeno) a veskere toto nastaveni provest v PC.
    Ja mel jiny problem - nejak jsem si kliknul na "Umoznit IR pripojeni k COM1" a prestalo mi v PC COM fungovat. Nez jsem na to prisel...;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    6

    Člověče, včera jsem si s tím hrál asi 2 hodiny a vůbec to nejde, pořád stejná situace - zelený koblih se točí, PC se snaží připojit, ale PDA se odpojí cca 2 sekundy po připojení. Přitom na jiných PC není žáden problém! Kdyby tě ještě něco napadlo - samozřejmě kromě pořízení nového PC - dej vědět.
    Předem díííky!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    14

    Neřešil prosím někdo výměnu křáplého displaye ??? Před cca rokem mě bylo řečeno, že displaye zatím nejsou ....

    Díq
    Vláďa
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    8

    Koupil jsem si sync kolibku k delte 300 a narazil jsem na mensi problem, nemam ovladace. Nebyl by nekdo tak hodny a neposlal mi je na email, popr. poradil kde se daji stahnout. Moc diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Zadne ovladace nejsou potreba, jenom ActiveSync.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    8

    Kdyz tu kolibku pripojim k PC a nasadim do neho PDA tak mi tam vyskoci ze hleda novy software pro hardware USB Device. Tak podle toho jsem soudil ze jsou potreba nejake ovladace.

    Citace Původně odesláno od Kocir
    Zadne ovladace nejsou potreba, jenom ActiveSync.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    13

    caute, mam taky maly problem s mojim pda pri synchronizacii s pc. synchronizacia prebehne na prvy krat vzdy ok, ale ke povedzme neskor, dalsi den idem znova synchronizovat tak to proste nejde. ide to az po tom co resetnem pdacko. toto sa stava na 90% pripadov, obcas to funguje.
    mam taky pocit, ze to funguje vtedy ked sa po synchronizacii da ukoncit activesync, standardne sa ukoncit neda a vtedy ani nejde synchronizovat.
    stretol sa uz s tym niekto?
    GiZMo
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #135
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    8

    Rád bych se zeptal jestli se dá do Delty 300 GPS koupit nová baterie a kolik stojí? Jo a taky jak se dá vyměnit. Musí se rozdělat celé PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 11 PrvníPrvní ... 7891011 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC SHIFT - tipy, triky a zkušenosti...
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 199
    Poslední příspěvek: 26-01-2011, 21:49
  2. E-TEN M700 - tipy, triky a zkušenosti
    Od plachow_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 434
    Poslední příspěvek: 21-08-2008, 23:08
  3. FS T830 - tipy, triky a zkušenosti
    Od john_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 26-06-2008, 12:54
  4. HTC ActionScreen - tipy, triky, zkušenosti
    Od jan.hronik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 22:45