Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 10 z 11 PrvníPrvní ... 891011 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 136 až 150 z 153

Téma: Yakuma Delta 300 GPS - zkušenosti, tipy a triky...

  1. #136
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    119

    Yakumo se dá rozebrat celkem v pohodě a baterka je tam na konektoru.
    Je to ale poměrně nový model a baterka snad ještě nikomu nezlobí, takže asi o ni nikde zatím nezakopneš!
    Citace Původně odesláno od tomas-x
    Rád bych se zeptal jestli se dá do Delty 300 GPS koupit nová baterie a kolik stojí? Jo a taky jak se dá vyměnit. Musí se rozdělat celé PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #137
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Ale někdo tu napsal tohle:

    Baterie je přece uživatelsky dosažitelná / vyměnitelná, za 660,- se nechá koupit nová třeba tu.
    http://shop.computershop.cz/eshop/de...tor-deltax-gps
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #138
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Boban1108
    Ale někdo tu napsal tohle:

    Baterie je přece uživatelsky dosažitelná / vyměnitelná, za 660,- se nechá koupit nová třeba tu.
    http://shop.computershop.cz/eshop/de...tor-deltax-gps
    To jsem psal ja tady, ale to se týkalo DeltaX, Delta300 tuším uživatelsky přístupnou baterku nemá
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #139
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    8

    landys: No zatím mě ještě nezlobí, ale chtěl jsem se informovat do budoucna až zlobit začne, jaké jsou možnosti
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #140

    Zig Zig je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    1800mAh baterie je k dostání třeba tady

    (pokud se Vám link nezobrazí tak tohle je adresa přímo na shop http://stores.ebay.de/oege-energy-de ... maj i docela slušný hodnocení jako shop)

    Jenom připomínám, že originální baterie má pouze 1350mAh, takže se jedná o dosti výrazný nárůst. Nemám vyzkoušené, ale do budoucna počítám s pořízením.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #141
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    11

    O pametovych kartach uz tady bylo napsano celkem dost, ale chtel bych se jeste optat co je z vaseho pohledu optimalnejsi reseni. Zda koupit rychlejsi SD 512 MB nebo pomalejsi SD 1 GB. Cenove to vychazi nastejno. Jinak je asi jedno jakou znacku karty, protoze s tim ma kazdy jine zkusenosti.

    Osobne zvazuji: SanDisk 1GB SecureDigital Card
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #142
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    95

    Podle mě je úplně nejlepší koupit rychlou 2 GB kartu!!! Já jsem se svojí naprosto spokojený.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #143
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    11

    To já bych byl taky bral všemi deseti, ale musím brát ohled i na finance. V tomto ohledu jsem začátečník a tak nechci nakoupit to nejlepší a pak zjistit, že to vlastně ani nevyužiju. Ale i tak dík za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #144
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    54

    Mám s pomalou kartou velmi špatné zkušenosti. Koupil jsem kdysi nějakou SD kartu King něco (King Max nebo King Stone, nějak tak) a nejen, že práce s ní byla zdlouhavá ale co mne štvalo nejvíc, že vytváření složky trvalo asi 5 sekund. Nevím, co se s tou kartou dělo ale těch 5s se prostě nedělo nic. Nakonec jsem ji věnoval klukovi do telefonu a kouil si od SanDiscu Ultra II a je klid :-) Mluvím o 256MB, to ta ztráta nebyla zas tak velká :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #145
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    119

    Podle toho, co chces v PDA provozovat. Na mapy ti 512 MB nestaci, ale i obecne plati, ze kazde misto je po case vzdy male :-). PDA pri komunikaci zadnych extra rychlosti nedosahuje a tak doporucuji dle systemu pokud mozno vse instalovat na kartu a aplikace pozadujici vetsi rychlosti do pameti. Jen opravdu ta nejpomalejsi karta dokaze zpomalit PDA treba pri praci s mapami, ale vetsina ma uz dnes rychlost mimo tyto parametry a ultra rychle karty stejne nikdo naplno neumi rozjet.
    Citace Původně odesláno od Graphics
    Zda koupit rychlejsi SD 512 MB nebo pomalejsi SD 1 GB. Cenove to vychazi nastejno. Jinak je asi jedno jakou znacku karty, protoze s tim ma kazdy jine zkusenosti.
    Osobne zvazuji: SanDisk 1GB SecureDigital Card
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #146
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    95

    Tak, tak. V podstatě vše, co tu bylo řečeno platí. Záleží, na co ji chceš. Znáš to: "Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci."? Určitě to neplatí pro všechno, ale já si k novému Yakumu kupoval 1GB kartu a myslel jsem kdoví, co nemám. Pak přišel TT5, spousta fotek, nějaké mp3 a neochota všecno neustále kopírovat, mazat a přesouvat. Opravdu jsem teď s 2 GB maximálně spokojený a doporučuji chvíli počkat, zaspořit a nedělat kompromisy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #147
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1

    Mam problem Mam na 1GB karte nahrany data a po vypnuti a zapnuti nelze k temto datum pristupovat. Ale provedu meky reset a uz zas knim pristupoavt lze ale do te doby nez YAKUMO vypnu. Nevite nekdo cim by to mohlo byt?
    Diky Oliver
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #148
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    119

    Pri techto zahadach doporucuji jedine - data dat nekam jinam (treba pres ctecku na HDD v PC), kartu naformatovat v Yakumu a pak na ne data vratit.
    Ja zase pouzivam SD kartu i ve fotaku a tomu se tento format taky nelibi. Hlavne, kdyz SD kartu naforatuju v tom fotaku, je 100% vyuzitelna, tedy prazdna nema zadne nevyuzitelne bajtiky :-)
    Citace Původně odesláno od oliver
    Mam problem Mam na 1GB karte nahrany data a po vypnuti a zapnuti nelze k temto datum pristupovat. Ale provedu meky reset a uz zas knim pristupoavt lze ale do te doby nez YAKUMO vypnu. Nevite nekdo cim by to mohlo byt?
    Diky Oliver
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #149
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    2

    Ahojte, hledal jsem v diskuzi problém s nastavením YakumoAlpha GPS, ale nenašem jsem..tak to dávám tady. Jsem čerstvým majitelem tohoto přístroje, všechno mám snad správně nainstalované, všechno zaregistrované, ale nemůžu najít při GPS navigaci ani jeden satelit...prosím prosím pomozte někdo....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #150
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    2

    Ještě jsem nenapsal, že mám mapu ČR SmartMaps od Sunnysoftu....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 10 z 11 PrvníPrvní ... 891011 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC SHIFT - tipy, triky a zkušenosti...
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 199
    Poslední příspěvek: 26-01-2011, 22:49
  2. E-TEN M700 - tipy, triky a zkušenosti
    Od plachow_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 434
    Poslední příspěvek: 22-08-2008, 00:08
  3. FS T830 - tipy, triky a zkušenosti
    Od john_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 26-06-2008, 13:54
  4. HTC ActionScreen - tipy, triky, zkušenosti
    Od jan.hronik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 23:45