zdravim kamarad ma ipaq 4700 a tel sonyK700 a nedari se mu pripojit na internet mate nekdo zkusenosti???dik
zdravim kamarad ma ipaq 4700 a tel sonyK700 a nedari se mu pripojit na internet mate nekdo zkusenosti???dik
Ahoj. Já mám přesně to samé a mám ty samé problémy. Prostě to nechodí :-( To je dost škoda. Taky bych byl vděčný za každou radu.Původně odesláno od lout
Ivoch
Já mám kombinaci hx4700 x e68i a ta funguje.
Při testech používal vládce kombinaci hx4700 x SE630 (tuším, možná 610) a také fungovala. Takže problém bude zřejmě v K700.
Muzete to zkusit popsat podrobnejc? Jako jestli se to alespon spoji, jestli to posle nejakou chybu atp. Zkusim neco zjistitPůvodně odesláno od lout
![]()
Smart GSM mi funguje, ale nejede mi to připojení na web :-( Selže spojení.Původně odesláno od Pavel Koza
Ivoch
Zkusim se zeptat ( asi je to nepravdepodobne), ale nemate v moznostech vytaceni zaskrtnuto " cekat na oznamovaci ton" ?? Jestli ano, zkuste odskrtnout.
Tak jsem volal na technickou podporu Sony Ericsson a tam mi řekli, že oni o žádné chybě neví, ale že to musí podporovat výrobce zařízení = HP :-( Že oni o tom nic neví. Na noteboocích a stolních PC to chodí, to podporují, ale PPC si musí zajistit výrobce zařízení sám......
Už vidím, co mi řeknou na HP podpoře - zavolejte na SE.. Ach jo.
Ivoch.
Jen jim zavolej. Ke mně se před měsícem chovali velmi slušně !!!Původně odesláno od ihorak
Sice mi to nepomohlo, ale problém nebyl nakonec na jejich straně ...![]()
Zavolejte na HP Support (261307310) a nechte to zalogovat.Původně odesláno od Pavlucha
MaPo
To je pravda. Oni se hned na začátku telefonátu ptají, jestli chceš participovat na rozvoji a vylepšování jejich supportu. Pokud budeš souhlasit, budeš jak v bavlnce.Původně odesláno od MaPo
![]()
No to je hezkej, velice moralni duvod. Nicmene nezalogovany problem = zadny problem.Původně odesláno od Pavlucha
MaPo
Jenom zkusmo jsem zkusil propojit K700i na internet pres MDA2. Vse bezelo hned napoprve... Problem bych videl v HP...
Odvazne tvrzeni bez praktickeho otestovani.Původně odesláno od reditel
Vetsinou totiz byva problem v konfiguraci. Mam objednanou na zapujceni K700, zkusim to odzkouset. Nedavno se tady resila konfigurace proti PC a tez to bylo jen v nastaveni. Je to potreba otestovat.
MaPo
Původně odesláno od Pavel Koza
Mno, třeba TADY. Po několikadenní "funkčnosti" už to zase nechodí ... :sarcastic:
Jenom jsem to už vzdal ...![]()
Robil som jednu K700 tam to spojenie chodilo. Operátor bol OrangeSK, na Eurotelu mi to nechodí tiež. Nehal som tam nahrat nový firmware a stejne je to na....