Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Ipaq4700 a tel Sony K700

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    118

    zdravim kamarad ma ipaq 4700 a tel sonyK700 a nedari se mu pripojit na internet mate nekdo zkusenosti???dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    107

    Citace Původně odesláno od lout
    zdravim kamarad ma ipaq 4700 a tel sonyK700 a nedari se mu pripojit na internet mate nekdo zkusenosti???dik
    Ahoj. Já mám přesně to samé a mám ty samé problémy. Prostě to nechodí :-( To je dost škoda. Taky bych byl vděčný za každou radu.


    Ivoch
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Já mám kombinaci hx4700 x e68i a ta funguje.
    Při testech používal vládce kombinaci hx4700 x SE630 (tuším, možná 610) a také fungovala. Takže problém bude zřejmě v K700.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od lout
    zdravim kamarad ma ipaq 4700 a tel sonyK700 a nedari se mu pripojit na internet mate nekdo zkusenosti???dik
    Muzete to zkusit popsat podrobnejc? Jako jestli se to alespon spoji, jestli to posle nejakou chybu atp. Zkusim neco zjistit
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    107

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Citace Původně odesláno od lout
    zdravim kamarad ma ipaq 4700 a tel sonyK700 a nedari se mu pripojit na internet mate nekdo zkusenosti???dik
    Muzete to zkusit popsat podrobnejc? Jako jestli se to alespon spoji, jestli to posle nejakou chybu atp. Zkusim neco zjistit
    Smart GSM mi funguje, ale nejede mi to připojení na web :-( Selže spojení.


    Ivoch
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Zkusim se zeptat ( asi je to nepravdepodobne), ale nemate v moznostech vytaceni zaskrtnuto " cekat na oznamovaci ton" ?? Jestli ano, zkuste odskrtnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    107

    Tak jsem volal na technickou podporu Sony Ericsson a tam mi řekli, že oni o žádné chybě neví, ale že to musí podporovat výrobce zařízení = HP :-( Že oni o tom nic neví. Na noteboocích a stolních PC to chodí, to podporují, ale PPC si musí zajistit výrobce zařízení sám......

    Už vidím, co mi řeknou na HP podpoře - zavolejte na SE.. Ach jo.



    Ivoch.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od ihorak
    Už vidím, co mi řeknou na HP podpoře - zavolejte na SE.. Ach jo.
    Jen jim zavolej. Ke mně se před měsícem chovali velmi slušně !!!
    Sice mi to nepomohlo, ale problém nebyl nakonec na jejich straně ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Citace Původně odesláno od ihorak
    Už vidím, co mi řeknou na HP podpoře - zavolejte na SE.. Ach jo.
    Jen jim zavolej. Ke mně se před měsícem chovali velmi slušně !!!
    Sice mi to nepomohlo, ale problém nebyl nakonec na jejich straně ...
    Zavolejte na HP Support (261307310) a nechte to zalogovat.

    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od MaPo
    Zavolejte na HP Support (261307310) a nechte to zalogovat.

    MaPo
    To je pravda. Oni se hned na začátku telefonátu ptají, jestli chceš participovat na rozvoji a vylepšování jejich supportu. Pokud budeš souhlasit, budeš jak v bavlnce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    To je pravda. Oni se hned na začátku telefonátu ptají, jestli chceš participovat na rozvoji a vylepšování jejich supportu. Pokud budeš souhlasit, budeš jak v bavlnce.
    No to je hezkej, velice moralni duvod. Nicmene nezalogovany problem = zadny problem.

    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    206

    Jenom zkusmo jsem zkusil propojit K700i na internet pres MDA2. Vse bezelo hned napoprve... Problem bych videl v HP...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Citace Původně odesláno od reditel
    Jenom zkusmo jsem zkusil propojit K700i na internet pres MDA2. Vse bezelo hned napoprve... Problem bych videl v HP...
    Odvazne tvrzeni bez praktickeho otestovani.
    Vetsinou totiz byva problem v konfiguraci. Mam objednanou na zapujceni K700, zkusim to odzkouset. Nedavno se tady resila konfigurace proti PC a tez to bylo jen v nastaveni. Je to potreba otestovat.


    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Nevytvarej OT a spis napis s jakymi presne Dost casto neni vina na HP, napr. telefony se svymi firmwary jsou kapitola sama pro sebe...

    Mno, třeba TADY. Po několikadenní "funkčnosti" už to zase nechodí ... :sarcastic:
    Jenom jsem to už vzdal ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    75

    Robil som jednu K700 tam to spojenie chodilo. Operátor bol OrangeSK, na Eurotelu mi to nechodí tiež. Nehal som tam nahrat nový firmware a stejne je to na....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. ipaq4700 linux
    Od sid_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 07-03-2007, 20:51
  2. Acer n30 ovladání přes K700 ???
    Od PsZch0 v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-12-2005, 10:47
  3. ipaq4700 inet+wifi
    Od sid_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 09-11-2005, 18:15
  4. HR na IPAQ4700 pri plnej baterii
    Od ioio_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 19-09-2005, 16:57
  5. VGA rozliseni na iPAQ4700 - help
    Od Fik_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-04-2005, 14:19