Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 12 z 12 PrvníPrvní ... 2101112
Zobrazené výsledky: 166 až 179 z 179

Téma: Open Transport Tycoon Deluxe pro PocketPC

  1. #166
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Jestli se ptate na to, zda jde tycoon ovladat hw klavesnici, tak ano. HW klavesnici muzu napriklad posouvat obrazovku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Tak to ale jde i normalnim D-padem. Naopak mi prijde ze uz tu neni to klasicke posouvani stylus + calendar.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168
    Swifty_ce4you
    Guest

    Funguje tahle hra na i HTC Kaiser?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Proc by nemela? Vetsina veci pro PPC funguje na vetsine zarizeni. Pokud neni receno jinak, coz v tomhle pripade neni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    bednee_ce4you
    Guest

    Zkousel jsem to na HTC TyTnII, ktery ma QVGA. Mam problem s tim, ze se mi obrazovka pro nakup lokomotivy apod. nevejde na obrazovku a ja nemam jak kliknou na OK (ci co to tam je).

    Zkousel jsem menit rozliseni, ale vzdy se to prenastavi na 320x240.

    Nejake napady?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    15

    zkus u uplneho okraje displeje jezdit perem, alespon me se to posune :-) Takova virtulani obrazovka VGA ze ktery zobrazi jen QVGA a tim soupanim po kraji displeye posunujes :-))
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #172
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    73

    Citace Původně odesláno od EfineSS
    Zde je odkaz na plne funkcni verzi pro QVGA displej, bezi samozrejme i z pametove karty, vlacky, auta kupovat jdou.. Hezkou zabavu..

    TTD-QVGA.rar
    super,to de.jen sem nepřišel nato,jak se pohybovat po mapě(potřeboval bych něco jako pravé tlačítko u myši)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #173
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    Po mapě se posouváš Joistikem!
    Jinak nahoře máš zálošku která ti zobrazí mapu a můžeš na dané místo kliknout
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #174
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    73

    už jsem to zjistil,je to tlačítkem pro navigaci.Nejde tomu ale zmenšit citlivost pohybu?Ono to totiž strašně valí.Někdy mám problém se dostat k nádraží.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #175
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Hru jsem rozjel, sice mám verzi QVGA a můj Loox by měl být VGA.. takže to asi nevadí. Ale mám problém ve hře.. Když dám novou hru, je na výběr buď vygenerování nové mapy nebo jsou tam už tři mapy nastavené.. V těchto třech mapách mi jede všechno v pohodě.. Ale když dám vygenerovat novou mapu, tak se sice vygeneruje.. ale jakmile zmáčknu napřiklad na stavění kolejí tak mi to hodí: Error! !String 0x102A is invalid. Probably because an old version of the .lng file. a hra se vyhodí do windows.. prosím nevíte co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #176
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    10

    Ahoj vsem. Je neco noveho v teto oblasti? Ja uz mam ve verzi na Pocket Pc i virtualni klavesnici. Moc by me zajimalo, cim se da zvysit plynulost hry. Mam Loox 720 a ptam se na to z duvodu, ze je to jedna z her, ktera me neomrzela po 12 let. Je hodne znat kdyz projizdi vlaky,... Neda se to nejak vylepsit prosim? Myslim si, ze by to procesor a RAM meho PDA mela zvladat lip, take proto se ptam. Diky, budu sledovat odpovedi. Zdenek
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #177

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Vypni si "Full detail" a "Full animation". Hraj na mensich mapach (i 256*256 da procesoru PDA v pozdejsi fazi docela zabrat). Nepouzivej zadne NewGRF. Ujisti se ze pouzivas doporucene pathfindery.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #178
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    Je tu někdo, kdo by dokázal zkompilovat pro PocketPC novější verzi OpenTTD? Trochu mi láme srdce hrát na Pocketu verzi 0.6.0, když na desktopy tu máme už verzi 0.7.2 :-D

    BTW Pokud by se někdo našel, dokázal by pls trošku poupravit zdrojáky a přidat někam do menu nabídku na zobrazení okna s cheatama? :-D moc by mě to potěšilo
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #179
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Jak opravím háčky a čárky? Díky :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 12 PrvníPrvní ... 2101112

Podobná témata

  1. Sony Ericsson P910i nefunguje Transport Tycoon
    Od tokito v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-03-2008, 14:39
  2. Warring Batery Cover Open!!
    Od psto v sekci Dell
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-02-2008, 08:21
  3. Fish Tycoon - jak na nej
    Od ing.dr v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-03-2006, 21:49
  4. Synchronizace z Open Office
    Od bublinak v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-09-2005, 10:39