Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 9 z 12 PrvníPrvní ... 7891011 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 179

Téma: Open Transport Tycoon Deluxe pro PocketPC

  1. #121

    M_P M_P je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2013
    Příspěvků
    0

    Tak jsem TT stáhnul, nainstaloval a funguje bez problémů. Nicméně, ovládání mi opravdu nesedlo a nějak jsem se s tím nedokázal poprat. Když dám globální mapu, tak se roztáhne přez celý výhled a je to nepoužitelné. Scrolování do stran je hrozně rychlé a když jsem zkoušel umístit nádraží, tak jsem se prostě netrefil tam, kam jsem chtěl.
    Zkoušel jsem v tom konfiguráku změnit rozlišení na 640*480, nicméně mi to nenaběhlo.
    Škoda, na PC jsem to hrál hodně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Zrus si scrollovani na okraji obrazovky a posouvej jen se stiskem kalendare
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    Ma probleme. Vlastnim HP iPAQ 6515 (rozliseni 240*240). Vcera sem si Tycoon nainstaloval a v konf. souboru zmenil rozliseni na 240,240.

    A ejhle co se stalo
    Hra se normalne spustila bez problemu, ale problem tam preci jen je, mam jaksi ukousnutou a posunutou obrazovku viz nasledujici screen:

    http://img163.imageshack.us/my.php?image=ttdrv0.jpg

    Klikani stylusem funguje spravne jak ma podle tj kliknuti do leveho rohu opravdu provede akci v levem rohu, jediny problem je s tim obrazem, ze je jaksi posunuty, nevedel by nekdo jak to opravit? Prosiiiiiiim
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Skus to rozliseni zmensit treba jeste o 40 pixlu nebo ho naopak zvetsit na puvodni hodnotu. Taky si muzes zkusit pohrat s hodnotami FULLSCREEN a mozna (ale asi ne ) ) jestli na to nebude mit vliv i CACHE SPRITES. Taky to muzes zkusit pustit v landscape modu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    nic z toho nepomaha
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    33

    Mam problem kurzor ve hre a stylus jsou uskoceni o pul obrazovky, nekde jsem nasel podobny problem ale nemuzu to najit a nevim jak to vyresit. Diky za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od wolwZz
    Mam problem kurzor ve hre a stylus jsou uskoceni o pul obrazovky, nekde jsem nasel podobny problem ale nemuzu to najit a nevim jak to vyresit. Diky za odpoved
    Jj, ten problem sem mel taky. Ale v posledni verzi by to melo byt vyreseny (aspon mne to uz funguje tak jak ma).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    33

    Ja mam prave taky posledni verzi a porad to same. Muzes mi hodit na ni link? mam tu od http://www.esoftinteractive.com/
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    26

    mam to ze stejny stranky, takze to bude asi stejna verze (2.0.0). ale koukni se radsi jeste do diskuze, treba tam je uz novejsi verze http://www.esoftinteractive.com/forums/viewtopic.php?t=1570
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    259

    Hmm, no inak ak som si vsimol, mam open ttd ale co sa mi nezda je, ze konkurencia ma majetok stale len za 1l. to celkom nechapem. je to nejaka chyba?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Asi to vsehno rychle rozfofruji - vzdyt oni neustale dokola masou a staveji silnice atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    259

    Mozno ze je to tym ze som ich hned na zaciatku odkupil na 75%. Asi som im sposobil nejake zmatky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    tak mi to nakonec jede skusil jsem patch pro odstraneni posunu kurzoru co tady nekdo psal z toho fora uvedeneho vis a temy cursor SHIFT...bohuzel mi nefunguje joystick nahoru a doleva a nevim kde to jde spravit poradte prosim diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    33

    Muzes mi poslat mailem ten patch? leaving@seznam.cz Protoze me to porad nejede! ( Stahnul jsem nejakou beta verzi tam je kurzor dobry ale je nastaveno velke rozliseni a nejde nijak zmensit ani prepsanim v cfg. Musim jezdit joystickem po obrazovce takze to nejde hrat. Rozumite mi? je to jako bych mel lupu obrazovky a joystickem se po tom pohyboval. Verze ktera je na webu normalne je presne tak jak bych chtel ale je rozhozeny ten kurzor
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #135
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    je to tady napis pak jak ti jede joystick (D-pad)...
    http://www.esoftinteractive.com/foru...t=591&start=30
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 12 PrvníPrvní ... 7891011 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sony Ericsson P910i nefunguje Transport Tycoon
    Od tokito v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-03-2008, 14:39
  2. Warring Batery Cover Open!!
    Od psto v sekci Dell
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-02-2008, 08:21
  3. Fish Tycoon - jak na nej
    Od ing.dr v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-03-2006, 21:49
  4. Synchronizace z Open Office
    Od bublinak v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-09-2005, 10:39