Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 8 z 12 PrvníPrvní ... 678910 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 106 až 120 z 179

Téma: Open Transport Tycoon Deluxe pro PocketPC

  1. #106
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    to Exceptor:>
    Diky za betaverziu idem ju otestovat. Ale myslim ze tam treba nejake veci skorpirovat z PC verzie nie?

    btw: myslim ze tvoje poseldne tri prispevky budu zlucene coskoro do jedneho
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #107
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od markjag
    to Exceptor:>
    Diky za betaverziu idem ju otestovat. Ale myslim ze tam treba nejake veci skorpirovat z PC verzie nie?

    btw: myslim ze tvoje poseldne tri prispevky budu zlucene coskoro do jedneho
    Mas pravdu je tam treba zkopirovat nejake veci, coz jsem samozrejme udelal, ale i tak to proste nejde, takze jsem se vratil k funkcni bete #6.

    Proc by meli byt shluknute do jednoho, ja prece nemuzu za to, ze mezi myma prispevkama nikdo nic nepsal
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #108
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    177

    Nevíte, jak se posunovat v mapě?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #109
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    77

    Tak bohuzel mi nefunguje ani jedna verze co tu uvadite.....ops:
    Nevim co je spatne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #110

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Trainzak: nejdriv si precti CELOU tuhle diskuzi a pak se ptej. Je to tu nekolikrat

    JT: co to dela?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #111
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    77

    ...tak chyba byla pri rozbalovani cabinetu u verze 6. Verze 7 mi nefunguje protoze ji chybi nejakej fajl. A samorozbalovaci TTD.exe mi taky po rozbaleni vubec nenastartuje hru.

    Ted je uz vse OK...ale samotna hra je tak "titerna" ze se mi spatne hraje. Uz jen problem nastavit options ve hre je pro me skoro neprekonatelny, to nemluvim o samotnem hrani.A i ty naroky nejsou nikterak nizky..a to mam Looxe N560ku

    Taky se priznavam ze jsem moc nemel cas cist tuhle diskuzi, takze nebudu otravovat s otazkama..ktere jsou jiste zodpovezeny. Kazdpodane dekuji Exceptorovi za help.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #112
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    tak uz mi to konecne beha i na WM5, ale mel bych jeden dotaz... procital jsem diskuzi a je tady link na verzi ktera beha v landscape, bohuzel tu zase nespustim s wm5... zkousel jsem upravovat config, ale porad to mam v klasickym zobrazeni a do landscape nevim jak to dostat... nemohl by mi nekdo poradit jak na to ? diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #113
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    58

    Tak to zkousim rozchodit na mda compactu,ale nejak se nedari.zkousel jsem vsechny linky z fora a stale nic.nevite jak na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #114
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Mne chodí na Loox N520 táto verzia - http://d.turboupload.com/d/863197/TTD.zip.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #115
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od PatrikL
    Mne chodí na Loox N520 táto verzia - http://d.turboupload.com/d/863197/TTD.zip.html
    Supr,uz mi to facha,diky moc!



    ---------
    www.mdacompact.info
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #116
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    nz,len neklikaj na zobrazenie naloženia lode a lietadla - spadne to
    ešte pravidelne ukladaj hru )
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #117
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    58

    Uz jsem si toho vsimnul,ukladam kazdou chvilku,radsi.Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #118
    Grek1_ce4you
    Guest

    Jo lidicky jenom skoda ze se to neda rozbehat i na Palmu ( pac tuhle hru uplne miluju
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #119
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Nie je náhodou aj verzia pre palm?
    Edit: tu je link http://www.esoftinteractive.com/spookysoft/palmttd.zip
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #120
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    26

    zdravim,

    chtel jsem se zpetat, jestli vam vsem jde tycoon v plnych barvach. mne od "landscape verze" chodi v min barvach, nez prvni ppc port (a nez original).
    nevite prosim nekdo co s tim? mozna to tak na monitoru nevypada, ale ty barvy jsou fakt hrozny (docela dost je to poznat na silnicich a vode).



    jo a kdyby to nekoho zajimalo, tak na svete je konecne verze, ktera resi "cursor shift". vice viz http://www.esoftinteractive.com/foru...t=591&start=30.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 8 z 12 PrvníPrvní ... 678910 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sony Ericsson P910i nefunguje Transport Tycoon
    Od tokito v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-03-2008, 13:39
  2. Warring Batery Cover Open!!
    Od psto v sekci Dell
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-02-2008, 07:21
  3. Fish Tycoon - jak na nej
    Od ing.dr v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-03-2006, 20:49
  4. Synchronizace z Open Office
    Od bublinak v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-09-2005, 09:39