Jo a to je to co ja nemozu bez Nyditotu apod. Nic, ted na to nemam cas, tak azz budu tak to ozkousimPůvodně odesláno od xmaster
Jo a to je to co ja nemozu bez Nyditotu apod. Nic, ted na to nemam cas, tak azz budu tak to ozkousimPůvodně odesláno od xmaster
zdravimtak sem si pohral s tim config souborem a prisel sem i na to jak zabranit tomu aby kdyz kliknete na zavreni okna tak aby to zacalo scroolovat nekam do pr...
staci v tom configu napsat k autoscrool false
nj jen se chlubim....cus....jo a po napsani k landscape treba right nebo right-handed nejde tak to nemusite zkouset
))
rychlej kluk:yes: :O
no no no noa co?!
hele a nevis jak to otocit na landscape?
dik
zkus si precist diskuzi. mozna zjistis, ze kdybych to vedel tak to reknu.:yes:
tady lze stahnout novou verzi OpenTTD Mobil. Je zde kuprikladu vice moznosti nastaveni a lepsi AI.
ta nova verze take resi vase problemy s landscape - jen si v systemu otocite display a ve hre nastavite jine rozliseni (opacne)
Vysla nova verze OpenTTD - https://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=103924
Zkouseli jste ji uz nekdo?Nemuzu ji na PPC rozjet,porad to pise Invalid version of language pack...Kdyz to nekdo zprovoznite dejte prosim link.Pribila tu moznost gigantickych map,tak at mam na prednaskach zase nejakou zabavu...
Musis tim pouze preplacnout tu desetimegovou starsi verzi, ve ktere jsou datove soubory ze hry.
Mě to nejde...hodí mi to hlášku "No available language packs"Původně odesláno od Spider
Pomoooooooooooooooocops:
...po zkusenostech s jinymi softy bych zkusil nastavit Regional Settings na English...
vůbec neni třeba stači rozbalit původní TTD a nenechat přepsat cfg (nevim proč, ale TCMD se mi na to zeptal při rozbalování), potom nahradit tím souborem OpenTTD mobil a spustit
Tak a ted se může SOny PSP zahrabat, protože tohle je nesmrtelná hra.
jinak jakou aplikaci používáte na otočení (WM2003 & Ipaq 5500)
jinak přehodit na landscape jde i ve hře. ale musíte mít přehozelo do LS ve win
To nefungujePůvodně odesláno od Pavel Koza
ops:
Krapet nachápuPůvodně odesláno od killerGBU
ops:
no tak jednodušejiPůvodně odesláno od Wayne
stahni ten puvodni TTD.zip co tu koluje , rozbal do nejaké složky (mě se při rozbalování TCMD zeptal jestli chcei přepsat ten .cfg, dal jsem NE)
Stahni ten TTD mobil.zip co je o pár stránek dále, rozbal do té samé složky co ten původní TTD, a nech přepsat soubory
hraj![]()
1. Stáhnu TTD.zipPůvodně odesláno od killerGBU
2. V PC ho rozbalím - na nic se mě to neptá
3. Celý adresář nakopíruju do mašinky do C:\Program Files\. Do té samé složky (C:\Program Files\TTD\) nakopíruju obsah složky \OpenTTD Mobil\ a dám přepsat soubory
5. Spustím soubor "OpenTTDMobil.exe"
6. Nic se nedějeops:
7. Už mlátím do klávesnice protože musím zůstat u Solitaira :?