Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 12 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 179

Téma: Open Transport Tycoon Deluxe pro PocketPC

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    2

    Fakt nevim jak to rozchodit. Mam tu windows verzi TTD. A stahnul jsem si openTTD z linku na foru. rozbalil jsem openTTD a zkopiroval do PDA do adresare TTD , tam jsem nakopiroval ty nutne soubory z te hry. Kdyz kliknu na openTTDmobil.exe Cannot find openttdmobil ....................or one of the libraries. Mam verzi windows pocketpc 2002pro IPAQ1915. Dik za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zkousel jsem vazne vsechno a proste mi to nejde... Mam LOOX 720... Muzete mi nekdo poslat jiz prirpavenou verzi pro PPC? Moc dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    Taky jsem LAMA. Kdyby mi nekdo poslal primo odkaz tohoto typu

    zde stahni to, zkopci to tam, pak stahni to a hod to tam a pak to spust
    byl bych moc zavazanej

    Predem dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak jsem se vykaslal na zkouseni a zacal jsem hledat jiz hotove verze . Kupodivu brzo jsem nasel polskou verzi primo pro PPC. Jen jsem tomu prevedl v nastaveni cesky jazyk a funguje to skoro dokonale .

    Stahovat muzete zde
    http://www.webgames.cz/ttd.zip

    Staci jen rozbalit a nakopirovat do PPC...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    2

    Me to proste nejde. Ani ten zip. Nejsel LAMA ale pocketpc 2002 to neumi :
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    11

    Nazdarek.Potreboval bych s necim poradit.
    Tycoon mi jel v poho ale neco se stalo a ted se mi zobrazuje v horni casti panel windowsu(start,zvuk a hodiny)a pres to neni videt panel v tycoonu(neda se stavet,mapa...)Nevite v cem je problem?Zkousel jsem to cele znova stahnout a nic.Ani defaultni cfg soubor nic nevyresil.

    PSa se na FS LOOX 410 zapnout obraz na sirku?Kdyz tam dam 320*240 tak se neotoci ale prepne do tohoto rozliseni a nejdou videt kraje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od Spider
    Tak jsem se vykaslal na zkouseni a zacal jsem hledat jiz hotove verze . Kupodivu brzo jsem nasel polskou verzi primo pro PPC. Jen jsem tomu prevedl v nastaveni cesky jazyk a funguje to skoro dokonale .

    Stahovat muzete zde
    http://www.webgames.cz/ttd.zip

    Staci jen rozbalit a nakopirovat do PPC...
    Dekuji Ti Spider, fakt to krasne chodi na MDA2, akorat jsem musel vymaznout ve slozce lang vsechny jazyky krrom cestiny a jedeee toooo )))
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ja to radsi dam do fora jako soubor, tohle prime linkovani na soubory nemaji admini radi...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    13

    nevite proc mi nejde ulozit nastaveni? da se nejak udelat aby to nebylo landscape? cely se mi to zda takovy nefunkcni ale spustit to jde v pohode
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    239

    lze to teda nejak otocit na landscape aniz bych pouzil Nyditot Virtual display a podobne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    47

    Jo, sta49 yeditovat konfigurační soubor. Je to tam hned na začátku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    at yije QWERTY/QWERZ

    Nastaveni se mi ukalada naprosto v pohode. Nemas treba ten config read-only. me to taky takhle tutam nejakej soubor zamkne.

    Doporucuju v tom configu nastavit rozlisen na o 5 px nizsi(na vysku) Pak se da naprosto v pohode pouzivat softwarova klavesnice a hra se da minimalizovat:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    239

    <table><tr><td style="border:1pt solid red;">Jediny nedostatek je ze je to opravdu uplne jak na PC, chtelo by to ty "okynka" udelat jako fullscreen 240*320, takhle to cumi do strany a neni to videt. a kdyz clovek chce nastavit autobusu kudy ma jet, tak mu ty okna kryjou obrazovku. taky se mi stava ze kliknu na krizek okynka a jak tenkurzor zustane vlevo tak se zacne neuveritelnou rychlosti posouvat obrazovka a dostanu se nekam kam nechci</td></tr></table>

    Citace Původně odesláno od xmaster
    Jo, sta49 yeditovat konfigurační soubor. Je to tam hned na začátku.
    jsem asi hloupatej, ale v konfig. souboru kde?
    a jeste par vecem nerozumim

    [misc]
    display_opt = SHOW_TOWN_NAMES|SHOW_STATION_NAMES|SHOW_SIGNS|TRAN S_BUILDINGS|CHECKPOINTS
    news_display_opt = 65535
    fullscreen = false <----- <font color="red"><b>tady mam false a stejne je to na fullscreen</b></font>
    language = czech.lng
    resolution = 240,320 <----- <font color="red"><b>To jako to tady prohodit? To nefunguje.</b></font>
    cache_sprites = false
    screenshot_format =
    savegame_format =
    rightclick_emulate = false

    [win32]
    display_hz = 0
    force_full_redraw = false
    fullscreen_bpp = 8
    double_size = false
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    47

    resolution = 240,320 <----- <font color="red"><b>To jako to tady prohodit?
    jo, přesně tam. Na ipaqu, když to chci na výšku, tak tam dám 480,640 a když naplacato, tak 640,480. Samozřejmě se musí nejprve otočit displej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Na to si musis zvyknout. Vlak jde zlikvidovat tak, ze lokomotivu presunes dozadu a pak je po jednom povyhazis - ten posledni, puvodne 2. v poradi uz se dela uplne na hrane :-{
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 12 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sony Ericsson P910i nefunguje Transport Tycoon
    Od tokito v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-03-2008, 14:39
  2. Warring Batery Cover Open!!
    Od psto v sekci Dell
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-02-2008, 08:21
  3. Fish Tycoon - jak na nej
    Od ing.dr v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-03-2006, 21:49
  4. Synchronizace z Open Office
    Od bublinak v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-09-2005, 10:39