Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 12 PrvníPrvní ... 9101112 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 179

Téma: Open Transport Tycoon Deluxe pro PocketPC

  1. #151
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    103

    mam nejnovejsi verzi a nevim jak koupit auto... dole kde ma byt tlacitko koupit nove auto, se mi to nevleze na obrazovku
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    15

    Me funguje "soupani" perem na kraji displeje a jakoby pozouvam obrazovku, ale okno zustava na miste. Potom se uz normalne dostanes na tlacitko a stejnym zpusobem se dostanes zase nahoru...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    103

    Nejde to, nebo nechapu jak to myslis, tady je screen.

    http://drop.goolmanie.cz/ukazka.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Nejde to okno jeste vic posunout? Ja kdyz to hral, tak jsem to musel takhle delat pri prodavani vozidel - ale to jsem hral na Portait a mel jsem tedy problemy se sirkou, ne s vyskou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    103

    borec co ma stejny problem:
    Problems ...
    they are here - QVGA:
    http://stylus.org.ua/images/problemasasas.jpg(U2-1183484162.jpg

    zdroj: http://www.esoftinteractive.com/forums/viewtopic.php?t=1654
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Tady je verze kterou mam ja. Je to v Portait zobrazeni, takze tam tenhle problem neni. Upozornuje, ze se mi nepodarilo prijit na zpusob, jak to rozchodit z karty, takze to musite umistit primo do pameti do adresare OPENTTD. Je to vcetne grafickych souboru.

    Open_Transport_Tycoon_DeLuxe.zip
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Zde je odkaz na plne funkcni verzi pro QVGA displej, bezi samozrejme i z pametove karty, vlacky, auta kupovat jdou.. Hezkou zabavu..

    TTD-QVGA.rar
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Jak ma tahle verze reseny toolbar? neni to takova ta co ho ma sice jednoradkovy, ale musi se pouzouvat sipeckama?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Kdepak, ma to toolbar dvouradkovy.. Jak to myslis ze se to musi posouvat sipeckama?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    1

    Zde je odkaz na plne funkcni verzi pro QVGA displej, bezi samozrejme i z pametove karty, vlacky, auta kupovat jdou.. Hezkou zabavu..

    TTD-QVGA.rar
    konečně něco co funguje Díky:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od EfineSS
    Kdepak, ma to toolbar dvouradkovy.. Jak to myslis ze se to musi posouvat sipeckama?
    To byla taky nejaka verze. Toolbar byl jednoradkovy a na bocich byly sipecky, kterymy bylo mozne ho posunout. Bylo to desive neprijemne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Aha... Tahle je bezproblemova, me na ni jde vsechno OK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Tak super, uz ji stahuju a pres tyden ji vyzkousim
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    103

    jde na ni i klavesnice?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Hardwarova nejde, softwarova mozna pujde pomoci triku se snizenim rozliseni na 240*318.

    Ale jinak je super, pokud to dobre chapu, tak by tam mohly jit dokonce i patche ze stolni verze.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 12 PrvníPrvní ... 9101112 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sony Ericsson P910i nefunguje Transport Tycoon
    Od tokito v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-03-2008, 13:39
  2. Warring Batery Cover Open!!
    Od psto v sekci Dell
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-02-2008, 07:21
  3. Fish Tycoon - jak na nej
    Od ing.dr v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-03-2006, 20:49
  4. Synchronizace z Open Office
    Od bublinak v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-09-2005, 09:39