Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 45

Téma: W98 emulator

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    vždycky když chci stáhnou ten emulátor, tak mě to odkáže sem a to fakt nevim kam dál..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Jo, tak to bych viděl na to, že už někdo ty soubory smazal. Tak to opravdu nevím, asi ještě můžou někde být na netu zapomenutý, bo jestli si je tady někdo nestáhl dřív, tak by je mohl poslat. Omlouvam se, ale ten návod jsem nezkoušel, jen rychle vyhmát a rovnou dal sem
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    no jasně, ale na tamtu stránku sem našel linky asi na pěti diskuzích
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    ja sem se od dnesniho dne pokousel pres Bochs rozjet W95 (postupoval jsem podle t), avsak kdyz se (jeste na PC) dostanu k samotne instalaci W95 z orig. instalacniho CD, tak se mi pri priprave (inicializaci instalacniho programu) najednou objevi hlaska "vlozte prosim "disketu 1" do jednotky A..." pritom instaluju z CDcka (a vim ze z tohohle cd 95tek to slo na PC klasicky instalovat bez problemu, ale pres Bosch to po me porad chce diskety, jako kdyby se to z cd nechtelo nainstalovat...

    Nevi nekdo jak na to? Rad bych 95ky na PPC rozjel... diq
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    116

    Cuse plantažnici, tak podařilo se to nekomu? rad bych to zkusil, ale nejak nemuzu sehnat vse potrebne a ceskej navod. ;-) napiste jestli umite poradit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    Potrebuju poradit:

    CD win95 mam naemulovany pres daemon tools, nakonfiguroval sem ti i v bochsu, takze s tim neni problem. Problem je kdyz chci instalovat system - vyhodi mi to hlasku:

    Vyčkejte prosím, dokud neproběhne inicializace instalátoru.
    Pro spuštění instalátoru je nutné, aby 'maximální velikost spustitelného programu' byla alespoň 429056 bajtů.


    Oddil C jsem vytvoril jako DOS primary partition - extended mi to nepovolil a kdyz jsem dal FAT 32 primary partition, tak mi to neslo zformatovat (nekdy to vypise neco jako ze jednotka neexistuje, jindy zase nespravna verze ms-dos, zase na druhou stranu se instalator tvari ze na to uz se instalovat da, jenze pak dela jako ze je disk plny, i kdyz ma velikost 200 MB).

    Nevi nekdo co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    tady je stranka ktera by se mohla hodit

    http://emupage.pocketgamer.org/Main.html
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    Sehnal sem nejaky image nainstalovanych systemu (jen tak na zkousku), pomoci nyditot virtual display si zvetsil displej, a se zklamanim jsem zjistil, ze mi bochs pro ppc nejde spustit - proste na nej dvakrat tapnu a ono se vubec nic nedeje nemam vubec paru jak mam spustit v ppc bochs s parametrem -q... pres dosbox to nefunguje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    Mam dotaz - muze se stat neco spatneho kdyz spustim dosbox a zkusim pres nej nainstalovat windows 95? nenarusi to stavajici system? pujdou ty windowsy pak spustit? nemam odvahu to zkouset bez toho, ze bych se zeptal, hr me moc nelaka...
    bochs mi pro ppc nefacha, proto zkousim alternativy. dekuji vsem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    nechapu proc do toho jeste rejpete...po skusenostech s dosboxem a jinyma DOS emulatorama jsem dosel k zaveru ze to proste poradne jit nemuze sekal se mi i agent mlicnak a to nemam zadnou plecku natozpak spoustet jinej OS stejne to nikdo neumi udelat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    No ja sem hlavne zvedav, jak to bude vypadat, jak to bude fungovat a pripadne jestli na tom neco spustim... a taky abych mohl machrovat ve skole.
    Jinak ja napriklad s dosboxem nemam zadny spatny zkusenosti, hry mi v nem jedou skoro plynule, playstation emulator mi na nekterych hrach jede dokonce uplne plynule...
    Sice se nemuze plne srovnavat pdacko se stolnim kompem, ale takovy windows 95 nemaji vubec vysoke naroky, takze teoreticky by mely jet docela plynule (i kdyz vezmu v potaz ze mam zaroven spusteny windows mobile + bochs/jiny emulator).
    Jsem proste zvedavy clovek, co rad experimentuje a chce vyzdimat ze svy cihly co nejvic, ale zase netouzim po HR...

    Zeptam se ale jeste jednou - jde pres dosbox bezpecne nainstalovat windows 95 a pak je taky spustit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    278

    HR přeci nemůže být takový problém/strašák. nainstaluj si program na zálohu, zazálohuj a už můžeš mít resetů kolik chceš, vždycky to obnovíš na to místo ze kterého jsi zálohoval. Například Sprite backup nebo SPBbackup (aspoň myslim že se takhle jmenují). Používám Sprite.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    Existuje moznost zazalohovat to rovnou na pc? na pda nemam jaksi dostatek mista, ani na karte...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    s tim HR souhlasim taky jsem tem zaloham neveril jako cerstvi vlastnik prvniho PDA ale spb backup musi zmaknout kazdej je jednoduchej a umi celkovou zalohu...a nejlepsi moznost by byla si uklidit sveho milaska kdyz uz chces neco skouset...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    Ja tam mam docela uklizeno, na karte mam skoro 200 MB mista na ty windowsy, jenze nechce se mi mazat filmy, instalovat windowsy a pak tam ty filmy zase kopirovat... prece jenom i pres kabel se 800 MB kopiruje docela dlouho...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. emulator PDA
    Od fundamentalista_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-12-2006, 12:33
  2. on-lin emulator PDA
    Od jedle_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-07-2005, 13:17
  3. Emulator her
    Od empiK v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 24-12-2004, 06:14
  4. Emulator
    Od Orbb_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-06-2004, 19:42