Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Nefunguje mi čeština u Remote Display for Windows CE??????:(((

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    50

    Čau Všem!!!
    Normálně se spojím se svým PDAčkem /ACER N30/ na notebook a vidím úplně to stejné na display PDA i na monitoru.Ale když chci psát třeba ve Wordu, tak mi to nepíše ě ale píše mi to 2 atd. Tzn. že mi to píše anglicky. Mám v PDA jeden softík, do kterého se musí hodně psát a pomocí softwarové klávesnice je to otrava, tak jsem si myslel, že tenhle způsob bude super. On by taky byl, nebýt toho problému se psaním českých znaků na klávesnici notebooku.Přitom ostatní programy na notasovi jedou bez problému s češtinou(( Nevíte někdo čím by to mohlo být?Už jsem si myslel, že jsem nad tím vyhrál, ale zase mi to hází klacky pod nohy!!!
    Případně nevíte někdo o podobném softwaru co by zobrazoval aktuální obrazovku PDA na monitoru počítače s tím, aby pomocí něj šlo i vkládat znaky???Dík HONZA
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Nefunguje to na žádném co znám , ale jde to přenést ctrlC ctrlV
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00030215_pc_capture1_7Fo6.jpg 
Zobrazení: 34 
Velikost: 60.4 KB 
ID: 718  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Ten nej který znám a který takto funguje - najdeš zde:http://www.soti.net/default.asp?Cmd=...s&SubCmd=PCPro
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Odkaz nefunguje.. chtěl jsem to taky vyzkoušet,asi supr věc)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    F U N G U J E
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    50

    Dík za radu,stahuju si to,ale free to asi nebude co?Nevíte o něčem co by mi umožnilo psát jenom česky.To je vše co od toho potřebuju.S tím kopírováním to je super rada,ale já píšu právě do formulářů, takže to nejsou dlouhý texty a pořád to kopírovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. nefunguje dotykovy display
    Od kaiser222 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 31-07-2008, 22:42
  2. Remote display control píše česky!
    Od hajekm v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 08-12-2005, 11:58
  3. Remote Display Control
    Od MilanSu v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-09-2005, 07:21
  4. Remote display control
    Od ok2shi v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-07-2005, 15:37
  5. Remote Display Control 1.0 + WM 2003
    Od Jamescop v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-06-2005, 18:07