Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: TV remote control pro Acer n30 ????????

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    207

    Potrebuji nejakej funkcni TV remote control pro Acer n30.
    Zkousel jsem PDAWin remote control snad vsechny verze ale nejak nejede.

    Prosim poradte jinej soft popripade jakej pouzivate Vy ?

    Diky
    Spawncz
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Myslis ovladani TV pres IRdA? Pokud ano, tak si nejsem jistej jestli to n30 vubec umi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    49

    ono by to malo dokazat hociake PDA s infrakom nie??? len ide o to ci ma dost silny infrak...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    U recenze k iPaqu 3715 se pise, ze ma IRdA uzpusobeny k ovladani spotrebni elektroniky...takze to asi nebude uplne bezna featura.

    A navic, s kamaradem se nam pres IRdA podarilo spojit na max 30 cm. Nevim k cemu by bylo PDA jako dalkovy ovladac, kdyz k te TV stejne musite jit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    116

    je komerční...já ho mám ale jen trial
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Obavam sa ze vykona IRDA u Aceru je velmi maly. Skusal som TV remote a nic. Tiez k mojej T610 sa nepripoji na vacsiu vzdialenost ako cca 50cm.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    Myslis ovladani TV pres IRdA? Pokud ano, tak si nejsem jistej jestli to n30 vubec umi.
    O čem se tu bavíte? Uspůsobený na ovládání TV? Jo, má výkonější infráč, a tak mimochodem kvůli lepšímu dosahu je lepší na ovládání tv....jinak-stačí mít infráč a správnej software a ne že tohle ppc umí ovládat tv a támhleto ne P.S. používám TV remote control a s mojí 620 s obyč infráčem ovládám z pohodlí gauče, nikem chodit nemusím (od 1m-4a víc podle televize-neboť ta taky hraje důležitou roli)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    116

    no nerekl bych ze je vykonejsi nez se ti zda...
    mam Acer n10 a pouzivam ho jako ovladac...myslim ze docela zalezi i na zarizeni ktere ovladas... u starsi televize musim byt vzdalen nanejvys 3,5 m +- a u noveho LG DVD VCR kombo i 5-6m... a funguje bez problemu...horsi je to s tim umistenim infra musim držet ačko bokem což je docela blbé...

    ale ta pohodicka sedis v kresle zmacknes vysunutí kazety nebo dvd ...kezeta vyjede pribehne sestra vymeni ji a das play...co vic bych si mohl přat
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    116

    taky neni spatny udelat vylet do electrowordu a trochu jim naladit televize ono mrknout se na co chcete nemuzete v kazdym obchode
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    No to je bezva, a s jakým softwerem?? Já jsem Acer n30 jako dálkový ovladač nerozchodil, takže něco na tom výkonném vysílači asi bude. Své PC ovládám přes infra pomocí programu Girder a ani na toto očko si n30 neškrtla (Girder reaguje na jakýkoli infra signál) Zkoušel jsem to asi tak z 1cm
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Dobře, je to divné, ale v infráči bych chybu nehledal (pokud není rozbitej, či chybí ), to bude vždycky fungovat, jen třeba hůř, ale bude
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    116

    mam TV remote controller...a nemam s tim problemy...je nezna nejaka zarizeni ale ma mod učení, takže neni problem ho naučit novym kouskum.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    116

    ps: zdůrazňuju že mám Acer n10 ne 30...ale myslim že technologie infra je pořád stejná...ale nekde jsem četl že infra musí mít podporu ovládání jiných zařízení...bohužel nevím co je na tom pravdy, tolik zas do toho nevidím
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Tak bohužel, na Aceru n30 to nechodí ( :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    134

    Kajovi to sice chodi, ale na Asus620. Na acer n30 ze vraj nie a pise to aj vyrobca pokial viem. Ked som si ho kupoval, bol som zmiereny, ze toto nedokaze.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. remote desktop control
    Od zatkojuraj v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-04-2008, 20:46
  2. Remote Display Control
    Od MilanSu v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-09-2005, 08:21
  3. Remote display control
    Od ok2shi v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-07-2005, 16:37
  4. remote control
    Od pegi-nz v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-08-2004, 13:54