Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 47

Téma: nestabilita BT GPRS pripojeni N6230

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    Koupil jsem si N6230 a uz uz jsem se tesil na surfovani na PDA. Jenze ouha, pripojeni se rozpada a to tak ze velice casto.. Pripojim se dial-up GPRS pres oskar, nekdy nactu stranku, nekdy dve a spojeni se rozpadne.. musim znovu konektit a tak porad dokola..
    Jsem z toho zoufaly. Nekdy to vydrzi i treba 5 stranek bez toho aby se opetovne vytacelo pripojeni, jindy na odeslani prispevku do diskuze musim pripojovat 3x
    Kdyz vidim kolik lidi tady N6230 pouziva, je mi to divne.. Je chyba v telefonu? Nebo v PDA? nebo ve me? ci snad v oskarovi?
    FW Nokia je 4.28
    PDA LOoX 410
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    znama to chyba fw 4.28 u Nokie 6230, proto radsi zustavam u 3.15, kde vse beha tak jak ma
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Citace Původně odesláno od ko@l@
    znama to chyba fw 4.28 u Nokie 6230, proto radsi zustavam u 3.15, kde vse beha tak jak ma
    Tak v tom je možná zakopanej pes :O Orloj se mě na tento problém včera ptal a nějak jsme se nedobrali k tomu, aby jsme porovnali naše FW, když jsem mu říkal, že na mé 6230 ce to běhá super. No, není někdy výhra mít nejnovější FW (zvlášť u Nokie), takže zůstávám i nadále u 3.15 ky.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    ajajaj.. ja ten telefon koupil uz s 4.28.. Snad to vyresi nejaka dalsi (doufam ze brzska) verze, nekde na webu jsem zaslech cosi o 4.43, ale nez to nekdo otestuje.. Tak to mam asi peska..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Citace Původně odesláno od Orloj
    ajajaj.. ja ten telefon koupil uz s 4.28.. Snad to vyresi nejaka dalsi (doufam ze brzska) verze, nekde na webu jsem zaslech cosi o 4.43, ale nez to nekdo otestuje.. Tak to mam asi peska..
    A nebo zkusit v nokii at ti downgraduji FW ale nejdrive bych to zkusil jeste s nejakou jinou nokii 6230, treba s nejakou co ma FW 3.15, jestli to bude na 100% ono.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    34

    pekny den preji.....mamHP 1940 a N6230 FW 3.15 a chodi to bez problemuuu.....tedy poté co jsem do Ipaqu nacpal btfix....protoze BT neprosel autorizaci....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Mno, tak to vypadá, že přes FW 3.15 to chodí v poho :yes: Zkus se Orloji v Nokii zeptat na ten downgrade ( možná si budou ťukat na čelo, ale nedej se )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    Tak downgrade mozny neni, ale pred par dny pry vysel novy fw 4.44, tak tyden pockam az ho v servisu trosku proklepnou a uvidime.. snad se blyskne na lepsi casy
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    4

    Tak já mám stejný problém s Looxem 720 a 6230-kou s firmwarem 3.15 .
    Má někdo další rady?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    Takze tady mam zpravu ktera asi prilis nepotesi... Chyba je v nejakem procesoru v Nokii, zmena FW nepomuze, je to proste vadny hardware. Soucastky k oprave zatim bohuzel nejsou, pry jsou na ceste z finska, ale po 14 dnech telefonovani do servisu jsem prestal byt v tomto smeru optimistou... A predstava ze se do temer noveho mobilu bude pajet nejaka soucastka se mi vubec nelibi. (asi se bude menit cela zakladni deska, ale i tak - chtel jsem novy telefon, ne opravovany..) Je mi uprime lito vsech, co koupili telefon z nejakeho sedeho dovozu, protoze ti maji asi peska uplne - tohle jim nikdo za rozumny peniz neopravi..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od Orloj
    Takze tady mam zpravu ktera asi prilis nepotesi... Chyba je v nejakem procesoru v Nokii, zmena FW nepomuze, je to proste vadny hardware. Soucastky k oprave zatim bohuzel nejsou, pry jsou na ceste z finska, ale po 14 dnech telefonovani do servisu jsem prestal byt v tomto smeru optimistou... A predstava ze se do temer noveho mobilu bude pajet nejaka soucastka se mi vubec nelibi. (asi se bude menit cela zakladni deska, ale i tak - chtel jsem novy telefon, ne opravovany..) Je mi uprime lito vsech, co koupili telefon z nejakeho sedeho dovozu, protoze ti maji asi peska uplne - tohle jim nikdo za rozumny peniz neopravi..
    Ja mam potesujici zpravu. V Nokii mi dnes sdelili, ze tento [ pro me dost zavazny] problem resi a puvodni nutnost vymeny procesoru kdy dochazelo k potizim casovani sbernice [ci co] vyresi novym firmwarem ktery je momentalne v beta testu. Rikali ze tak do 3 tydnu. Vydrzme a doufejme.
    Jestli si nekdo ovsem koupil 6230 kvuli EDGE tak se napalil jako ja. Ve znackovych servisech to resi datovym kabelem. To jsem si ovsem mohl koupit o polovinu levnejsi. Prijde mi jen dost nefer nabizi-li opertor 6230 s BT pro EDGE kdyz tento problem jiz trva od modernizace procesoru. Ti co maji tusim 3.15 maji starsi procesor, proto jim to funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    potesujici je jen do doby nez si clovek uvedomi jaka je prodleva mezi vydanim jednotlivych verzi FW u nokie a kolik toho uz "nabulikovali" podobnym stylem drive (treba u 6230 jsem takto cekal i pul roku) -takze jsem telefon nechal v prodejne poslat dodavateli (nokii) s vyjadrenim ze servisu (ktere jsem si pracne vydupal) ze telefon v soucasne dobe opravit neumeji. ted cekam co na to nokia
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od Orloj
    potesujici je jen do doby nez si clovek uvedomi jaka je prodleva mezi vydanim jednotlivych verzi FW u nokie a kolik toho uz "nabulikovali" podobnym stylem drive (treba u 6230 jsem takto cekal i pul roku) -takze jsem telefon nechal v prodejne poslat dodavateli (nokii) s vyjadrenim ze servisu (ktere jsem si pracne vydupal) ze telefon v soucasne dobe opravit neumeji. ted cekam co na to nokia
    Mam ten kram tyden. Pockam tedy mesic a kdyz FW nebude budu muset udelat to same. Tj. potvrzeni od nokie o momentalni neopravitelnosti a reklamovat v prodejne t-mobile, kde ho primo pro Edge nabizeji. At mi ale netvrdi, ze to nevedeli to neni mozny
    .
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    8

    Ahoj...tak jsem dalsi trpitel ktery si koupil N6230 kvuli pripojeni pres BT na PDA a pak využívaní EDGE...a nejede ani jedno... :-( Mam FW4.44 telefon se jakoby resetuje cca po 0,5-1sec spojení na síť. Zhasne celý displej, zůstane jen stav baterie a je po spojení..... a od NOKIA.cz žádná reakce...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    vitej do klubu... Dnes se maji ozvat z prodejny jak dopadli u dodavatele (nokia) tak jsem zvedav..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touc Pro - problém - nestabilita GPRS
    Od Bodie_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-12-2008, 08:43
  2. HP6915 a pripojeni k GPRS
    Od Fiend v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-09-2006, 06:55
  3. Pripojeni GPRS z MDA Compact
    Od mikn v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 04-08-2005, 08:54
  4. OSKAR+N6230+nastavení Internetu skrz GPRS pro PPC
    Od fury_only_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 25-02-2005, 09:55
  5. Pripojeni pres GPRS
    Od kony_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-11-2004, 20:30