Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Jak a kam instalovat...?

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    Potřeboval bych poradit, pokud instaluji soft do PDA, nabídne mi to pouze možnost instalovat do vnitřní paměti, nebo přímo do routu SD...Existuje nějaký soft, který je schopen instalovat soft přímo do zvolených složek...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... pri instalaci z PC cilovy adresar zmenit nejde (tedy krome vyberu instalace na kartu ci uziv. pristupne flashROM). Pri instalaci CAB souboru primo v PDA je mozne pouzit utilitu CabInstl (v sekci freeware zde na ce4you) ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    Takže i na kartu nejde zadat do jakého adresáře?Prostě se to nainstalije do routu karty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od fury_only
    Takže i na kartu nejde zadat do jakého adresáře?Prostě se to nainstalije do routu karty?
    ... presne tak. Jedina moznost jak zmenit cilovou slozku je instalace CABu primo v PDA a pouziti vyse zminene utility ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Vestsina softu funguje i kdyz je metodou Ctrl+X => Ctrl+V presunes dejme tomu do slozky SD-MMC/programy/.. . Sice prijdes o vazby ze slozky programy, ale tam pokud pouzivas nejakej launcher stejne nelezes.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    307

    Editováno: PavelR to uvedl na správnou míru, ale není nutné přesouvání jak píše CommanderZ.

    Nejdříve si vytvořím na kartě subdirektorář a Cabinstl to do něj uloží a vytvoří odkaz v Program Files.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Instalovat na CF ci SD?
    Od tomas.lizner v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-02-2009, 16:39
  2. Jak instalovat do MDA III?
    Od honsik_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-08-2007, 14:14
  3. jak nastavit kam instalovat via AS
    Od Lord of Angmar_ce4you v sekci + Registry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-10-2006, 17:49
  4. Kam se ma instalovat........
    Od vmjv_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-11-2003, 12:09