Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: PocketVNC

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    233

    Zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenost s provozem VNCView344 na poketu. Na PC to nějak funguje (mám zkušenost s win) ale na ppc jsem to ještě neprověřil. Mám s tím bojovat? Mám nebo nemám? Jen mi prosím nepište, že je to nebezpečný protokol a tak. To vše vím, to si vyřeším. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Funguje to bez problemu, ja takhle uz kdysi na zkusebnim HP 5450 delal administraci firemnich serveru webfarmy... Akorat teda je to vrazedne v tech 240x320, clovek jak furt potahuje ten obraz, tak to je na zbrouseni stylusu...
    Sef mi jednou takhle totiz zavolal jednou v sobotu odpoledne, ze nejede web. A jelikoz jsem byl na kamosove chate slavit jeho (kamosovi) narozky, takze GPRS over BT a za 5 minut bylo hotovo... Kdyz jsem mu za 10 minut volal, ze webove servery jsou OK, SQL taky, jen trochu vic zatizene a vim, ze je zatezuje on temi svymi statistickymi reporty prodeje (holt 10000 karet zbozi, 100megaKc za mesic, njo, zadne drobky ), a ze vim, ze zavira browser drive, nez to dobehne, radeji zavesil...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    233

    Díky, na servery win používám MS Terminal Services, ale pod WS 2000 mi moc jiného rozumného nenapadá. Jasně, že je to spíš nouzovka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No nevim, ja na W2K servery jedine VNC, protoze se potrebuji pripojovat na obrazovku, ne na dalsi session...
    Nastesti ve W2K3 uz to jde pomoci TS taky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    233

    Jj, svatá prada. Ale já naopak na server potřebuji svůj desktop. Nemáme nikde W2k3, takže stejně nemám na výběr. V mém případě jde o servisní přístup k řadě zákazníků a to co vlastně potřebuji, je to, že spouštím klienta přímo na cílovém serveru. To zní možná podivně, ale spolupracuje to s další aplikací, která se stará o tunelování přes proxy nebo firewall tak, aby spojení nebylo 'dovnitř', ale 'ven', což admini celkem bez problémů povolí přes porty 80, 443. V nejhorším se to zabalí do HTTP protokolu. Jestli je to nesrozumitelné, tak se omlouvám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Citace Původně odesláno od beecher
    No nevim, ja na W2K servery jedine VNC, protoze se potrebuji pripojovat na obrazovku, ne na dalsi session...
    Nastesti ve W2K3 uz to jde pomoci TS taky...
    Já se pokouším tento soft rozchodit již druhý den a nic.
    VNC mi mezi dvouma PC WIN XP funguje OK. Ale na PDA vůbec.

    Program Vncview.exe jsem přetách do PDA např do dokumentů. Nic se neinstaluje!
    Spustím první okno. Zadám uplně stejnou adresu xx.xx.xx.xx:xxxx Jako na PC
    A stisknu OK a nic se nestane ani žádná hláška.

    Prosííím poraďte.

    PDA ASUS 730W
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od pekro
    Já se pokouším tento soft rozchodit již druhý den a nic.
    VNC mi mezi dvouma PC WIN XP funguje OK. Ale na PDA vůbec.

    Program Vncview.exe jsem přetách do PDA např do dokumentů. Nic se neinstaluje!
    Spustím první okno. Zadám uplně stejnou adresu xx.xx.xx.xx:xxxx Jako na PC
    A stisknu OK a nic se nestane ani žádná hláška.
    Klasika, ze mate na tech XPeckach nainstalovan VNC server ve verzi 4.0? Pokud ano, je nutne jej pro pripojeni z VNC PDA prehodit do verze 3.x kompatibilniho modu (je to nekde v nastaveni toho VNC serveru)...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Citace Původně odesláno od beecher
    Citace Původně odesláno od pekro
    Já se pokouším tento soft rozchodit již druhý den a nic.
    VNC mi mezi dvouma PC WIN XP funguje OK. Ale na PDA vůbec.

    Program Vncview.exe jsem přetách do PDA např do dokumentů. Nic se neinstaluje!
    Spustím první okno. Zadám uplně stejnou adresu xx.xx.xx.xx:xxxx Jako na PC
    A stisknu OK a nic se nestane ani žádná hláška.
    Klasika, ze mate na tech XPeckach nainstalovan VNC server ve verzi 4.0? Pokud ano, je nutne jej pro pripojeni z VNC PDA prehodit do verze 3.x kompatibilniho modu (je to nekde v nastaveni toho VNC serveru)...
    Tak to je ono! Už to Fachá)

    Díky:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od pekro
    Tak to je ono! Už to Fachá)
    Díky:yes:
    Nz, ale mohl o to uz fungovat davno, kdyby nekdo pouzil tlacitko Hledat a nelezl toto, ze...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    Nevíte někdo o nějakém programu, který by mi poslal na email IP adresu ihned po připojení.

    Používám CDMA a tam je IP adresa pokaždé jiná.

    Nebo jestli znáte nějaké jiné řešení tak navrhněte
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od pekro
    Nevíte někdo o nějakém programu, který by mi poslal na email IP adresu ihned po připojení.

    Používám CDMA a tam je IP adresa pokaždé jiná.

    Nebo jestli znáte nějaké jiné řešení tak navrhněte
    1. Proc se na to ptate v teto diskuzi? :sarcastic:
    2. Jine reseni: napsat si to? Tohle je dost specificky pozadavek...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    27

    já to řeším otevřením stránky, kde je krátký kód a ten zobrazí mojí IP zkus tuto kontrola IP
    Odpovídat lze po přihlášení