Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 17 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 255

Téma: LOOX 720 - Rozbaluji krabici kdo ho máte -pište své postřehy.

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Je úžasný
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00029313_IMAGE_00001_csdO.jpg 
Zobrazení: 38 
Velikost: 30.0 KB 
ID: 659  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Citace Původně odesláno od seba
    Je úžasný
    je Tvůj - zasloužíš si ho!

    Petře, a teď nás nešetři! Prosím!
    P.S.
    Ať Ti vydrží!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Tak lokalizace nainstalována - propojení (active sync bez jakéhokoliv problému.Jen jsem se chtěl zeptat vládce - pokud to čte? Změním-li si teď podpis budu tímto mystifikovat spoustu uživatelů Eurotel Dataphon II jak svými dotazy tak i některými příspěvky. Co s tím ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Podpis neni soucasti prispevku ale pripojuje se ke kazdemu zvlast. Pokud zmenis podpis, u vsech tvych prispevku bude novy. To je vlastnost, ktera se neda obejit. Reseni je jedno, hold si vytvorit podpois jiny a do zavorky dat Exmajitel MDA II
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Tak první dojmy - supr vše v češtině zatím jsem nenarazil na problém, jen například PI ačkoliv píší že podporuje VGA jsou ikony agenda , poznámky atd - nějaké maličké to na MDA byly větší.Hledal jsem v nastavení nic jsem nenašel.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00029387_pc_capture1_Y4G.jpg 
Zobrazení: 44 
Velikost: 28.2 KB 
ID: 662  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Ale, nepodporuje SE VGA a vtom SE začínám vidět dost velký problém. Jo Jo to bude zábava než to všechno vychytáme.Právě jsem odinstaloval SPB pocket plus - také nějak kravne.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Mé starožitné hodiny tlučou 4 a já stále šmátrám pérečkem na display.Milane, Tomaši,Jarmilo, už abyste to měli a v MAJI nám to začne snad fungovat. Mé počáteční nadšení začalo chřadnout s instalací programů(ráno moudřejší večera)je tam nějaká brzda - zítra to zkusím bez češtiny.Žadný HR ale mnoho SR stále to tuhne.Nechodí korektně ani to co bylo testované na tomto zařízení.Mám velké podezření na intrwrite.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Citace Původně odesláno od seba a ipf
    Mé starožitné hodiny tlučou 4 a já stále šmátrám pérečkem na display...
    ...všichni stojíme na začátku tunelu s nápisem VGA a jdeme tápat v temnotě
    Petře, Pavle, ale stojí to za to, co?
    To VGA (viz ukázka výše) je nádherné ve své čistotě.
    A ty ikony - dřív nebo později to půjde taky.

    EDIT: Petře, nejsi s těmi ikonami sám. Už to má Alex Kac, CEO/Developer, WebIS Friend a Admin fóra na stole.

    Užívejte (a pište) - snad se zařadím brzy. )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Tak a jsem v tom znovu - ty malé ikonky v Pocket Informant se tam objeví až po přepsání souborů s překladem.Jinak jsou normální:O
    Čiže záležitost našeho krásného překladu. I přesto za něj děkuji.(no kdyby to šlo nějak opravit?)
    Bez inatalace interwrite od Sunnysoftu je loox úplně normální a vše se začíná chovat korektně - hlavně netvrdne.Abych měl 100% jistotu provedu vše znovu s českou lokalizací interwrite a potom se buď omluvím nebo se zeptám kde udělali ....... ze Sunnysoftu chybu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Tak si asi musím vysypat popelník na hlavu - no je dost plný za celou noc a ráno.Ono to snad vše funguje i s tím iterwrite - omlouvám se .Vše odzkouším a večer nebo v noci sem hodím pár obrázků.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Citace Původně odesláno od seba
    ... Ono to snad vše funguje i s tím iterwrite ... Vše odzkouším ... sem hodím pár obrázků
    OK.
    Petře, jestli můžeš prosím, nacpi tam všechno, co používáš a spusť to.
    Jsem zvědavý na obrázek obsazené a volné paměti. Dík!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Pišu z Looxe přes Sony Ericsson Z 600 propojení blutooth= supr.Budoucí majitelé se mohou rozloučit s Wis Bar,asi do verze 2 tu jsem nezkusil,dále SPB pocket plus, hledám nějaký vhodný task man. Obrazky budou zítra dnes se jdu bavit smysluplnějším zpúsobem.Začínám věřit tomu že budeme spokojeni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od seba
    ... dále SPB pocket plus ...
    ... Pocket Plus ti nechodi?

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Tak jsem se právě vrátil od Petra a již jsem též šťastným majitelem 720-ky. Co jsem u Petra vysledoval, tak některé problémy opravdu evokoval Spb Plus. Po odinstalaci začalo vše chodit. No, čeká mě bezesná noc, takže jdu testovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... jaka verze a co presne nefunguvalo?

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 17 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-12-2008, 21:43
  2. Koupím krabici od Dataphonu III
    Od B@st@rRRd v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 12-04-2006, 15:10
  3. Jaké máte zkušenosti s FS Pocket Loox 410BT
    Od Chttor v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-08-2005, 23:15
  4. Co vás štve a co máte rádi na PDA....pište pište...
    Od ing.dr v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-12-2004, 18:51
  5. Nudíte se? Pište pro ce4you.cz!
    Od Pavel Koza v sekci Provoz FÓRA
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 26-04-2004, 08:59