WiFi hotspot na Zličíně zdarma
... kdo je z Prahy a okolí, chce testovat WiFi a nemá poblíž dostupnou síť, může tady.
:yes: :yes: :yes: Od tedka jezdim jen do Metropole:D Lucie tam bude pobihat po kramcich a obdivovat svetriky, hrnecky a dalsi silenosti a ja si mezitim vyridim postu a diskuze na ce4you:D Bravo:yes:
Navrhoval bych volne Wi-fi hotspoty zavest i ve vsech supermarketech a hypermarketech ..... pak bych asi chodil nakupovat denne :D
Huuuuustyyyy!!!!!!:yes: Zitra se tam zastavim a ihned to odskousim, vzhledem k tomu ze tam tudy mam par metru cesty, se mi tato novinka velmi hodi. Super:cool:
Husty.Hned zitra to jedu vyzkouset :yes:.Kdyby tak tech free hotspotu bylo vice-klidne i se snizenou rychlosti.Skoda, snad nekdy v budoucnu.
To se vám to raduje když to máte za rohem. Když jsem tam v létě čekal na svou drahou než nakoupí musel jsem sedět na sucho. Ale teď ji lámu na nákupy já a ona netuší proč se tak těším na tu spoustu obchodů.:D :D
Zdravím všechny!
Pro Vaši informaci, hotspot má konektivitu min. 512kb, která může dosahovat až 3Mb, maximální počet současně pracujících klientů je 12, aby to bylo použitelné (nenahrňte se všichni zároveň) :D :D :D, bude zvýšen :-)
Příjemnou zábavu!!!!!
-----
čekatel FSC LOOX 720
Pro Vaši informaci, hotspot má konektivitu min. 512kb, která může dosahovat až 3Mb, maximální počet současně pracujících klientů je 12, aby to bylo použitelné (nenahrňte se všichni zároveň) :D :D :D, bude zvýšen :-)
Příjemnou zábavu!!!!!
-----
čekatel FSC LOOX 720
[QUOTE="kurnikov"]Zdravím všechny!
Příjemnou zábavu!!!!!
-----
čekatel FSC LOOX 720[/QUOTE]
... promiň, ale musím vyzdvihnout "12 současně pracujících klientů" ... :D :D :D
Příjemnou zábavu!!!!!
-----
čekatel FSC LOOX 720[/QUOTE]
... promiň, ale musím vyzdvihnout "12 současně pracujících klientů" ... :D :D :D
Bývávali volné Hotspoty u KFC (nebo McDonaldů). Funguje to ještě? Já poblíž žádný KFC nemám, ale kdo má - vyzkoušejte.