Chtěl bych si udělat takový soukromý průzkum, zda máte ve svém pocketPC nainstalován .NET Compact Framework? :-)
Chtěl bych si udělat takový soukromý průzkum, zda máte ve svém pocketPC nainstalován .NET Compact Framework? :-)
Jenom dodatek...
Lide co maji WM2K3, budou mit vzdy .NET CF nainstalovany, protoze je primou soucasti...
... myslíš WM2003SE? Normální 2003 po mně chtěla instalaci Frameworku (kvůli nějaký aplikaci, už nevím který).Původně odesláno od beecher
Ne, standardni WM2K3 (teda aspon v MDA2/DP2 to je)...
Mozna, ze installer ty aplikace je nejakej divnej...
Ja treba pouzivam ExtendedPhone, coz je napsany v .NETu, a beha to bez instalace .NET CF.
Já měl Looxe610. Je možný, že MDA to už maj rovnou v systému kvůli aplikacím.
Já stejně nevím k čemu je to dobrý ....![]()
![]()
![]()
ja mam WM2003 a neni v nem .NET framework
Takze tohle jsem nasel v tiskovych zpravach k releasu k WM2K3:
Encourages platform innovation. Includes integrated support for the Microsoft .NET Compact Framework, providing an exciting opportunity for enterprise developers, ISVs and solution providers with a rapid application development platform for a wide variety of applications that can take full advantage of Web services and XML.
Takze standardne tam .NET CF je, je ale mozne, ze ho pro nejake zarizeni vysekavaji, pro ktere neni zkompilovany (treba pro Samsungy, ty jsou v HP2200 rade, ne?).
no nevim :-) ja ho kazdne padne v iPAQ h2210 nemam predinstalovan :-)Původně odesláno od beecher
Tady je mala aplikace pro PPC napsana v .NETu. (instalace -> rozbalit a dat do PDA)
Pokud se po spusteni zhrouti nebo napise, ze to nejde spustit, opravdu tam .NET CF neni... Jinak po stisku tlacitka Get info zjisti verze OS a .NET CF...
Takže jsem vyzkoušel v 2210 - OS version 4.20.0 .NET Framework 1.0.3111.0 . A pak, že tam není![]()
![]()
tak pak teda nechapu,proc kdyz jsem tam chtel dat nejaky programek,tak to po mne vyzadovalo.. :-(( tak jsem to tam nainstaloval a uz to jelo :-)
A mate opravdu WM2003? V PocketPC2002 ten .NET CF opravdu neni...
Jinak je taky mozny, ze ten program byl blbej nebo spatne napsany a i presto, ze tam .NET CF byl/je, tak vyzadoval instalaci...
mate vsichni pravdu,je tam .NET Framework 1.0.3111.0 :yes:
dik![]()
uz se tesim az si napisu vlastni aplikaci v .NET![]()
Jó to kdybych věděl. Začínám (cca 14dnů), a abych se přiznal, tak vůbec nevím, k čemu je dobrej :-(( Je pravda, že některé programy ho vyžadují, ale nevím, v čem spočívá podstata? Je zde spousta diskuzí na téma "nejde nainstalovat,....", ale nikdo nepíše, o co jde.Původně odesláno od janj
Mám ASUS 636 = WM5. Dík za ochotu odpovědět :-))