Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: VGA software

  1. #1

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Tento tyden zacala (uvedenim HP4700 do prodeje) nova epocha v dejinach "cihlaku". Ti z nas, co jiz zacali plnit sva hapecka veskerym "potrebnym" softwarem, ktery za leta pracne nashromazdili, jiz narazili na spoustu slepych ulicek a nektere skoncily i obavanym HaeR. Je proto nejvyssi cas zalozit samostatne forum na tema: Tudy ne, tudy cesta nevede :no: a naopak: Tento softik slape jak vino a VGA displej mu jen a jen prospel :yes:.
    Pro snazsi orientaci bych chtel pozadat vsechny prispevatele, aby se pokusili dodrzet nasledujici "pravidla":
    1. V kazdem prispevku uvadejte pouze jeden software,
    2. V prvnim radku uvedte tucnym pismem nazev programu a za nej umistete jednu z ikon:
    :yes: program funguje bez problemu,
    :!: program sice funguje, ale obcas se chova divne,
    :no: program je pro VGA nepouzitelny.
    3. Uvedte klady, zapory, problemy a "tapani v mlze" (event. pocet uspesnych HR ).

    Jeste bych chtel pozadat naseho vladce, zda by bylo mozne nejakym zpusobem oznacit v sekci FREEWARE jiz existujici SW pouzitelny pro VGA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    ftxPBrowser :!:
    Prohlizec je funkcni i pod VGA, bohuzel veskere zobrazovane pismo je "rozmazane" a je uplne jedno, jakou velikost pisma si zvolite. Cist prispevky samozrejme mozne je, ale mate pocit, ze je nacase zajit k ocnimu. Pismo pri vkladani prispevku je OK.
    Program funguje i nalezato, pouze vkladani prispevku v tomto modu je "zoufale", neb polovinu obrazovky zabere klavesnice, dalsi tretinu horni a spodni lista, takze v nejmensim rozliseni mate v nahledu pouze 5 radku textu.
    Tento prispevek, jakoz i cele toto forum bylo napsano na HP4700 a pomoci ftxPBrowser, takze funkcnost prohlizece je overena.
    (Prosim vsechny ctenare, nevkladejte sem prispevky typu: Tak pouzij jiny prohlizec. Toto forum je urcene jen a jen k posouzeni funkcnosti jednotliveho softu pod VGA. Napr. Pocket IE je svou ostrosti a rozlisenim naprosto dokonaly, ale to se dalo od integrovaneho SW cekavat).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    ipfe přiznej se, že tys to tu založil proto abys mě s tou vgou naštval..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2002
    Příspěvků
    113

    »pismo je "rozmazane"«

    Clear Type?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od Hombre
    »pismo je "rozmazane"«

    Clear Type?
    To jsem zkoušel, ale: TYDY NE, TUDY CESTA NEVEDE .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od Hombre
    »pismo je "rozmazane"«

    Clear Type?
    To jsem zkoušel, ale: TUDY NE, TUDY CESTA NEVEDE .
    Co, LOOXaci, jak vypada ftxpBrovser na 720-tce?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Citace Původně odesláno od ipf
    To jsem zkoušel, ale: TUDY NE, TUDY CESTA NEVEDE .
    Co, LOOXaci, jak vypada ftxpBrovser na 720-tce?
    Já zatím frčím na IE + MultiIE a tam všechno běžíí a písmo je ostré, tak se mi tam zatím nechce instalovat něco, co mi bude zbytečně zužovat zorničky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Pocket Kim verze 2,7 :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    eWallet verze 4.0.0.1102 :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od Crusader
    Citace Původně odesláno od ipf
    To jsem zkoušel, ale: TUDY NE, TUDY CESTA NEVEDE .
    Co, LOOXaci, jak vypada ftxpBrovser na 720-tce?
    Já zatím frčím na IE + MultiIE a tam všechno běžíí a písmo je ostré, tak se mi tam zatím nechce instalovat něco, co mi bude zbytečně zužovat zorničky
    Toto fórum jsem ale založil proto, abychom se podělili o zkušenosti, který SW funguje pod VGA bez chyby a který má problémy (a zda jsou řešitelné). Tudíž zde opravdu nechci řešit nic jiného.
    IE, včetně Multi-odnože funguje naprosto bezchybně, ale to se dá (vzhledem k tomu, že je součástí woken) očekávat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od ipf
    ... IE, včetně Multi-odnože funguje naprosto bezchybně, ale to se dá (vzhledem k tomu, že je součástí woken) očekávat.
    Mýlíš se, ta MultiIE-Odnož funguje až po upgradu na 3.1-d59 !
    ... jenom, kdyby to někdo marně zkoušel ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Spb Pocket Plus verze 2,1CZ,sestavení 1545 :!:
    Problem jsem popsal zde:http://www.ce4you.cz/forums/view_top...?t=4057&fi=100
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    wisbar advance v 2.0.1.1 :yes:
    Na 720-ce funguje dobře, jen je opravdu nutné použít tuto verzi. Tuším, že předchozí verze řady 2 měly problémy i se 4700 kami, takže ještě jednou doporučuji dodržet verzi 2.0.1.1.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    105

    Je to sice seznam pro iPaq 4700 ale urcite poslouzi vsem uzivatelum VGA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    157

    Citace Původně odesláno od seba
    Spb Pocket Plus verze 2,1CZ,sestavení 1545 :!:
    Problem jsem popsal zde:http://www.ce4you.cz/forums/view_top...?t=4057&fi=100
    Tak tu možnost uzavření jsem taky zpočátku neměl ale nemusel následovat SR. Dalo se z toho dostat zmáčknutím rolovacího kolečka. Ale teď se mě možnost uzavření objevuje sama, ani nevím jak k tomu došlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 66
    Poslední příspěvek: 20-09-2009, 11:23
  2. Software Bon..
    Od Gartik_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-11-2007, 22:32
  3. Best Software
    Od Lucky_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-11-2005, 19:34
  4. software
    Od slavqo v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-10-2005, 14:24
  5. mda 2 a Software
    Od Ludek Wolf v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-05-2004, 17:44