Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 7 PrvníPrvní ... 4567 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 92

Téma: HP 4700 nebo LOOX 720

  1. #76
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    jeden dotaz ohledne 4700. Smazal jsem tam omylem ty bitmapy co se zobrazuji jako screen saver. a ono mi to ted pise error. Podivejte se prosim, nekdo kdo ji ma, kde jsou ulozeny, ve kterem adresari, aby tam mohl dat nejake jine.

    Predem dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od Namornik.
    jeden dotaz ohledne 4700. Smazal jsem tam omylem ty bitmapy co se zobrazuji jako screen saver. a ono mi to ted pise error. Podivejte se prosim, nekdo kdo ji ma, kde jsou ulozeny, ve kterem adresari, aby tam mohl dat nejake jine.

    Predem dik
    Najdeš je v: My Documents\My Pictures
    Já je všechny vymazal a nakopíroval jsem si tam svoje.
    Akorát mám pořád pocit, že jsem jednou narazil na možnost nastavit pro DockWare jinou složku s obrázky, jenže už jsem to nenašel. Takže si spíš myslím, že to nejde.
    Kdyby se to přesto někomu podařilo, dejte mi vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od ipf
    Akorát mám pořád pocit, že jsem jednou narazil na možnost nastavit pro DockWare jinou složku s obrázky, jenže už jsem to nenašel. Takže si spíš myslím, že to nejde.
    ... v HKEY_CURRENT_USER\Software\Ilium Software\DockWare\ změň string value BitmapDir (defaultně My Documets\My Pictures) na požadovanou složku ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    jakou utilitku, kdyz chci udelat z 4700ky opravdovy VGA display
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Namornik.
    jakou utilitku, kdyz chci udelat z 4700ky opravdovy VGA display
    ... odkaz na tuto utilitu se da najit hned v nekolika diskuzich na ce4you. Puvodni zdroj je zde ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    137

    Jo jo funguje to naprosto bezvadne, pro majitele VGAcek naprosta povinnost :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od smarter
    Jo jo funguje to naprosto bezvadne, pro majitele VGAcek naprosta povinnost :yes:
    A co funguje bezvadně? To VGA, nebo změna umístění souborů DockWare?
    (to VGA zkoušel kolega Pavlucha a měl s tím dost problémů, prý mu tuhnuly klasické aplikace. Jaké zkušenosti máš ty?).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    mne nic netuhne, akorat hodne starych aplikaci je 1/4 velikosti.


    Jinak mne u toho vadi ze se taky zmeni velikost soft. klavesnice a je to strasne mele na to, aby se clovek strefil do spravneho pismenka.

    neda se to nejak resit?



    Jinak torchu jiny dotaz. Pada mi IE a nektere stranky nejdou zobrazit vubec.

    Napr. seznam mi spadne ihned, proste se mi zavre IE. Neni nejaka lepsi alternativa IE?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Citace Původně odesláno od ipf
    Akorát mám pořád pocit, že jsem jednou narazil na možnost nastavit pro DockWare jinou složku s obrázky, jenže už jsem to nenašel. Takže si spíš myslím, že to nejde.
    ... v HKEY_CURRENT_USER\Software\Ilium Software\DockWare\ změň string value BitmapDir (defaultně My Documets\My Pictures) na požadovanou složku ...

    PavelR.
    Vyzkoušeno, odsouhlaseno. Funguje to úplně úžasně, takže si můžete vymazat složku My Documents\My Pistures, (čímž si můžete částečně uvolnit RAM) a můžete si zvolit libovolnou složku jak v iPAQ File Store, tak na SD card. Pro funkčnost není nutný reset (a HáeR už vůbec ne)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od ipf
    ... to VGA zkoušel kolega Pavlucha a měl s tím dost problémů, prý mu tuhnuly klasické aplikace...
    ... utilita SE_VGA mi jede až na vyjímky (viz níže) bez problémů. Vlastně mám od první chvíle svého iPAQa trvale v režmu Real VGA. Původní rozlišení QVGA již nepoužívám. QVGA rozlišení na VGA displeji mi přijde vyloženě nehezké, a to především kvůli až příliš prokreslenému písmu (např. názvy zástupců v menu programy, nastavení atd.), které mi silně připomíná font na Hi-Res zařízeních s PalmOS a přijde mi takové netechnické. Spíše než písmo na displeji počítače nebo PDA mi připomíná písmo v dětských leporelech Pokud QVGA tak jedině s displejem 240x320 ...

    Teď k výše zmíněným vyjímkách. Nejdůležitější z nich je, že pokud nainstaluji SE_VGA dříve než LEng tak mi SE_VGA vyhodí hlášku o tom, že pracuje jen se zařízeními s ENG ROM. Pro mne to problém není neboť jak jsem psal výše používám jen VGA a tak nainstaluji SE_VGA, kterým se přepnu do režimu Real VGA a teprve poté instaluji lokalizaci. Vše funguje bezvadně. Navíc v buildu LEngu, který používám (jen malá lokalizace) je skvěle vyřešená klávesnice ve VGA rozlišení - tj. není to taková ta prďka na které se nedá vůbec psát (viz screenshot). S jinými problémy jsem se nesetkal - tedy krom toho, že některé QVGA programy se zobrazují jen ve čtvrtině displeje. Až bude více času chystám se vyzkoušet aplikaci Tweaks2K2, která má ve své nejnovější verzi funkci nazvanou VGA Brute Force, jenž by měla přinutit tyto aplikace se zobrazovat na celou velikost displeje. Žádné tuhnutí aplikací které používám ve VGA jsem ale nezaznamenal.

    PavelR.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00031993_Screen001_tfcW.jpg 
Zobrazení: 18 
Velikost: 27.7 KB 
ID: 774  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... utilita SE_VGA mi jede až na vyjímky (viz níže) bez problémů....

    ... k výše zmíněným vyjímkách. Nejdůležitější z nich je, že pokud nainstaluji SE_VGA dříve než LEng tak mi SE_VGA vyhodí hlášku o tom, že pracuje jen se zařízeními s ENG ROM.....
    PavelR.
    Chápu to dobře, že pokud jsem zavrhnul CZ lokalizaci, můžu se směle pustit do instalace SE_VGA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Navíc v buildu LEngu, který používám (jen malá lokalizace) je skvěle vyřešená klávesnice ve VGA rozlišení - tj. není to taková ta prďka na které se nedá vůbec psát (viz screenshot). PavelR.
    Pavle, kde jsi vzal ten LEng? :O Mně poslal pan M. z Moravia Consulting testovací verzi, která hned po instalaci (do prázdného PDA) zablokovala tlačítka. (... chci podotknout, že mám verzi oficiálně). Teď prý verzi opravuje, ale zatím se neozval
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Pavle, kde jsi vzal ten LEng? :O Mně poslal pan M. z Moravia Consulting testovací verzi, která hned po instalaci (do prázdného PDA) zablokovala tlačítka.
    ... mam rovnez beta verzi a rovnez od svych ex-kolegu z Moravie. U buildu, ktery mam ja tlacitka rovnez nefunguji.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Tak jsem nacpal do cihly SE_VGA a zhrozil jsem se: na obrazovce nic nebylo :O . Jenže ono BYLO, akorát jsem musel najít lupu .
    Takže jsem si trochu pohrál s velikostí písem, atd, a na výsledek se dá koukat.
    Běžné aplikace fungují spolehlivě a víc já nepotřebuji.
    Jediný problém, který mi vadí je, že po SR se rozpadne VGA témátko v TODAY na čtyři (uvítám použitelnou radu co s tím).
    A teď pár fotek:

    PS. Čitelnost písma utrpěla konverzí formátů (zejména na fotce IE). Původní bmp měly 951KB, což by se některým nelíbilo. Jinak písmo je nádherně ostré a dokonale čitelné.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00032001_1_m_XUuL.jpg 
Zobrazení: 16 
Velikost: 31.0 KB 
ID: 775   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00032001_1a_m_gniw.jpg 
Zobrazení: 23 
Velikost: 43.9 KB 
ID: 776   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00032001_2_m_WnDF.jpg 
Zobrazení: 15 
Velikost: 39.2 KB 
ID: 777   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00032001_31_m_YjcD.jpg 
Zobrazení: 21 
Velikost: 57.5 KB 
ID: 778   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00032001_32_m_1Nk9.jpg 
Zobrazení: 19 
Velikost: 50.5 KB 
ID: 779   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00032001_41_m_YLw9.jpg 
Zobrazení: 22 
Velikost: 70.5 KB 
ID: 780   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00032001_42_m_cagP.jpg 
Zobrazení: 15 
Velikost: 60.3 KB 
ID: 781   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00032001_81_m_ltVj.jpg 
Zobrazení: 24 
Velikost: 53.0 KB 
ID: 782   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00032001_5_m_EXbe.jpg 
Zobrazení: 20 
Velikost: 49.2 KB 
ID: 783   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00032001_6_m_2Vmd.jpg 
Zobrazení: 18 
Velikost: 50.0 KB 
ID: 784  

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00032001_71_m_pUXv.jpg 
Zobrazení: 18 
Velikost: 58.6 KB 
ID: 785  
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    a tohle je na PDA citelny?
    Tak tohle uz je vazne hezky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 7 PrvníPrvní ... 4567 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. FS Loox 500 nebo 520
    Od EasyShare_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-11-2006, 20:46
  2. Axim™ X51v-624 anebo HP 4700 nebo něco jiného?
    Od Paullus_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2006, 19:55
  3. Mrtvý iPAQ hx 4700, aneb jak spustím u hx 4700 bootloader?
    Od Miloš Strouhal v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 29-09-2005, 22:11
  4. HP 4700 nebo Loox 720???
    Od millan_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-06-2005, 12:25
  5. Poradte s vyberem, HP nebo FS (ne, nejde o 4700 ani 720)
    Od JirKa.K_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 05-12-2004, 20:38