Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: HP HX 4700

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    95

    jsem majitelem hp 2210, polepsim si prechodem na hx 4700?
    prodava se uz s CZ lokalizaci?
    za kolik jste ho koupili? dik
    )
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    CZ jeste neni, polepsite si 100%, prodava se temer zadarmo treba u nas :-) Skladem poslednich par kusu, dodavatel jiz nic nema, tedy zatim :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    23

    Dobrý den,
    v balení u produktu HP h4700 standartně výrobce dodáva CZ lokalizaci.
    S pozdravem Karel Streit
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od Karlos
    Dobrý den,
    v balení u produktu HP h4700 standartně výrobce dodáva CZ lokalizaci.
    S pozdravem Karel Streit
    Tys měl v krabici češtinu? A kdes to hápéčko koupil?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    23

    zdravičko,
    omlouvám se všem...zajisté, že HP4700 ještě namé lokalizaci,
    ale jako internetový obchod jej také prodáváme. Do davatel tvrdí, že je s lokalizací. Vycházel jsem z jeho údajů.
    Prosím tedy o omluvu ještě jednou, pokud jsem někoho zmátl.
    Karlos
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    95

    a bude fungovat nainstalovani lokalizace z 2210?
    operacni system je stejny ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    23

    ......
    tak jsem si vsiml,kde vznikla ty chyba v komunikaci...
    IPAQ RX4710...a stim je i ta lokalizace...
    bohuzel nevim, jestli je k dotazovanemu modelu....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    a bude fungovat nainstalovani lokalizace z 2210?
    Asi ne. KAzde PDA ma trochu jiny system( jine inbuilt programy, nastavovaci aplety...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Chyba je v tom, ze se vsemu veri. Lokalizace pro 47xx proiste zatim neexistuje, tak neni co dodavat. Distributori ji pak budou zasilat dealerum a ti pak zakaznikum dodatecne. Jina lokalizace by mela fungovat tak, ze se pocesti, co je schodne, ale prej jsou problem v klavesnici, tak je nepouzitelna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Resco Keyboard zatím na hx4700 funguje ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Resco Keyboard zatím na hx4700 funguje ...
    LEng keyboard v novych buildech by mela fungovat na WM2003SE i s VGA; nicmene zatim jsem nezkousel nebot na sve PDA s vetsim rozlisenim stale cekam ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    107

    1. je to přesně jak tady někdo psal - CZ návod i lokalizaci dodá (až bude od Sunnysoftu) dodavatel 4700. Návod podle HP bude prej do týdne a CZ lokalizace (podle Sunnysoftu) do měsíce (tedy do konce října). Asi.

    2. Resco keyboard chodí parádně i s CZ znakama. Hprší je to s malou lokalizací od Sunnysoftu. Verze 8.4 prostě odmítá fungovat ve VGA módu a je hnusná malá a hlavně deformovaná. Takže pokud někdo chcete mít již dnes CZ klávesku, doporučuji Resco Keyboard.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od ihorak
    Hprší je to s malou lokalizací od Sunnysoftu. Verze 8.4 prostě odmítá fungovat ve VGA módu a je hnusná malá a hlavně deformovaná.
    Hnusná? Jak - hnusná? Od profesora Róna z Bubenče nemůže být hnusná ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    107

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Citace Původně odesláno od ihorak
    Hprší je to s malou lokalizací od Sunnysoftu. Verze 8.4 prostě odmítá fungovat ve VGA módu a je hnusná malá a hlavně deformovaná.
    Hnusná? Jak - hnusná? Od profesora Róna z Bubenče nemůže být hnusná ...

    No je dole jen do poloviny obrazovky a v druhé polovině jsou nějaký čáry - přesně to samé to dělalo bráchovi na Toshibě 800 ve VGA rozlišení. Podle mně Sunnysoft to nemá vychytané s VGA rozlišením.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Mno - a je ta verze psaná pro VGA? :?:
    Resco Keyb. to totiž občas dělá taky, že se "zjeví" tak cenťák nad spodním okrajem - ale jenom občas ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. sms na HX 4700
    Od Runes v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-04-2008, 08:58
  2. 4700 + SX1
    Od IT-man v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-12-2005, 21:04
  3. Mrtvý iPAQ hx 4700, aneb jak spustím u hx 4700 bootloader?
    Od Miloš Strouhal v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 29-09-2005, 23:11
  4. WPA na 4700
    Od mr_syck v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-01-2005, 18:00
  5. Hx 4700 a GPS SD 501
    Od Miroslav Ondra v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-12-2004, 15:11