Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 38

Téma: Doom

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    25

    Cus !
    Prosim vas nainstaloval jsem si doom2 a vsechno je supr krome toho ze nemam hudbu a nevim co s tim? Jinak sfx jsou :-)

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    gfDoom nebo Doom4CE?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    25

    je to verze doom4ce
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ja jedu na gfDoomu - s n30 potrebuju neco, kde bych si mohl prispusobit on-screen ovladani. TAm si teda taky nejakou hudbu neuvedomuju, ale...jste si jisti ze ta znelka je tak uzasna?

    Zvlada doom4ce vlastni Pwady? gfDoom si s nima nejak nedokaze poradit. Mam jich dost velkou zbirku, a takovej doombot stoji za to.

    EDIT:Tak uz jsem ty pwady rozchodil
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    63

    Daj se prosim nějak u gfdooma namapovat klávesi nebo jak se to dá udělat ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Zedituj si skin ) :yes: Chvilku si s tim hraj a pochopis ja na to :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    K tomu gfDoomu si muzes dat jaky koli wad soubor co jde do dooma na pc. Ja mam treba counter strika, ale nic moc kdyby jel prez engin quake tak je to o necem jinym.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Vim. Tech wadu mam nekolik set mega

    EDIT: Jakykoliv ne. Uz jsem narazil na nektere co nefungovaly. Take tam nejdou takove ty patche grafiky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    89

    Mimochodem nevite nekdo jestli se nejaka portace da rozchodit na Qtek9000, nejlepe landscape a s podporou klavesnice?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mam obavy, ze nic takoveho nebude, ale zdrojaky jsou volne dostupne, tak si Doom muzes na Universala upravit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    63

    Zedituj si skin Chvilku si s tim hraj a pochopis ja na to
    No Ja ale hraju ve fullscrenu nemyslim ty virtualni klavesi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    V tom skinu

    Zkousel jses do nej podivat? Tam jsou i HW tlacika:

    Kód:
    ;hardware buttons
    GXHWBUTTON VK_UP UP
    GXHWBUTTON VK_DOWN DOWN
    GXHWBUTTON VK_LEFT LEFT
    GXHWBUTTON VK_RIGHT RIGHT
    GXHWBUTTON VK_A OPEN
    GXHWBUTTON VK_B FIRE
    GXHWBUTTON VK_B STRAFE
    
    ;key-code 13 = 'Return' key
    GXHWBUTTON VK_A 13
    GXHWBUTTON VK_C PAUSE
    Pochopil? :sarcastic:

    EDIT: Doufam ze oba mluvime o gfDoomu :? )
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    63

    Děkuji :
    A Dá se tam namapovat to prostřední tlačítko D-padu či Wifi nebo REC ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Pujde to, ale budes si muset zjistit kod. Prostredni tlacitko dpadu (=action) by melo mit kod 13.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    crz crz je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    82

    Pochopil jsem spravne ze se v gfDoomu da upravit i onscreen ovladani (virtualni tlacitka) ve fullscreenu??? Ja se o to snazil celkem dlouho ale nezadarilo se a cele jsem to zavrhnul stim ze proste ve fullscreenu zmenit ovladani na onscreen tlacitkach nejde.. Povedlo se vam to nekomu???
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. DOOM na axima
    Od male_fatale v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-02-2007, 11:32
  2. Doom - problém s instalací
    Od kYSIN v sekci Motorola
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-01-2005, 00:00