Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 38 z 38

Téma: Doom

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    jj vim diky to jsem psal jen jako info
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    71

    Snad někdo sleduje ještě tuhle diskuzi....
    Stáhl jsem si gfdoom a co čert nechtěl chce to po mě nějakej IWAD...
    Kde ho můžu stáhnout?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Iwady jsou primarni datove soubory her postavenych na doom enginu. Legalne free je dostupny jenom wad demoverze doomu 1 (dooms.wad nebo doom1.wad, ted presne nevim)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    71

    Jestli tomu správně rozumím, můžu vyhodit hru i všechny levely co jsem si do toho stáhl...
    Jo a díky za odpověď...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Pokud jim staci ten demo wad, tak nemusis. Jinak...sehnat doom2.wad, ktery je potreba pro 99% vsech uzivatelskych misi neni vubec tezke

    PS: Warez je tu tabu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    71

    Jo, díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    110

    Zdravím...nainstaloval sem si gfDoom a narazil jsem na nepříjemný problém. Mám stažený skin tady někde z fóra, který jsem si trošku upravil pro fullscreen landscape. Joystick mám na pohyb do všech stran, Mail button na aktivaci Strafování. Z nějakého důvodu vždycky po chvilce hraní (desítky sekund) mi problikne bílá obrazovka s křížkem černým (řekl bych, že to je Align screen obrazovka) a hra se kousne v tom pohybu, které tlačítko jsem naposledy držel. Nejhorší je, že se to nedá nijak vypnout - jen soft reset zaražením klacku do díry:?

    Nevíte čím by to mohlo být? Moc se mi to líbí, jak to pěkně běhá plynule a všechno funguje, ale bohužel si to nemůžu zahrát

    EDIT: Tak uz vim kde je jadro pudla...kdyz stisknu tlacitko pro Zpravy (nad displejem vlevo) a soucasne stisknu stredovou cast joystiku, tak se spusti kalibrace displeje:-( Nevite jak to odstranit? Taky bych potreboval vedet kod, nebo nazev, nebo proste jak namapovat nejakou funkci ve hre na to tlacitko vedle (nad displejem vpravo)

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    110

    Tak si odpovím sám..snad se to někomu bude hodit...problém s align screen shortcut řeší následující prográmek...mě funguje:

    Kód:
    http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-282152.html
    Omlouvám se za nový post namísto editace předchozího, ale Opera už mě nepustila víc znaků
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. DOOM na axima
    Od male_fatale v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-02-2007, 11:32
  2. Doom - problém s instalací
    Od kYSIN v sekci Motorola
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-01-2005, 00:00