Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 56 z 56

Téma: iPAQ hx4700 a ActiveSync přes Bluetooth

  1. #46
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Chlapci oni Vám k tomu nedali návod nebo o co tu jde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    TO MaPo: mám dva porty vytvořené BT softem. Jeden je "Serial Host" a druhej "Serial Client", ketrej je ten správnej ???
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od seba
    Chlapci oni Vám k tomu nedali návod nebo o co tu jde?
    ... ne ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Tak asi požádám o internaci v Bohnicích nebo ji doporučím někomu z 3COM
    Synchronizace mi totiž začala běhat a to v případě, kdy mám tu "modrou anténku" na kartě zasunutou :!:

    Kdo by řekl, že její vysunutí zhoršuje příjem signálu, že ...

    Díky všem, kteří jste se do toho pustili se mnou. :yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Tak asi požádám o internaci v Bohnicích nebo ji doporučím někomu z 3COM
    Synchronizace mi totiž začala běhat a to v případě, kdy mám tu "modrou anténku" na kartě zasunutou :!:

    Kdo by řekl, že její vysunutí zhoršuje příjem signálu, že ...

    Díky všem, kteří jste se do toho pustili se mnou. :yes: :yes: :yes:
    K tomu neni co dodat... Jako bodove ohodnoceni bych vyrobce prejmenoval na 4COM.

    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    107

    Už to chodí!!!! Sláva! Ale chtělo to pár věcí krom výše popsaného způsobu.

    1. musel jsem přinést kolíbku a prvně se synchronizovat s ní. Pak jsem se dostal v Active Sync na PC do NASTAVENÍ PŘIPOJENÍ a tam jsem si dal COM4. Zároveň jsem tam ale musel odfajfknout položku POVOLIT PŘIPOJENÍ K TOMUTO POČÍTAČI POMOCÍ ROZHRANÍ USB. Jinak to nechodilo.

    2. Na PC v Ovládacích panelech mám položku PHONE MONITOR OPTION - v ní mám nahoře záložku COM PORTS a tam jsem musel ručně COM4 povolit, protože byl DISABLED! To je taky zajímavý.



    Jinak vše porběhlo OK - už to šlape :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Citace Původně odesláno od ihorak
    Už to chodí!!!! Sláva! Ale chtělo to pár věcí krom výše popsaného způsobu.

    1. musel jsem přinést kolíbku a prvně se synchronizovat s ní. Pak jsem se dostal v Active Sync na PC do NASTAVENÍ PŘIPOJENÍ a tam jsem si dal COM4. Zároveň jsem tam ale musel odfajfknout položku POVOLIT PŘIPOJENÍ K TOMUTO POČÍTAČI POMOCÍ ROZHRANÍ USB. Jinak to nechodilo.

    2. Na PC v Ovládacích panelech mám položku PHONE MONITOR OPTION - v ní mám nahoře záložku COM PORTS a tam jsem musel ručně COM4 povolit, protože byl DISABLED! To je taky zajímavý.



    Jinak vše porběhlo OK - už to šlape :-D
    Ad 1) patrne "feature by design" od MS - ono taky logicky, proc by melo jit nastavit neco, co jeste nikdo nepouzival

    To s tim zatrzenym USB mi neco pripomina - jedna z predchozich verzi AS mela podobnou vlastnost - kdyz se nezatrhlo povoleni pripojeni pres COM port, nesnchronizovalo to ani pres USB...

    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    105

    Jenom se chci zeptat, podarilo se vam nekomu na hx4700 nastavit ukladani priloh posty misto do "file store" na kartu CF nebo SD ??

    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Synchronizace rozchozena. Všechno měla na svědomí nekompatibilita s BT PCMCI kartou od 3COM.
    Vyzkoušel jsem BT klíč od E-TEC a je to OK.
    Takže si ho můžete přidat do seznamu kompatibilních...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    55

    no ja mam stejny problem jako ihorak, ale na LOOX 720... taky mi to pise Opening port a nic... Jo a ty BT COMy jsou (nevim sice proc, ale...) COM 11 a COM 12...
    nevite co mam jeste zkusit? V NASTAVENI PRIPOJENI mam vsechno zaskrtnuty... V phone Monitor Options jsem dal ba tyto porty Enable... A stejne to nejde...

    AS mam 4.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    96

    tak už mi to běhá - já nevěděl, že musím vytvořit ten další port ale teď už mi běhá hxo i telefon díky pánové
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Automatický activesync přes bluetooth
    Od zahi_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-01-2008, 15:54
  2. Nefunguje ActiveSync 4.1 přes bluetooth
    Od Jirka_j v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 12-06-2006, 11:20
  3. ActiveSync přes bluetooth
    Od mmoobbyy v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-02-2006, 20:02
  4. Acer n30 - ActiveSync přes Bluetooth
    Od Rudolf Repka v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-01-2005, 13:57
  5. iPaq 3870 ActiveSync přes Socketcom Bluetooth kit
    Od topesto v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-07-2002, 12:39