Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 56

Téma: iPAQ hx4700 a ActiveSync přes Bluetooth

  1. #31
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Citace Původně odesláno od ihorak

    Není mi jasné toto:

    1. Udělat na PC:"1.Zjistim si na kterem COM portu bezi BT Local Service s nazvem Bluetooth Serial Port (v mem pripade COM4)." - dobře, já mám taky port 4, ale pokud si 2x klepnu na BLUETOOTH SERIAL PORT, tak se mi otevře nové okno, kde můžu změnit nastavení těchto políček: AUTHORIZATION, AUTHENTIZATION, STARTUP, ENCRYPTION. Co má a co nemá být zaškrtnuté?

    2. nechápu bod 2 na PC: "2. Tento Local Service COM port nastavim v AS v dialogu Connection Settings. U dane Service mam zapnuto "Startup Automatically" a vypnute !Secure Connection"" - nemůžu se dostat do nastavení v Active Sync do Connection Settings. Vždy, když nakliknu na tuto položku v záložce, tak se mi rozjede připojení a AS začne vyhledávat dostupná zařízení - nemám tudíž možnost tam nastavit COM4. Prostě se do nastavení nedostanu.


    Poradíte prosím někdo?
    Ad 1) Zapnute = zaskrtnute -> Mam zapnute pouze "Startup Automatically" - ostatni vypnute = nezaskrtnute

    Ad 2) Mas pravdepodobne zapnute PDA a na nem zapnuty BT a pri pokusu prekonfigurovat AS se PC pokusi spojit s PDA. Na PDA se pradepodobne bjevi hlaska o pokus o spojeni, takze ho povol a melo by se ti objevit na PC objevit okno COnnetion Settings. Druha variata je vypnou PDA a pak by se to okno melo objevit hned.

    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od ipf
    Apropó: nefunguje mi to CéDéčko u hx4700, objeví se mi čisté bílé okno a hotovo (tak sežeň také jedny ruce pro mne. děkuji ).
    ipfe, ipfe Ty ses minul povolanim, tys mel byt testovaci uzivatel v laboratorich HP. Co ty dokazes behem neceleho tydne nasimulovat, to se vetsine lidi nepodari za cely rok... I kdyz se obavam, ze pokud by ses skutecne timto testerem stal, po par tydnech by u HP narychlo a necekane oznamili ukonceni vyvoje a vyroby vsech pocitacu, v prvni rade pak kapesnich

    Ale vazne. CDcko se spusti automaticky a vyskoci okno s nabidkou. Je mozne, ze mas nastavene vysoke zabezpeceni pocitace, pripadne zabraneni vyskakovacich oken. Nepomuze ani rucni spusteni nejakeho programu v rootu CDcka?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    a neni to flash?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od hybo
    a neni to flash?
    Nemyslim si (nemam to pred sebou), je tam spis tuna JavaScriptu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    107

    Citace Původně odesláno od MaPo
    Ad 1) Zapnute = zaskrtnute -> Mam zapnute pouze "Startup Automatically" - ostatni vypnute = nezaskrtnute

    Ad 2) Mas pravdepodobne zapnute PDA a na nem zapnuty BT a pri pokusu prekonfigurovat AS se PC pokusi spojit s PDA. Na PDA se pradepodobne bjevi hlaska o pokus o spojeni, takze ho povol a melo by se ti objevit na PC objevit okno COnnetion Settings. Druha variata je vypnou PDA a pak by se to okno melo objevit hned.

    MaPo
    Díky za odpověď na bod 1 - udělal jsem to jako ty. Ale bod 2 - nemám zapnutý PDA. A i když jsem ho vypnul, tak když spustím AS, tak se tam pořád nemůžu dostat. Stáhnul jsem si novou verzi (jak jsi psal 3.7.1 - Slovenskou) a opravdu to nejde. Dám SÚBOR, pak NASTAVENIE PRIPOJENIA a hned se mi spustí PRIPOJENIE a když dám další, tak AS začne vyhledávat dostupná zařízení. Sakra. Prostě se tam nedostanu. To je škoda, protože jsem postupoval podle tebe a na PDA se mi normálně zobrazí Active sync a svítí tam, že se spojil s PC - když kliknu na PDA na spojení Active Sync s PC, tak mi to napíše CONNECTING ESTABLISHED, ale pak to na PDA píše STATUS: OPENING PORT a na tom to zůstane viset. Asi je v tom nastavení v AS, ale já se tanm vážně nemůžu dostat :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    107

    A ještě mám jeden dotaz - je z jiného soudku připojení - WiFi.

    Rozchodil jsem Wifi připojení, ale když dám v IPAQ Wireless u Wifi záložku Settings, tak si vyberu svou Wifi síť (svůj Wifi spot) a kliknu na něj, tak se mi otevře okno, kde dole mám tyto 3 záložky: GENERAL, NETWORK KEY a 802.1x. Když kliknu na ten 802.1x, tak mám zaškrtnutou volbu USE IEEE 802.1x NETWORK ACCESS CONTROL. S tím to ale nechodí. Takže ho vžsdycky odfajfknu, ale jak se ztratí spojení s Wifi, tak při dalším navázání spojení je to tam opět zašktnuté. A musím to opět odfajfknout. Jinak to nechodí. Nevíte teda někdo, proč se to pořád zafajfkovává a jak tomu zamezit?


    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od ihorak
    Ale bod 2 - nemám zapnutý PDA. A i když jsem ho vypnul, tak když spustím AS, tak se tam pořád nemůžu dostat. Stáhnul jsem si novou verzi (jak jsi psal 3.7.1 - Slovenskou) a opravdu to nejde. Dám SÚBOR, pak NASTAVENIE PRIPOJENIA a hned se mi spustí PRIPOJENIE a když dám další, tak AS začne vyhledávat dostupná zařízení. Sakra. Prostě se tam nedostanu.
    ...a mate uz vytvoreny partnership? Mozna je tohle ten problem... Pripojit pres USB, vytvorit partnership a pak zkusit znova. Sice nevim proc (priste uz neni nutne zadny partnership vytvaret ani kdyz jste vsechny existujici smazal), ale po instalaci AS je to asi nutnost...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    107

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Citace Původně odesláno od ihorak
    Ale bod 2 - nemám zapnutý PDA. A i když jsem ho vypnul, tak když spustím AS, tak se tam pořád nemůžu dostat. Stáhnul jsem si novou verzi (jak jsi psal 3.7.1 - Slovenskou) a opravdu to nejde. Dám SÚBOR, pak NASTAVENIE PRIPOJENIA a hned se mi spustí PRIPOJENIE a když dám další, tak AS začne vyhledávat dostupná zařízení. Sakra. Prostě se tam nedostanu.
    ...a mate uz vytvoreny partnership? Mozna je tohle ten problem... Pripojit pres USB, vytvorit partnership a pak zkusit znova. Sice nevim proc (priste uz neni nutne zadny partnership vytvaret ani kdyz jste vsechny existujici smazal), ale po instalaci AS je to asi nutnost...
    Asi nemám. Dotáhnu do práce kolíbku a vyzkouším to. Uvidíme. Ale až zitra :-( A co mám vytvořit? Partnership? O co zhruba jde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od MaPo
    PCMCIA 3COM (takovou s vyklopnou modrou antenkou ) vlastnim taky a dneska odpociva na dne nejake krabice ve skladu a boji se vystrcit byt antenku na svetlo, aby pres ni nedostala baseballkou. Fungovala zasadne podle smeru vetru a vzdusne vlhkosti. Jakysi padesaty upgrade driveru to pry resil, ale to uz jsem mel nastesti jinou znacku.

    Pokud je zajem jeste muzu zitra testnout jinou znacku radia (mam tam notebook s radiem od WidComu, ale to asi pobezi nebot je to pomerne sstandardni vec. Ja si spis myslim ze bude potiz s drivery od te 3COMky.

    MaPo

    Jo jo, s výklopnou anténkou ...
    Jak je ale možný, že si mezi PC a PDA můžu přes BT posílat soubory apod. jenom nemůžu synchronizovat ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Jo jo, s výklopnou anténkou ...
    Jak je ale možný, že si mezi PC a PDA můžu přes BT posílat soubory apod. jenom nemůžu synchronizovat ...
    Mozne to je - zalezi ktere BT profily karta podporuje - tadz je potreba FileTransfer a Serial Port Profile. Nema 3COM nejake nove drivery, pripadne update FW te karty pokud to vubec jde?


    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    ...a mate uz vytvoreny partnership? Mozna je tohle ten problem... Pripojit pres USB, vytvorit partnership a pak zkusit znova. Sice nevim proc (priste uz neni nutne zadny partnership vytvaret ani kdyz jste vsechny existujici smazal), ale po instalaci AS je to asi nutnost...
    Ja jsem partnership vytvarel az pres BT

    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Citace Původně odesláno od ihorak
    A ještě mám jeden dotaz - je z jiného soudku připojení - WiFi.

    Rozchodil jsem Wifi připojení, ale když dám v IPAQ Wireless u Wifi záložku Settings, tak si vyberu svou Wifi síť (svůj Wifi spot) a kliknu na něj, tak se mi otevře okno, kde dole mám tyto 3 záložky: GENERAL, NETWORK KEY a 802.1x. Když kliknu na ten 802.1x, tak mám zaškrtnutou volbu USE IEEE 802.1x NETWORK ACCESS CONTROL. S tím to ale nechodí. Takže ho vžsdycky odfajfknu, ale jak se ztratí spojení s Wifi, tak při dalším navázání spojení je to tam opět zašktnuté. A musím to opět odfajfknout. Jinak to nechodí. Nevíte teda někdo, proč se to pořád zafajfkovává a jak tomu zamezit?


    Díky.

    A pouziva ta sit opravdu 802.1x? Vetsina uzivatelu pouziva pouze WEP/WEP+ - tedy suifrovaci klice, nikoli overovani uzivatelu pres certifikaty. Doporucuju se obratit na administratora tohle uz neni uplne trivialni a je potreba to nastavit presne, jinak tonebude chodit.

    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Citace Původně odesláno od ihorak

    Citace Původně odesláno od MaPo

    Ad 1) Zapnute = zaskrtnute -> Mam zapnute pouze "Startup Automatically" - ostatni vypnute = nezaskrtnute

    Ad 2) Mas pravdepodobne zapnute PDA a na nem zapnuty BT a pri pokusu prekonfigurovat AS se PC pokusi spojit s PDA. Na PDA se pradepodobne bjevi hlaska o pokus o spojeni, takze ho povol a melo by se ti objevit na PC objevit okno COnnetion Settings. Druha variata je vypnou PDA a pak by se to okno melo objevit hned.

    MaPo

    Díky za odpověď na bod 1 - udělal jsem to jako ty. Ale bod 2 - nemám zapnutý PDA. A i když jsem ho vypnul, tak když spustím AS, tak se tam pořád nemůžu dostat. Stáhnul jsem si novou verzi (jak jsi psal 3.7.1 - Slovenskou) a opravdu to nejde. Dám SÚBOR, pak NASTAVENIE PRIPOJENIA a hned se mi spustí PRIPOJENIE a když dám další, tak AS začne vyhledávat dostupná zařízení. Sakra. Prostě se tam nedostanu. To je škoda, protože jsem postupoval podle tebe a na PDA se mi normálně zobrazí Active sync a svítí tam, že se spojil s PC - když kliknu na PDA na spojení Active Sync s PC, tak mi to napíše CONNECTING ESTABLISHED, ale pak to na PDA píše STATUS: OPENING PORT a na tom to zůstane viset. Asi je v tom nastavení v AS, ale já se tanm vážně nemůžu dostat :-(
    Je potreba se jakkoli dostat do Connection settings - treba tak ze se nejaky partnership vytvori pres kabel, aby se furt nepoustelo Get Connected.

    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od ihorak
    Asi nemám. Dotáhnu do práce kolíbku a vyzkouším to. Uvidíme. Ale až zitra :-( A co mám vytvořit? Partnership? O co zhruba jde?
    Po uspesnem spojeni pomoci wizarda vytvorit pevne spojeni mezi PDA a desktopem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    107

    Citace Původně odesláno od MaPo
    Citace Původně odesláno od ihorak
    A ještě mám jeden dotaz - je z jiného soudku připojení - WiFi.

    Rozchodil jsem Wifi připojení, ale když dám v IPAQ Wireless u Wifi záložku Settings, tak si vyberu svou Wifi síť (svůj Wifi spot) a kliknu na něj, tak se mi otevře okno, kde dole mám tyto 3 záložky: GENERAL, NETWORK KEY a 802.1x. Když kliknu na ten 802.1x, tak mám zaškrtnutou volbu USE IEEE 802.1x NETWORK ACCESS CONTROL. S tím to ale nechodí. Takže ho vžsdycky odfajfknu, ale jak se ztratí spojení s Wifi, tak při dalším navázání spojení je to tam opět zašktnuté. A musím to opět odfajfknout. Jinak to nechodí. Nevíte teda někdo, proč se to pořád zafajfkovává a jak tomu zamezit?


    Díky.
    No jasně - správce jsem já :-D Ale jak říkám - má to být odfajfklé. Vždycky to odfajfknu, ale zase se mi to tam objeví, dkyž se dostanu mimo dosah Wifi a pak zase zpět do jejího dosahu. Prostě se to tam samovolně objeví.


    A pouziva ta sit opravdu 802.1x? Vetsina uzivatelu pouziva pouze WEP/WEP+ - tedy suifrovaci klice, nikoli overovani uzivatelu pres certifikaty. Doporucuju se obratit na administratora tohle uz neni uplne trivialni a je potreba to nastavit presne, jinak tonebude chodit.

    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Automatický activesync přes bluetooth
    Od zahi_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-01-2008, 16:54
  2. Nefunguje ActiveSync 4.1 přes bluetooth
    Od Jirka_j v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 12-06-2006, 12:20
  3. ActiveSync přes bluetooth
    Od mmoobbyy v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-02-2006, 21:02
  4. Acer n30 - ActiveSync přes Bluetooth
    Od Rudolf Repka v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-01-2005, 14:57
  5. iPaq 3870 ActiveSync přes Socketcom Bluetooth kit
    Od topesto v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-07-2002, 13:39