Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 56

Téma: iPAQ hx4700 a ActiveSync přes Bluetooth

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Nemáte tu náhodou, někdo z případných nových živatelů iPAQ hx4700, zkušenost se synchronizací přes BT?
    S Looxem jsem neměl nejmenší problém, iPAQ prostě nepřipojím. V notebooku mám PCMCIA kartu 3COM, která mi s Looxem běhala v pohodě.
    iPAQ se spojí s telefonem, připojí na internet, ale s notebookem NIC... :dead:

    Pokud je to problém iPAQu jako takového, podařilo se to někomu rozchodit?

    Díky za všechny náměty a nápady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Npouzivas XPcka se SP2? Tam jsou tusim nejake problemy s BT...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Já používám SP2 a Activesync pres BT a nemam s tim problemy. Ale jsem jenom chudý příbuzný se 4150 kou
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Nejsem sebevrah
    Tobě to běhá bez problémů? Já jsem zkusil i HP support, kde mi jenom posílali odkazy na stránky, takže jsem to vzdal. Zkusím ještě HR, ale nic, co běhá na portech BT jsem neinstaloval, takže fakt netuším, kde bych udělal chybu ... :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Tak se mi to opět asi na 10 vteřin připojilo a zase spadlo :

    Přiznám se, že už jsem měl napřaženo aspoň bych IPFovi splnil test odolnosti ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Tak jen pro info: volal jsem na (mimochodem velmi ochotnou) linku technické podpory HP a tam mi řekli, že to PDA ještě nemají ani oni a že tudíž nemůžou vyzkoušet, jestli jim to bude dělat stejné problémy jako mně ... :sarcastic: ... to je teda jízda ... ptali se mně, jesli bych tam s tím nezajel a nenechal jim to na vyzkoušení ... kurňa to ty pitomý kapitalisti nemaj na to koupit si jeden kousek u Hyba?

    Vzdávám to. Pokud si hx4700 někdo koupíte nebo jste si koupili, prosím vyzkoušejte synchronizaci přes BT a dejte mi vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    107

    Ahoj,


    taky jsem zkoušel BT s 4700 a PC, ale nic. Zkoušel jsem to doma a i v práci, ale nenajde mi to port, na kterým BT chodí. Active sync prostě nic. Když ale dám vyhledat na 4700 BT zařízení na sériovém portu, tak mi to najde, zařízení spáruju a propojím, ale active sync nejede. Smůla. Na HP podpoře mi řekli, že to může být zrovna verzí active sync. Že oni Microsoft produkty neznají, nepodporují je. To je super. Já si naopak vždycky myslel, že Microsoftu se podřizují všichni a ne naopak. No asi změna. Asi napíší Billovi a zeptám se ho na to. HP podpora totálně zklamala. Chlapík mi mlaskal do telefonu - asi svačil a za 20 minut hovoru mi řekl, že mám počkat na další verzi Active sync - blbost! Takže už to někdo rozchodil přes BT? Díky za rady....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od ihorak
    Ahoj,


    taky jsem zkoušel BT s 4700 a PC, ale nic. Zkoušel jsem to doma a i v práci, ale nenajde mi to port, na kterým BT chodí. Active sync prostě nic. Když ale dám vyhledat na 4700 BT zařízení na sériovém portu, tak mi to najde, zařízení spáruju a propojím, ale active sync nejede. Smůla. Na HP podpoře mi řekli, že to může být zrovna verzí active sync. Že oni Microsoft produkty neznají, nepodporují je. To je super. Já si naopak vždycky myslel, že Microsoftu se podřizují všichni a ne naopak. No asi změna. Asi napíší Billovi a zeptám se ho na to. HP podpora totálně zklamala. Chlapík mi mlaskal do telefonu - asi svačil a za 20 minut hovoru mi řekl, že mám počkat na další verzi Active sync - blbost! Takže už to někdo rozchodil přes BT? Díky za rady....
    Neboj, nevzdal jsem to a momentálně on-line prudím HP support v Anglii ...
    Výsledek bude možná už dnes a hned ho plácnu sem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od ihorak
    taky jsem zkoušel BT s 4700 a PC, ale nic.....

    BTW jakej máš BT na PC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    107

    Já mám doma Belkin BT a v práci MSI
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Už vím, že o problému s BT vědí, TADY se už jednou řešil problém (komunikace s 3COM BT kartou) komunikace s iPAQ starších modelů. Momentálně už vím, že ten problém je s více kartami. Český HP dostane první hx4700 příští týden a budou ho testovat. Na naší úroveň znalostí se dostanou tak během týdne a další týden bych jim dal na vyřešení toho problému. Prý mně budou hned kontaktovat ...
    Pravděpodobně budeme muset čekat na patch, ale makaj jak šrouby ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    107

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Už vím, že o problému s BT vědí, TADY se už jednou řešil problém (komunikace s 3COM BT kartou) komunikace s iPAQ starších modelů. Momentálně už vím, že ten problém je s více kartami. Český HP dostane první hx4700 příští týden a budou ho testovat. Na naší úroveň znalostí se dostanou tak během týdne a další týden bych jim dal na vyřešení toho problému. Prý mně budou hned kontaktovat ...
    Pravděpodobně budeme muset čekat na patch, ale makaj jak šrouby ...

    Víš co je na tom divný? Že přece než něco vypustí, tak to testují. A navíc snad přímo HP pracovníci snad budou mít školení obchodní a i technické před vypuštěním výrobku na trh. Tak by to mělo být, ne? A pokud ne, tak v tom mají hokej. Dost mě to štve, že nejede sync. Kuwa.... Dyť přece HP pořádá pro prodejce HW předprodejní schůzky, kde informuje o nových produktech. Se divím, že nevyškolí svoje zaměstnance......
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    ... on je problém v tom, že se to má u nás začít prodávat (oficiálně) až za týden nebo za dva. A nemaj to ani na HP ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    107

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    ... on je problém v tom, že se to má u nás začít prodávat (oficiálně) až za týden nebo za dva. A nemaj to ani na HP ...
    Takže vydržet a doufat, že to zmáknou :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Tak tak - vyděržaj pioněr ...
    Hele, já se díky tomu bádání naučil takovejch novejch věcí, že začínám být některejm problémům snad i vděčnej ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Automatický activesync přes bluetooth
    Od zahi_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-01-2008, 16:54
  2. Nefunguje ActiveSync 4.1 přes bluetooth
    Od Jirka_j v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 42
    Poslední příspěvek: 12-06-2006, 12:20
  3. ActiveSync přes bluetooth
    Od mmoobbyy v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-02-2006, 21:02
  4. Acer n30 - ActiveSync přes Bluetooth
    Od Rudolf Repka v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-01-2005, 14:57
  5. iPaq 3870 ActiveSync přes Socketcom Bluetooth kit
    Od topesto v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-07-2002, 13:39