Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: ako zistim HW ID na HP5450?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    9

    Ahojte.
    Mam jeden softik ktori si pyta HW ID myslim ze je to hardwarove cislo? Nemylim sa nahodou?
    Ako zistim to cislo? To co je prilepene na PDA nieje asi dobre lebo to nejde...
    Dik za odpoved
    KA
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    HW ID? Co je to za aplikaci, pokud se muzu zeptat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    HW ID? Co je to za aplikaci, pokud se muzu zeptat?
    Ten program si odomna pyta HW ID. A to by som potreboval vediet kde to najdem lebo mi to nejde. Nezadava sa to niekde pri instalacii systemu?? Ako by sa to dalo zistit ake mam cislo v PDA?
    Malo by to mat 17 znakov aj s pomlckami.

    Predsa by som mal este taku malicku otazku k ce4you.
    Kedy alebo mate v plane urobit vyhladavanie na tomto portali cez slovo resp. viac slov? Myslim ze by bolo jednoduhsie hladat tema v com potrebujem pomoct. Mozno ze aj toto uz je niekde na tomto portali preberane.

    Dakujem za odpoved
    carolco
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Mám pocit, že Pocket KIM na začátku instalace zobrazuje ID PDAčka. Zkus to ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tak jeste jednou - co mate za zarizeni a co je to za aplikaci, co si to zada? Napriklad ten zminovany PocketKiM tuto informaci zjisti sam, stejne jako me ostatni zname programy pouzivajici ochranu timto zpusobem.

    Ad. vyhledavani - ano, vyhledavani je velka slabina tohoto webu, vim o tom a jiz se pozvolna zacina pracovat na vylepseni.ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Mám pocit, že Pocket KIM na začátku instalace zobrazuje ID PDAčka. Zkus to ...
    pocketKIM mi to čekol len ako keby mi tam chybalo jedno cislo
    a to za pomlckou
    napr posledne stvorcislie -20E0-a nic tu by malo byt nejake dalsie cislo a nieje tak neviem
    nevies s tym poradit?
    Dik
    KA
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Co je to za soft a jaký máš PDA?
    Co PŘESNĚ od tebe chce (klidně pošli screenshot).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Mám pocit, že Pocket KIM na začátku instalace zobrazuje ID PDAčka. Zkus to ...
    jj mas pravdu pri registracii produktu - tam som to nasiel
    ale problem je v tom zobrazeni co som pisal hore : za pomlckou nic nieje
    Dik
    KA
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od carolco1
    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Mám pocit, že Pocket KIM na začátku instalace zobrazuje ID PDAčka. Zkus to ...
    jj mas pravdu pri registracii produktu - tam som to nasiel
    ale problem je v tom zobrazeni co som pisal hore : za pomlckou nic nieje
    Dik
    KA
    Tak ještě jednou - jakej soft po tobě chce to ID a jak si o něj říká?
    Jaký máš PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Citace Původně odesláno od carolco1
    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Mám pocit, že Pocket KIM na začátku instalace zobrazuje ID PDAčka. Zkus to ...
    jj mas pravdu pri registracii produktu - tam som to nasiel
    ale problem je v tom zobrazeni co som pisal hore : za pomlckou nic nieje
    Dik
    KA
    Tak ještě jednou - jakej soft po tobě chce to ID a jak si o něj říká?
    Jaký máš PDA?
    Mam HP5450 a jedna sa o jeden keygen ktory potrebuje ID a vypisuje mi ho ako keby tam chybalo posledne cislo. Soft aky to je sem radsej nenapisem aby som niekoho neurazil. :-(
    Kam mam poslat ten screen shot? Tebe na maila?
    KA
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WM 2005 + HP5450
    Od eldestilator v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-01-2006, 10:02
  2. HP5450 a batéria
    Od raf77 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-05-2005, 15:02