Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Downloading..

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Mám následující problém: Občas si potřebuju do svého pda stáhnout z internetu nějaký soubor, jenže jak PIE tak Netfront se snaží neznámé přípony místo stahování otevřít. Tudíž místo stáhnutí souboru se mi otevře jeho obsah s kterým už nic nenadělám. Existuje nějaký downloader nebo nějaký program co by uměl downloadovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... ano, známý nešvar. Já to řeším tak, že nechám "stránku" načíst, pak ji v Spb PocketPlus uložím jako htm. Takto uložený soubor pak vyhledám a přejmenuji z htm na původní formát (většinou *.cab). Světe div se, ono to zatím vždy fungovalo...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    42

    <font color="blue">Cau, existuje EzDownload. staci jen skopirovat exe soubor do program files,nemusi se instalovat, a dat si nekam odkaz do start menu ve windows\ a pak uz jenom stahovat. doplnuje adresy z internet exploreru a i ukazuje rychlost stahovani.</font>
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    233

    Na mém stroji ale EzDownload pracuje podivně (přehazuje menu a start bar mezi sebou). Používám též spokojeně ukládání html stránky a pak už jen odhaduji příponu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Mně se při pokusu něco stáhnout ihned otevře okno Download s dotazem na potvrzení příslušného souboru a hlavně s volbou (zatržením) "Open file after download".
    Stačí zrušit zatržení a nic se neotevře.
    Taky se dá ještě změnit (Change) i cíl pro stahování (celé jméno souboru, složka a umístění).
    Používám Spb Pocket Plus v. 2.1, build 1545. Doufám, že to je jeho vlastnost. Nic podobného na PDA k jinak zcela obyčejnému PIE (WM2003) nemám.

    Jinak (díky Blue) výše zmíněný free EzDownload (v.1.15) jsem taky zkusil a chodí dobře. Jenom se tam musí odněkud nejdřív přenést přesná adresa zdroje pro download, což může být někdy trochu komplikovaná operace.

    EDIT:
    Výše uvedené se dá použít jenom u souborů, které jsou už ke stažení nějak nastavené. Ty ostatní, které je třeba jenom uložit (zejména CAB) Spb Pocet Plus (místo nabídnutí k Download) otevře jako text. Ten se pak dá (stáhnout jako) uložit (bez možnosti to změnit) jenom s příponou .html. Ta se pak ale (díky Pavle R.) změní snadno i ve File Exploreru editací ve Vlastnostech (Properties) na .cab. A je to. A dá se spustit instalace rovnou na PDA.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00028022_Download_3Ill.jpg 
Zobrazení: 31 
Velikost: 25.8 KB 
ID: 611  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    18

    Dobrý den.

    Adresu cabu lze v IE získat jednoduše tak, že odkaz na cab neotevřete, ale budete chtít přidát mezi oblíbené položky.
    V následujícím okně, zkopírujete adresu cabu a pak už jenom storno aby se tato položka mezi oblíbené neuložila.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    26

    Ja sem se teda s podobnym problemem nesetkal. Cokoliv sem stahoval pres Operu tak se me to bez problemu ulozilo a nechtelo to nic otevirat. I kdyz to PDA nedokazalo pote otevrit na muj prikaz.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    103

    EzDownload sice spustim, ale nevim jak mam otevrit klavesnici, abych napsal nebo pripadne vlozil odkaz. Mam WM5.

    Placena aleternativa VITO MobileDownloader
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od LukeH
    Ja sem se teda s podobnym problemem nesetkal. Cokoliv sem stahoval pres Operu tak se me to bez problemu ulozilo a nechtelo to nic otevirat. I kdyz to PDA nedokazalo pote otevrit na muj prikaz.
    To bude tím, že ten problém se tu řešil před třemi lety. Teď už s tím problémy asi taky nikdo nemá.
    Citace Původně odesláno od KENNY_FX
    EzDownload sice spustim, ale nevim jak mam otevrit klavesnici, abych napsal nebo pripadne vlozil odkaz. Mam WM5.

    Placena aleternativa VITO MobileDownloader
    Třeba již zmíněná Opera dokáže stahovat na kartu. Mimo ní i mnoho jiných prohlížečů, včetně IE vylepšený přes SPB Pocket Plus.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    103

    Citace Původně odesláno od KENNY_FX
    EzDownload sice spustim, ale nevim jak mam otevrit klavesnici, abych napsal nebo pripadne vlozil odkaz. Mam WM5.

    Placena aleternativa VITO MobileDownloader



    Třeba již zmíněná Opera dokáže stahovat na kartu. Mimo ní i mnoho jiných prohlížečů, včetně IE vylepšený přes SPB Pocket Plus.
    To je pravda, dokaze, ale nedokaze prerusit stahovani a pokracovat treba za hodinu... A nedokaze stahovat moc velke soubory.

    Mimochodem ten VITO je na WM5 nestabilni
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Nevim, jak je to u jiných, ale Opera přerušit stahování dokáže. Nesmí se ale potom samozřejmě zavřít, ale jen minimalizovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    12

    Zdravím a prosím o radu!

    Asi před týdnem jsem něco potřeboval stáhnout přes mého Voxe, použíl jsem operu mini a v pohodě se to stáhlo.
    Teď jsem chtěl znovu něco stáhnout, ale neúspěšně, po kliknutí na "download" se mi objeví modrá win tabulka, kde je naspsáno tučně "Informace" a pod tímto nápisem v závorce "Reserved", dole v nabídce mohu zvolit buď ano nebo ne, pokud zmáčknu ANO, tak se otevře IE a zobrazí se chyba - tento soubor nelze zobrazit, pokud stisknu NE, tak se nic nestane, respektive se vrátím na poslední stránku opery..

    Díky za info!!
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. PocketIE - hesla, downloading
    Od mad.hat v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-07-2005, 21:55