Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: XDA II + Windows XP SP2 + Bluetooth + ActiveSync

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Neporadi mi nekdo jak rozchodit synchronizaci pres bluetooth?
    Okolnosti mne donutily, abych nainstaloval znova system.
    Nemam nainstalovane Widcomm na PC.
    Instalaci USB BT Dongle si Windows s SP2 udelaji samy, pokud dam parovat najde XDA bez problemu a spraruje se. Funguje vse - posilani souboru, pripojeni na internet, ale jaksi nefunguje ActiveSync.
    Nema nekdo podobne zkusenosti, jak na vec?

    diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Tak uz jsem na to prisel.

    Mam I-Tec USB Bluetooth Dongle, Windows XP po nainstalovani SP2 si samy nainstaluji ovladace. V Taskbaru se objevi ikona Bluetooth, musi se v zalozce Com ports pridat prichozi port a ten potom nastavit v Connection settings u ActiveSyncu. Dale vytvorit partnership pres USB. Na PPC jit do Settings-System-Bluetooth Settings-Start, najit PC a zarizeni sparovat. PC by se melo zeptat na klic. Toto je faze, kdy je jiz nastaven ActiveSync. Pote je treba na PC v Bluetooth Devices vyhledat zarizeni, pokud vse dopadne dobre objevi se PPC, kliknutim na properities je v zalozce Services mozne nastavit Dial-Up Networking. Windows nainstaluje univerzalni modem, u ktereho je potreba zadat AT prikaz (ve vlastnostech). Jinak jak jsem jiz psal, funguje i posilani souboru.

    doufam, ze to nekomu pomuze a nebude nad tim muset koumat jako ja.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    11

    i já mám problém s připojením mda2 přes bluetooth po instalaci sp2. tak jsem to řešil pomocí usb kolíbky ale bezdrát je bezdrát... díky za návod. hned to jdu vyzkoušet...!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Mam MDA II posledni oficialni ROM, po HR nedokazu zprovoznit ActiveSync pres BT, mam WIn XP SP2, BT MSI, nainstalovano, pridan prichozi COM port, sparovano pres wizard v nastaveni bluetooth na MDA, ale kdyz spustim na PPC ActiveSync a dam BlueTooth Sync, PPC nic neudela, proste se ani nepokusi pripojit - uz nevim, co s tim, bez problemu to slo a po jednom HR najednou ne a ne. Diky moc za odpovedi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    11

    já to udělal přesně podle návodu ( viz na začátku diskuze) a nemám problém. taky se mi nedařilo zprovoznit bluetooth po sp2. mám MDA II a teď už je vše O.K.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    No ja uz to taky rozchodil, ale musel jsem preinstalovat Bluetooth Tools na verzi 1.1.0.0. Pak to slape, ale stejne je to zvlastni. Napriklad kdyz si necham vypsat sluzby MDA II na PC, tak mi nevylistuje vubec nic, ani MODEM, ani SERIAL. No nic, hlavne ze uz to slape.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od st.toma

    ...Windows nainstaluje univerzalni modem, u ktereho je potreba zadat AT prikaz (ve vlastnostech). ......
    A jaky je ten AT prikaz? Je nutne ho zadavat?
    To kdyz se chci pripojit pres BT na ASync, musi se pouzit nainstalovany BT modem? Musim potom spoustet pred synchronizaci aplikaci Bezdratovy modem?

    Diky, Petr
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Citace Původně odesláno od jospo
    Citace Původně odesláno od st.toma

    ...Windows nainstaluje univerzalni modem, u ktereho je potreba zadat AT prikaz (ve vlastnostech). ......
    A jaky je ten AT prikaz? Je nutne ho zadavat?
    To kdyz se chci pripojit pres BT na ASync, musi se pouzit nainstalovany BT modem? Musim potom spoustet pred synchronizaci aplikaci Bezdratovy modem?

    Diky, Petr
    AT prikaz ma kazdy operator jiny. Ale slouzi jen k pripojeni PC pres XDAII na internet pomoci bluetooth. K ActiveSync neni potreba.



    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Citace Původně odesláno od noiser
    No ja uz to taky rozchodil, ale musel jsem preinstalovat Bluetooth Tools na verzi 1.1.0.0. Pak to slape, ale stejne je to zvlastni. Napriklad kdyz si necham vypsat sluzby MDA II na PC, tak mi nevylistuje vubec nic, ani MODEM, ani SERIAL. No nic, hlavne ze uz to slape.
    Ja jedu bez Bluetooth Tools a vse jede jak ma. Mas nainstalovane original drivery nebo systemove (so si windows nainstaluji)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Mam MSI Bluetooth, drivery mam nainstalovane original Win (z MSI stazen jen inf soubor), ale jak rikam, problem bude na MDA - uz mi vic lidi rikalo, ze jede v pohode bez BTTools, tak jsem je zkusil odinstalovat a od te doby nemam na MDA na Today v "Tray" ani ikonku BT a nerozchodim ActiveSync ani za boha Ja mam v MDA original TMobile posledni ROM a ta uz BTTools obsahuje defaultne, ale je to cely nejaky posr... Fakt uz nevim, co s tim. Kdyz na MDA povolim seriovy porty, na PC pak uz ani nezobrazim BT sluzby, co MDA poskytuje

    Citace Původně odesláno od st.toma
    Citace Původně odesláno od noiser
    No ja uz to taky rozchodil, ale musel jsem preinstalovat Bluetooth Tools na verzi 1.1.0.0. Pak to slape, ale stejne je to zvlastni. Napriklad kdyz si necham vypsat sluzby MDA II na PC, tak mi nevylistuje vubec nic, ani MODEM, ani SERIAL. No nic, hlavne ze uz to slape.
    Ja jedu bez Bluetooth Tools a vse jede jak ma. Mas nainstalovane original drivery nebo systemove (so si windows nainstaluji)?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. windows mobile 5 + wifi + activesync = jak?
    Od KENNY_FX v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-09-2007, 10:03
  2. activesync 4.5 a windows mobile 6 Problem
    Od GROOVEMAN_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-08-2007, 07:51
  3. activesync cez bluetooth
    Od eshus v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-11-2006, 11:47
  4. Bluetooth ActiveSync
    Od flashman v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-04-2006, 22:03
  5. Jak zakázat spouštění ActiveSync při startu Windows?
    Od rojicek v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-11-2004, 18:47