Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 33

Téma: Jak odstranit z iPAQ File Store spatny adresar?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    11

    Prosím a každý nápad jak odstranit z "iPAQ File Store" vadný adresář, kvůli kterému tuhne neustále celý iPaq. Nejlepší by byl format tohoto prostoru ale nepovedlo se mě zjistit jak se to provádí a jestli se na to dá sehnad nějaka utilitka. Děkuji moc za každou radu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... myslím, že utility typu Pocket Mechanic popř. Storage Tools atd. by měly pomoci s formátem.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    11

    Právě že tyto utility sou jen na přídavný karty s ipaq file store se vůbec nebaví (
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    131

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... myslím, že utility typu Pocket Mechanic popř. Storage Tools atd. by měly pomoci s formátem.

    PavelR.
    Pocket mechanic dokoze sformatovat ipaq file storage.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    11

    možná je to typem (iPaq 3900) ale tam to fakt nejde a to sem skoušel všecko.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    I Flash Format nebo SKTools?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    11

    ani v jednom programu dostupném na Inetu se mě "iPAQ File Store" ani nenabídlo k testu natož k formatu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    245

    Ještě zkus Resco Explorer :!:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    11

    váňa :
    jo díky to jsem měl instalovaný taky a file store jako kdyby nebylo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Takze zadny uspech? No ja bych mozna zkusil (pokud tedy vsechno selhalo) jednu brutalni vec - vychazim z predpokladu, ze se ten File Store vytvori z toho co zbyde po flashnuti ROMky (ruzne verze maji ruznou velikost). Takze bych zkusil flashnout ROM...:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... ještě viz zde. Nicméně pozor, stát se může cokoli.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    11

    Strašně rád skusím uplně vše(pokud budu vědět jak) jsem totiž už uplně bezradnej. je v tom store jeden adresar a v něm jeden soubor a stači se ho jen dotknout a je to tuhý
    takže nic horšího se stat nemuže
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Fioni
    Strašně rád skusím uplně vše(pokud budu vědět jak) jsem totiž už uplně bezradnej. je v tom store jeden adresar a v něm jeden soubor a stači se ho jen dotknout a je to tuhý
    takže nic horšího se stat nemuže
    ... ta utilita by měla pomoci. Sám jsem ji jednou s úspěchem na 3970ce vyzkoušel.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    11

    Díky skusím
    no první pokus se nevydařil sem se te utilitky dotkl a je to tuhy
    musím skoušet , neumím moc anglicky ale doufám že nemusí být ta utilita přímo v ipaq Store
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Fioni
    Díky skusím
    no první pokus se nevydařil sem se te utilitky dotkl a je to tuhy
    musím skoušet , neumím moc anglicky ale doufám že nemusí být ta utilita přímo v ipaq Store
    ... ne nemusí. Pokud to nepomůže stále zbývá možnost, kterou navrhoval Pavel Koza - tj. stáhnout poslední ROM verzi pro tvé PDA ze stránek HP a flashnout ji do zařízení.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. iPAQ File Store
    Od spon v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-04-2009, 09:10
  2. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 19:11
  3. IPAQ FILE STORE A OPOUZIVANI FLASH
    Od aaischa v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-12-2004, 19:10
  4. iPAQ File Store
    Od Bronajzzz v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-05-2003, 09:05