Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Asusu a716 - Jak nastavit víc připojení najednou(WiFi+BT+IrDa) a pak jen vybírat???

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    Ahojky, poradí někdo, jak na Asusu a716 nastavit víc připojení k NETu a pak jen vybírat podle toho, k jakýmu jsem připojenej....?

    Ďíky...

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ja bych rekl, ze by melo jit v Settings -> Connections -> Advanced -> Select Networks, a tam si pomoci tlacitka New... vytvorit potrebny pocet skupin. Pak mezi nimi jednoduse budete prepinat.

    Ale je to jen teorie, mozna je to prilis komplikovane a jdu na to zbytecne moc slozite



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    A co ten výběr v těch douch polích(připojení k NET, připojení k pracovní síti) např ISP1, My work network....Opravdu jsem v tomhle začátečník...Nějak mi neni jasné, co potřebuju k připojení na WiFi, předpokládám nějaký SMTP a pak asi IP proxy?

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Aaaaha, tak to je jina. Ja myslel, ze chcete pripojeni pres GPRS. Napiste tedy, co presne mate a chcete.

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    No, mam ASUS a716 a potřeboval bych se připojit pomocí WiFi k NETu tak, abych mohl i zároveň využívat připojení pomocí BT eurotel data nonstop..Jde mi o to, jak nastavit připojení pomocí WiFi, kde bych měl více profilů wifi připojení....

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ja to tedy muzu testovat jen na iPAQ h4150, ale presne tak to mam - kdyz zapnu WiFi, tak hleda dostupne AP a pokousi se spojit, kdyz se to nepovede, pripoji se pres BT k GPRS... Nic specialniho neni treba konfigurovat, WiFi je bez problemu a navod na GPRS je zde. Vam to nefunguje?

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od fury_only
    A co ten výběr v těch douch polích(připojení k NET, připojení k pracovní síti) např ISP1, My work network....Opravdu jsem v tomhle začátečník...Nějak mi neni jasné, co potřebuju k připojení na WiFi, předpokládám nějaký SMTP a pak asi IP proxy?
    K připojení přes WiFi potřebuješ Access Point (AP). Ráno jsi psal, že jeden dokonce vidíš. K připojení se k němu potřebuješ vědět, jestli má zapnutý DHCP anebo musíš hodnoty nastavit sám (IP, DNS, gateway). Taky tě zajímá zabezpečení AP - některé AP jsou chráněny WEP/WPA klíčem - budeš-li ho znát, musíš ho nastavit v konfiguračním softíku v Asusu. Chceš-li využívat poštu, měl by sis taky zjistit, jak si máš nastavit SMTP server, aby ti chodil přes internetový připojení na jakým je AP "pověšen". Až budeš mít všechny tyto informace, dáme se do konfigurace a třeba se najde nějaký majitel Asusu, který ti to vysvětli ještě líp ...



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    OKi, je mi to malinko zřetelnější.....:sarcastic:

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    Tak jsem to tak nějak zkoušel, ale neni mi jasný, kam všechny ty věci nastavit...tim myslim, kde to nastavit...v informace o bezdrát LAN se mi ukážou info o NET....A pak co dal, nasatvit po skrz nasatveni/spojení/připojit...Nebo jak?

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Citace Původně odesláno od fury_only
    Tak jsem to tak nějak zkoušel, ale neni mi jasný, kam všechny ty věci nastavit...tim myslim, kde to nastavit...v informace o bezdrát LAN se mi ukážou info o NET....A pak co dal, nasatvit po skrz nasatveni/spojení/připojit...Nebo jak?
    Osobne jsem taky zmatenej ze vsech ruznych kombinaci a variaci. Chtelo by to si nekde sednout a probrat to.

Podobná témata

  1. WiFi na ASUS a716 - problem
    Od fury_only_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-10-2004, 08:19
  2. Pošta na Asusu a716
    Od fury_only_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 21-09-2004, 13:41
  3. Připojení přes Irda
    Od Dejv_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 21-03-2004, 14:00