Ma dnes vyznam vybirat pocket PC s CF nebo se bez toho lze obejit?
Dekuji.
Ma dnes vyznam vybirat pocket PC s CF nebo se bez toho lze obejit?
Dekuji.
Podle mě význam má. Pokud PDA obsahuje dva sloty (SD a CF) dá se jeden využívat pro zvýšení paměti a druhý pro přídavná zařízení (GPS ap.)
ja prave premyslim mezi bazarovem h2210 a h4150.. jeden CF ma a jeden nema.. ja si taky myslim,ze je CF dobre na rozsireni. Ktery iPaq koupit radeji?
Osobne si myslim, ze rozhodne nema. Budeme-li se bavit konkretne o GPS, tak k cemu je mi jednoucelove GPS, ktere treba do novejsiho PDA nebudu moci napojit? Neni lepsi treba GPS pres BT, ktere zustava i po pripadne vymene PDA?Původně odesláno od váňa
Původně odesláno od janj
Osobne bych nevahal a sel do 4150. Prece jenom WiFI bych vyuzil rozhodne vice nez CF slot.
S tím bych až tak nesouhlasil.Ne každému je přijatelné tahat ssebou další záležitosti vedle (i když sám mám BT GPS).Ale do CF slotu existuje mnoho dalších zařízení velmi přijatelných, a všechny mohou sloužit s PCMCIA redukcí do NB (GPRS,foto,USB přpojky,WiFi atd).Proto jsem přítelem obou slotů.Samo většina existuje i pro SD ale ne tolik a pak ta karta chybí.Jinak v případě jednoho slotu bych bral ten na které už něco mám SD-fotoaparát,MP3 atd.
Samo BT 100% a u WiFi není diskuse (ale dá se dobře nahradit kartou v druhém slotu)
Myslim, ze tato diskuze jasne ukazala, ze je ta otazka nezodpoveditelnaZalezi fakt na tom, co s PDA chcete delat. Ja trebas velmi uzival CF slot pro prohlizeni fotek a jejich selekci v mistech, kde nemam NB. Mam fotak Canon G1 a IBM Microdrive (CF Typ II), takze se na tom da nasekat hodne fotek. Jejich prohlizeni a selekce je ale mnohem pohodlnejsi na PDA, ovsem samozrejme je nutny CF slot. Stejne tak ale ihned muzu kontrovat s nejakym protiargumentem....
No ono dulezite je i co mas za fotak, do sveho Optia S4i CF kartu nenarvu, takze vzdy je to o preferencich a take tom, co clovek uz ma a co planuje ;o))Původně odesláno od Pavel Koza
Tak koukám, že se nám za pár let na dovolenou nebudou vejít do kufru ani trenýrky navíc kvůli samým udělátkám
A nebo bude řešení přívěs (návěs?) na univesální PDA které pokryje veškeré požadavky na něj kladené
![]()
![]()
diky za odpovedi.Ja se porad nemuzu rozhodnout,zda teda vzit h2210 a h4150 nebo dokonce jen Acer n30,ale radeji bych iPaq,aby to bylo trochu svizne.
kdyz to vezmu ohledne CF,tak ja mam fotka s CF,ale je fakt,ze integrovane WIFI by taky nebylo spatne.. potreboval bych nejaky pro a proti,proc vzit h2210 nebo h4150. :-) poradte :-) dik.
mate nekdo h2210 nebo h4150?
:-)
jj, já mám h2210 a i když budu kupovat nový stroj, nedám na ni dopustitPůvodně odesláno od janj
Pro mě je důležitější přítomnost obou slotů a absenci Wi-Fi jsem vyřešil CF kartou ... Poměrně důležitý je i fakt, že CF přislušenství je většinou (mnohem) levnější než jeho SD verze a hlavně je ho pořád (mnohem) víc
![]()
Jenze v celkovem souctu to vyjde nejlevneji koupit uz vestavene ;o))Původně odesláno od eXEden
Třeba kolikrát ano, ovšem obecně to vůbec neplatí. Navíc potřeby každého z nás jsou jiný a je potřeba si to dobře rozmyslet předem, protože později by taky mohly zůstat jen oči pro pláč ... Např. já to takhle volil, protože jsem už dopředu věděl, že do SD dám paměťovou kartu a CF si nechám např. na LAN ,Wi-Fi ... Mimo to, když já kupoval h2210, nebylo integrovaný Wi-Fi takovou samozřejmostí jako dnes ...Původně odesláno od S474N
Je to ovšem jen můj názor![]()
...a co si pockat na LOOXe 720 ci iPAQ hx4700? Sice to bude stat vic, ale budete mit (skoro) uplne vsechno a k tomu VGA displej...Původně odesláno od janj
![]()