Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 66

Téma: Ma dnes vyznam CF?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    80

    Ma dnes vyznam vybirat pocket PC s CF nebo se bez toho lze obejit?

    Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    245

    Podle mě význam má . Pokud PDA obsahuje dva sloty (SD a CF) dá se jeden využívat pro zvýšení paměti a druhý pro přídavná zařízení (GPS ap.)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    80

    ja prave premyslim mezi bazarovem h2210 a h4150.. jeden CF ma a jeden nema.. ja si taky myslim,ze je CF dobre na rozsireni. Ktery iPaq koupit radeji?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Citace Původně odesláno od váňa
    Podle mě význam má . Pokud PDA obsahuje dva sloty (SD a CF) dá se jeden využívat pro zvýšení paměti a druhý pro přídavná zařízení (GPS ap.)
    Osobne si myslim, ze rozhodne nema. Budeme-li se bavit konkretne o GPS, tak k cemu je mi jednoucelove GPS, ktere treba do novejsiho PDA nebudu moci napojit? Neni lepsi treba GPS pres BT, ktere zustava i po pripadne vymene PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Citace Původně odesláno od janj
    ja prave premyslim mezi bazarovem h2210 a h4150.. jeden CF ma a jeden nema.. ja si taky myslim,ze je CF dobre na rozsireni. Ktery iPaq koupit radeji?

    Osobne bych nevahal a sel do 4150. Prece jenom WiFI bych vyuzil rozhodne vice nez CF slot.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    192

    S tím bych až tak nesouhlasil.Ne každému je přijatelné tahat ssebou další záležitosti vedle (i když sám mám BT GPS ).Ale do CF slotu existuje mnoho dalších zařízení velmi přijatelných, a všechny mohou sloužit s PCMCIA redukcí do NB (GPRS,foto,USB přpojky,WiFi atd).Proto jsem přítelem obou slotů.Samo většina existuje i pro SD ale ne tolik a pak ta karta chybí.Jinak v případě jednoho slotu bych bral ten na které už něco mám SD-fotoaparát,MP3 atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    192

    Samo BT 100% a u WiFi není diskuse (ale dá se dobře nahradit kartou v druhém slotu )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Myslim, ze tato diskuze jasne ukazala, ze je ta otazka nezodpoveditelna Zalezi fakt na tom, co s PDA chcete delat. Ja trebas velmi uzival CF slot pro prohlizeni fotek a jejich selekci v mistech, kde nemam NB. Mam fotak Canon G1 a IBM Microdrive (CF Typ II), takze se na tom da nasekat hodne fotek. Jejich prohlizeni a selekce je ale mnohem pohodlnejsi na PDA, ovsem samozrejme je nutny CF slot. Stejne tak ale ihned muzu kontrovat s nejakym protiargumentem....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Myslim, ze tato diskuze jasne ukazala, ze je ta otazka nezodpoveditelna Zalezi fakt na tom, co s PDA chcete delat. Ja trebas velmi uzival CF slot pro prohlizeni fotek a jejich selekci v mistech, kde nemam NB. Mam fotak Canon G1 a IBM Microdrive (CF Typ II), takze se na tom da nasekat hodne fotek. Jejich prohlizeni a selekce je ale mnohem pohodlnejsi na PDA, ovsem samozrejme je nutny CF slot. Stejne tak ale ihned muzu kontrovat s nejakym protiargumentem....
    No ono dulezite je i co mas za fotak, do sveho Optia S4i CF kartu nenarvu, takze vzdy je to o preferencich a take tom, co clovek uz ma a co planuje ;o))
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    192

    Tak koukám, že se nám za pár let na dovolenou nebudou vejít do kufru ani trenýrky navíc kvůli samým udělátkám A nebo bude řešení přívěs (návěs?) na univesální PDA které pokryje veškeré požadavky na něj kladené
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    80

    diky za odpovedi.Ja se porad nemuzu rozhodnout,zda teda vzit h2210 a h4150 nebo dokonce jen Acer n30,ale radeji bych iPaq,aby to bylo trochu svizne.

    kdyz to vezmu ohledne CF,tak ja mam fotka s CF,ale je fakt,ze integrovane WIFI by taky nebylo spatne.. potreboval bych nejaky pro a proti,proc vzit h2210 nebo h4150. :-) poradte :-) dik.

    mate nekdo h2210 nebo h4150?

    :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od janj
    mate nekdo h2210 nebo h4150?
    jj, já mám h2210 a i když budu kupovat nový stroj, nedám na ni dopustit Pro mě je důležitější přítomnost obou slotů a absenci Wi-Fi jsem vyřešil CF kartou ... Poměrně důležitý je i fakt, že CF přislušenství je většinou (mnohem) levnější než jeho SD verze a hlavně je ho pořád (mnohem) víc
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Citace Původně odesláno od eXEden
    Citace Původně odesláno od janj
    mate nekdo h2210 nebo h4150?
    jj, já mám h2210 a i když budu kupovat nový stroj, nedám na ni dopustit Pro mě je důležitější přítomnost obou slotů a absenci Wi-Fi jsem vyřešil CF kartou ... Poměrně důležitý je i fakt, že CF přislušenství je většinou (mnohem) levnější než jeho SD verze a hlavně je ho pořád (mnohem) víc
    Jenze v celkovem souctu to vyjde nejlevneji koupit uz vestavene ;o))
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od S474N
    Jenze v celkovem souctu to vyjde nejlevneji koupit uz vestavene ;o))
    Třeba kolikrát ano, ovšem obecně to vůbec neplatí. Navíc potřeby každého z nás jsou jiný a je potřeba si to dobře rozmyslet předem, protože později by taky mohly zůstat jen oči pro pláč ... Např. já to takhle volil, protože jsem už dopředu věděl, že do SD dám paměťovou kartu a CF si nechám např. na LAN ,Wi-Fi ... Mimo to, když já kupoval h2210, nebylo integrovaný Wi-Fi takovou samozřejmostí jako dnes ...
    Je to ovšem jen můj názor
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od janj
    kdyz to vezmu ohledne CF,tak ja mam fotka s CF,ale je fakt,ze integrovane WIFI by taky nebylo spatne.. potreboval bych nejaky pro a proti,proc vzit h2210 nebo h4150. :-) poradte :-) dik.
    ...a co si pockat na LOOXe 720 ci iPAQ hx4700? Sice to bude stat vic, ale budete mit (skoro) uplne vsechno a k tomu VGA displej...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TouchPro2 - ma vyznam skusit Android?
    Od kevin19_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-09-2011, 11:27
  2. DNES
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-03-2008, 10:05
  3. Tom Tom na Dnes
    Od LOOX 710 v sekci TomTom
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 10-02-2007, 20:57
  4. Vymena Varia za CompactII. Ma to vyznam???
    Od Big.T v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 16-05-2006, 20:41
  5. Ma dnes jeste vyznam kupovat PDA bez VGA???
    Od JirKa.K_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 26-02-2005, 08:54