Dnes mi z www.proporta.com přislo (po 3 dnech):
- Crystal Case (XDA II) - narozdíl od hliníkového je vidět na obrazovku
- Universal Condura Belt Holdster - z nylonu na opasek taštička, do ní se dá PDA v obalu (i Al obal) a ještě např. sluchátka, pam.karty, atd. - super!
- SnapNType Wireless IR keyboard - univerzální klávesnice, příjemně mě překvapila - skladná, lehká, pěkná, dobře se s ní píše, spousta znaků...
:yes:
------------------------
- Mám pár dotazů: -
------------------------
1) U té klávesnice psali, že podporuje evropské znaky. Z češtiny ale umí jen čárky a ne háčkyDá se s tím něco udělat? Napsat na support? Nijak mi to ale nevadí...
2) Chtěl bych drátové GPS. Musí být takovéto GPS pořád propojeno s PDA přes autonabíječku nebo se dá i propojit rovnou přes redukci s PDA a je pak napájeno z něho. (např. Kouwell KW-9883, GPS receiver, RS-232 na www.czechcomputer.cz / Řadiče / Kouwell / za 2500,- Kč)
3) Máte někdo zkušenost s upevněním Dicota Keeper 1 přísavkou přes speciální kolečko přímo na přístrojovou desku? Drží? Vrtat odmítám. Od skla je to daleko. Nebo poraďte hezký držák s dlouhým ramenem (30cm). Do větrací mřížky nic nechci.
4) To už tu bylo... Jde nějak hlasové výtáčení přes BT headset? (jaký software) Chci mít jistotu než koupím sluchátko.
5) A teď sci-fiKdyby tak šel modem od Eurotel Data Express propojit a rozchodit s PDA a neplatit za GPRS
Uf vše, předem děkuji...